Riešenie vysokých splátok úveru a životných nákladov
Ahojte ideme brat uver, mame dosť vysokú splátku aké máte náklady vy? Bez úveru? Tankovanie domácnosť atd? Ďakujem🙂
Ale no, ved sa zamysli trosku. Ty vies, kolko vas je, ako su pripadne deti vekovo, ake mate vydavky na kruzky, stravu, atd…co ti to pomoze, ked dostanes odpovede v rozmedzi 500-5000 mesacne.
@janai1 aha super odpoveď 😀
@guudy zaujíma ma to koľko ľudia majú výdavky a chcem si porovnat s nami 🙂
A doteraz ste nejedli, netankovali…? Zacnete az po vzati uveru?
@guudy zaujíma ma to a chcem vedieť koľko ľudia majú výdavky v porvnani s nami 🙂
a to ti na čo bude? Nechápem tým porovnávačkám
A teda ako ti to pomoze, ked kazda rodina ma iny pocet deti, inu stravu kupuje, ma ine naklady vzhladom k detom, spolocenskemu vyzitiu….🙄
Taketo porovnavanie nema absolutne ziadnu vypovednu hodnotu.
Na co ti bude porovnanie? Vsak vies kolko a na co minas, kolko zarabate, ty sa musis rozhodnut kde priskrtis kohutik aby ste sa nedostali do platobnej neschopnosti.
@guudy ja sa nepýtam nato koľko kto ma deti a nepytam sa ani nato ci to ma vyznam ja viem naco mi mi to je.. keď mate takéto komentáre tak radšej nekomentujte. Kto nechce komentovať nebude kto chce nech okomentuje.
Nechapes, ze tie vydavky sa odvijaju aj od poctu deti, atd…?
jedna ti ti napíše že kráľovsky vyžijú štyria z 500€ mesačne a iná napíše, že žgrlončia z 3 tisíc...to sa nedá takto vo všeobecnosti napísať, každý má iné kritériá na život..
okrem toho nepíšes, kolko vas je, lebo je rozdiel mat jedno dieta a rozdiel 5
@suzitok deti nemáme a príjem mame mesačný okolo 3500eur 🙂
@viestta áno určite áno 🙂
Hypoteka bola 12% nasho prijmu. Neviem, ci ti to pomoze alebo nie.
@anjelicek26 áno ďakujem🙂
No, tak ked nemate deti, tak mi prosim vysvetli, ako ti pomoze vediet naklady rodiny s 2-3 detmi napr.
@guudy to je jedno ty si ideš svoje furt
@anjelicek26 autorka sa pytala na vsetky ostatne naklady okrem uveru😎
Ano, lebo tvoja otazka je absolutne nezmyselna a akekolvek dostanes odpovede, tak nemaju ziadnu vypovednu hodnotu pre teba.
@guudy dobre super a ty by si mohla odísť z toho fóra🙂
Autorka, heh, uvedom si, ze pises na verejne forum…🙄
Vydavky sa predsa odvijaju od zivotneho stylu. Uz len to, ci mas sluzobne auto alebo sukromne, vie urobit rozdiel.
ved každý človek/rodina má iné náklady, nerozumiem, ako to Vám pomôže, ako to majú iní....
Nasa hypo je 22% nasho prijmu, snad som pomohla ☺️
Tankovanie dvaja - 160€, domácnosť (potraviny, drogéria, donáška jedla) - netuším, ale 2 dospelí +2 deti okolo 800€? Energie, internet, telefóny - 400€, oblečenie v priemere 100/150€...
Ahoj my sme 2ja. Príjem cca 3000e spolu. Poplatky na dom elektrika, plyn, internet, mobily 300e, strava 600e hlavne keď je muž mimo a stravuje sa výlučne v reštauráciách. Tankovanie 200e. Plus hypoteka a spotrebak, teraz riešime refinanc na nižšiu splátku. Takže tak
Aka to je vysoka splatka ? Viac nez 30% vasho prijmu?