Schvália mi úver v banke?

janka1731983
27. nov 2014

Mam ucet v CS0B a ponukli mi predschvaleny limit.To znamena ze mi ponukli 4900e na cokolvek.Ked som tam bola tak sa to nedalo spravit lebo som mala pred nedavnom exekuciu na ucte.Ta bola splatena a dostala som uz aj list od exekutora ze je to uzatvorene.Mam este aj ine uvery a obcas som bola v omeskani s platbami.Mam sancu ze mi poskytnu ten uver ked mi ho ponukli.Na zaklade coho davaju klientom ponuky.

sonka_d
27. nov 2014

Ponuky su marketingovy tah, aby predavali a zarabali na Tebe. Premysli si to, lebo dalsie uvery Ta mozu velmi zatazit.. ved poplatky a uroky su velmi vysoke akokolvek reklama vyzera. Pozri si udaj, kolko sa celkovo splati (aj pri reklamach v telke malymi pismenami) a myslim, ze Ta prejde chut na uver.. skus mozno refinancovanie vsetkych uverov jednym novym, jedina cesta ako usetrit...

jantato
27. nov 2014

predschvalene uvery su na zaklade obratov na učte,generuje to system a ten nevie či klient ma alebo nema exekucie.... predschvaleny je vyhoda že neskumaju prijem a podobne veci ale ked ma klient exekuciu tak to bude obratom zamietnute. aj ked je exekucia už vyplatena, zapis v registry je nadalej a byva dost dlho. register bank je jeden nad všetkymi bankami, čiže uver bude zamietnuty v každej banke.

damadama
28. nov 2014

Určite refinanc, vyskúšať sa popýtať aj v iných bankách. Ak na to nemáš čas a nervy, treba si nájsť finančného konzultanta. Ten správny si s tebou sadne, všetko preberie a obehá inštitúcie a ponúkne ti pre Teba najlepšiu možnosť (ja to robím), samozrejme je to bezplatné (ty nikomu nič neplatíš). Inak, ak veľmi potrebuješ na niečo peniažky, v takomto tvojom prípade nie je skoro žiadna šanca. Nepíšeš, či si na materskej, nezamestnaná, či máš nejakú prácu/brigádu....., aj od toho sa odvíja možnosť pôžičky v banke. Ale určite nechoď do nebankovky. To je to najhoršie, čo zúfalí a nevedomí ľudia robia a potom majú ešte viac hlavu v smútku. Keby dačo, kľudne sa mi ozvi. Držím palce.

janickacrazy
28. nov 2014

Ked máš viac úverov a bola si aj v omeškaní s platbami načo preboha si chceš na krk zavesit další úver? Nepíšeš načo to potrebuješ, ale radím ti dobre, neber si ho. Tieto predschválené úvery majú dost vysoké úroky a vela preplatíš. Ked si už mala na krku exekúciu, mohla by is vediet ako to chodí. Ideálne je nič nesplácat podla mna, maximálne úver na dom alebo byt, ostatné ja osobne kupujem ked mám peniaze. Ked nemám nekúpim a hotovo. Teraz všetci chcú mat všetko a hned, kedysi ludia dokázali šetrit, teraz len úvery berú.

katkaan
Odpoveď bola odstránená
Zobraz