icon

Ročné náklady na jedlo jednej osoby

23. dec 2025

Ahojte, ešte nie je ani koniec roka, ale pozrela som sa v aplikácii na ročné náklady po jednotlivých položkách. A na jedlo mám 11 300 eur, zdravie a osobná starostivosť 5600 eur. Zaujalo ma to jedlo. V podstate to vyzerá tak, že som prejedla 1000 eur mesačne. Do toho sa ráta komplet nákup v Lidli, v Bille, v Tescu . aj keď tam nebolo iba jedlo, ale aj iné veci?

Strana
z3
autor
Včera o 09:38
@anonym_fbdd25

Inak toto si nepísala ty náhodou?

@anonym_fbdd25 nie, ale vidím, že to máme podobné. Ja kupujem high end značky, na rozdiel od tejto pani. Pozerám, že ona telku a mnoho nákladov mám vyššie ako ona. Plus tam pani mala nejakú prácu na dohodu? To som celkom nepochopila.

anonym_3886b1
Včera o 10:05

@anonym_autor no je to dost. Ja miniem 400€ na mesiac pre 3 clennu rodinu a teda neobmedzujeme sa....

autor
Včera o 10:41
@katkaseiner

@anonym_autor to všetko zjesť a vypijes este okrem tych 2 jedal z restiky? Akoze fakt brrutal. Tak ono su to tvoje peniaze, minaj na co chces, ale teda neskutočne vela prejes, aj v obleceni a dovolenkach tolko rozhadzujes?

@katkaseiner v obleceni si kupujem kvalitne veci. Cize nekupim si tri kabelky za 50 eur, ale jednu poriadnu za 500 eur. Jeden dobry kvalitny kabat a vieme, ze stoji 300 eur, nie 50 a dobru kvalitnu columbia bundu. Co sa tyka dovoleniek, nie som rozhadzovacny typ.. Bola iba Madeira, dohromady ma vysla bez vreckoveho okolo 1,8k. A potom vylet do NY, ten bol drahsi.

anonym_5b43ae
Včera o 10:51
@anonym_autor

@anonym_e13784 zjavne som zožrala aj toaletný papier 🙂. Nie vážne, väčšinu vecí nakupujem v DM, ale teda aj v týchto marketoch.

@anonym_autor na osobu mesacne 1000€ jedlo?ci co vsetko v tom mas?to by som nedala ani keby chodim kazdy den do restauracie

autor
Včera o 10:55
@anonym_5b43ae

@anonym_autor na osobu mesacne 1000€ jedlo?ci co vsetko v tom mas?to by som nedala ani keby chodim kazdy den do restauracie

@anonym_5b43ae ako som uz pisala, jedno poké na obed 11.50, alebo ked si dam ine jedlo s polievkou 9.50. Nakup v potravinach pod 50 eur neurobim. Ked som niekedy doma, tak si objednavam dve jedla - co je cca. 18 eur. Casto jem vonku - sushi, steak, poké, pstruh na grile. Káva s koláčom viac ako 10 eur. Na kávu chodím každý deň - buď súkromne s partnerom, kamoškami, rodinou alebo pracovne. Ak chceš vedieť viac, citaj moje komentare vyssie. Len na Vianoce som minula viac ako 300 eur - bez darcekov.

anonym_1dee22
Včera o 13:23

Gratulujem že toľko prezeries 👍

anonym_fc5249
Včera o 13:32

@anonym_autor Nechápem, kde toľko minieš. Ja mám za rok cca 5200€ na troch ľudí. Občas máme aj donášky, kupujem aj sladké atď, a v tom je aj drogéria, keďže to kupujem v bežných reťazcoch ako Tesco, Lidl. Máme všetkého dostatok. Toto je šialená suma.

malinovka333
Včera o 15:57
@anonym_autor

@anonym_5b43ae ako som uz pisala, jedno poké na obed 11.50, alebo ked si dam ine jedlo s polievkou 9.50. Nakup v potravinach pod 50 eur neurobim. Ked som niekedy doma, tak si objednavam dve jedla - co je cca. 18 eur. Casto jem vonku - sushi, steak, poké, pstruh na grile. Káva s koláčom viac ako 10 eur. Na kávu chodím každý deň - buď súkromne s partnerom, kamoškami, rodinou alebo pracovne. Ak chceš vedieť viac, citaj moje komentare vyssie. Len na Vianoce som minula viac ako 300 eur - bez darcekov.

@anonym_autor tak potom je to ok. Ked ti to nevadi ze tolko minas a mas nato.ja by som si tie peniaze radsen odkladala na horsie casy.ha si suce tiez doprajem ale odtial potial.

margotka17
Včera o 21:04

@anonym_autor och, to je veľa na 1 osobu nie? Nemyslím si, že by som toľko predjedlá za mesiac 😏. No môj manžel určite áno.

olivierko229
Včera o 21:14

@anonym_autor za mna je to v pohode. Ano, je to vela, ale ked si to mozes dovolit, preco nie? Preco si nekupit bio ovocie a zeleninu, ked na to mam? Preco si neobjednat, ked ti to takto vyhovuje? Je samozrejme, ze kvalitne jedlo nieco stoji, a netvarme sa, ze nie je rozdiel v susi vo vietnamskom bistre a vo vietnamskej restauracii. To je jedna z najlepsich investicii, investicia do zdravia. Mas 56kg, taze sa neprejedas, za mna fakt ok. Ja tiez dam radsej viac na potraviny, ale zas setrim na inych polozkach

maminkadeticiek
Včera o 21:17

Cigarety?

anonym_8935dc
Včera o 21:57
@maminkadeticiek

Cigarety?

@maminkadeticiek Toto ma uprimne rozosmialo. Fakt si myslis, ze zena, ktora mina stovky eur rocne na pedikuru, manikuru, botox, peptidy, nadstandardnu zdravotnu starostlivost a kadeco dalsie bude fajcit? 😀
Teda nie, ze by to bolo nemozne ale je to nepravdepodobne a ani nikoho takeho nepoznam. Ved to sa uz rovno v podstate vylucuje.

kristiii
Dnes o 02:58

@anonym_autor za mňa veľa, toľko neminiem ani na seba a pažravého puberťáka, ale nech si každý gazduje ako chce. Pre mňa sú každodenné donášky nonsens, hlavne, keď viem ako vypadajú reštauračné kuchyne. To nám radšej uvarím za ani nie polovičnú sumu .

Strana
z3