icon

Skúsenosti s nebuddlznik.sk

zvonkohra
4. nov 2016

Zeny mate skusenosti so strankou nebuddlznik.sk? Ak ano ake?pozitivne ci negativne?oplati sa?

janka2501
2. dec 2016

Zmluvu mam a citala som ju. Stale je vyhodnejsie,aspon pre mna,ak mi to pomozu vyriesit a este mi vratia dist velku sumu. Aj po ich odratani.

zvonkohra
autor
2. dec 2016

@janka2501 mozes do ip prosim ta?

janka2501
2. dec 2016
nikhadora
10. jan 2017

baby tak ako ste dopadli? uz je to dlhsi cas,tak sa pytam...hladam riesenie nie pre mna ale pre mojich rodičov,dajte prosim vediet 🙂 dakujem

scno
10. jan 2017

@janka2501 aj po poplatkoch advokatom?

emilia25
10. jan 2017

@nikhadora zmluvy podpisane posielala som ich v polke novembra a od vtedy nic davam tomu 3 mesiace potom sa zacnem informovat ale aj tak nedavam tomu sancu.ale stratit nemozme nic ked je to uhradene bez problemov a uz niekolko rokov a ak sa im nieco podari tak budeme len radi.

nikhadora
10. jan 2017

@emilia25 a pozname niekoho kto uz ma kladnu skusenost,teda vec sa aj vyriesila???

emilia25
10. jan 2017

@nikhadora oni zevraj podpisuju aj dohodu o mlcanlivosti tak akoze preto nemozu byt zverejneny a pochvalit sa ze naozaj to vybojovali len ci je to pravda neviem.to som citala na fb maju stranku a vela vela komentov k tomu.

janka2501
10. jan 2017

@scno podla zmluvy ano. Poplatky su v tych % zapocitane.
A este zatial nic nove. Nebank.spol.si dava nacas

klaudulienqa
24. jan 2017

Spoločnosti maju urcitu dobu 3 mesiace aby sa vyjadrili, nestojí to v oddlzovacej spolocnosti 🙂 urcite vas budu po vyjadreni kontaktovať, ak nie, treba,si zavolat a informovať sa 🙂

emilia25
24. jan 2017

Ja som tiez volala uz im poslali list tiez momentalne cakame na vyjadrenie.pani vravela od 2 tyzdnov po 3 mesiace.casu veru este vela.snad sa ozvu.

klaudulienqa
24. jan 2017

@emilia25 zalezi od spoločnosti, niektoré sa zvyknú vyjadriť, aj ked vyzvu zamietaju, iné sa nevyjadria vôbec, ale napokon clovek zato nic neplati tak sa oplati čakať 🙂

emilia25
24. jan 2017

@klaudulienqa ved to u nas je to uz davno uhradene tak nemame co stratit len ziskat ak sa vobec vyjadria.

kika050
24. jan 2017

Ahojte mna len napadlo ak by sa aj podarilo nejaká čiastka vziať spať tým padom som už u splatkových spoločnostiach ,asi na čiernej listine a už asi nikdy my nič nedaju na splátky nie? či zle uvažujem?

zvonkohra
autor
24. jan 2017

@kika050 no ak uplynie niejake obdobie tak mozno ano :D

emilia25
24. jan 2017

@kika050 no len oni vymahaju aj tam kde je uz vsetko podctivo splatene tak si myslim ze vtom pripade by nemal byt clovek na ziadnej ciernej listine ked vsetko posplacal a bez problemovo.len sa chytil toho ze zmluva je proti zakonna proste tak chce vyuzit clovek svojich prav.

klaudulienqa
25. jan 2017

@kika050 ono je to individuálne, niektoré spolocnosti ako napr. Consumer finance holding nema problem aj potom poskytnúť uver, ale napr. Home credit nevieme zatial na akom principe funguju, niekomu poskytnu aj potom, niekomu nie. Ciernej listiny sa obavat nemusite co sa tyka bank, ak neriesite osobny bankrot 🙂

zvonkohra
autor
25. jan 2017

@klaudulienqa ty pracujes pre nebuddlznik?

emilia25
25. jan 2017

@klaudulienqa nedavno som citala od nebud dlznik ze nebavkovky vlastne aby obisli nebud dlznik tak vlastne poskytnu novy uver s ktoreho si vlastne vyplatia ten s vysokymi urokmi.

klaudulienqa
25. jan 2017

@emilia25 ano aj taketo praktiky maju veru ☹

mmirvana
25. jan 2017

Vyriesenie exekucii ,zadlzenych nehnutelnosti a drazobne konania vyriesi spol. k spokojnosti. Posielam na info linku kontakt 0910914002

dadka_bb
13. feb 2017

ahojte tak teda ma niekto uz nejaku skusenost realnu?aj nas natahovali 3 mes.a teraz to chcu dat na sud.obavam sa ale ze prehrame a sudne trovy hradit musime my.nie je to fakt nejaky ojeb?

marusia12
13. feb 2017

Ak nie ste úplne vytreté, tak si všetko viete papierovo vybaviť aj sama a bez poplatkov. Stačí si sadnúť k pc a prelistovať.

paulina111
13. feb 2017

aj my cakame, asi pred mesiacom sme posielali zmluvy a mame cakat kym to posudia a navrhnu nam riesenie.

janka2501
13. feb 2017

@dadka_bb ahoj, ja som cez nich dala na sud,teraz cakam vyjadrenie sudu

marusia12
13. feb 2017

Ľudia sa nepoučia a naletia zas.... a zas. 😀

dadka_bb
13. feb 2017

@marusia12 ako to myslis? mne sa tomu nechce venovat cas ked sa do toho nerozumiem. vies ako. neviem aky zakon to umoznuje ze nam vratia tie zaplatene uroky ani nic. tak co im mam napisat?

dadka_bb
13. feb 2017

@janka2501 a kedy vam to islo na sud?mozme si vymenit ip?

marusia12
13. feb 2017

@dadka_bb Takže sa ti tomu nechce venovať alebo nevieš? Utrieď si pravdu sama v sebe.... a ak ti stojí za to platiť ešte nejakej firme, hoci si mohla mať všetko nazad ty sama, tak ok. Postup je jednoduchý, viackrát som to tu kdesi písala, dávala som sem aj tie listy ako sa pišu... ale ľudia ako teliatka, všetko im treba dať pod nos.

dadka_bb
13. feb 2017

@marusia12 no neviem o co ide ,takze by ma to stalo kopec usilia zrejme to pozistovat, a neviem ci mam ist sama na sud ci co. fakt netusim. preto sa pytam tu ci ma niekto skusenost. ked nam peniaze nevratili cez nebuddlznika tak asi tazko to vratia mne ako rybke v dave