Skúsenosti s nebuddlznik.sk
Zeny mate skusenosti so strankou nebuddlznik.sk? Ak ano ake?pozitivne ci negativne?oplati sa?
baby tak ako ste dopadli? uz je to dlhsi cas,tak sa pytam...hladam riesenie nie pre mna ale pre mojich rodičov,dajte prosim vediet 🙂 dakujem
Spoločnosti maju urcitu dobu 3 mesiace aby sa vyjadrili, nestojí to v oddlzovacej spolocnosti 🙂 urcite vas budu po vyjadreni kontaktovať, ak nie, treba,si zavolat a informovať sa 🙂
Ja som tiez volala uz im poslali list tiez momentalne cakame na vyjadrenie.pani vravela od 2 tyzdnov po 3 mesiace.casu veru este vela.snad sa ozvu.
@emilia25 zalezi od spoločnosti, niektoré sa zvyknú vyjadriť, aj ked vyzvu zamietaju, iné sa nevyjadria vôbec, ale napokon clovek zato nic neplati tak sa oplati čakať 🙂
@klaudulienqa ved to u nas je to uz davno uhradene tak nemame co stratit len ziskat ak sa vobec vyjadria.
Ahojte mna len napadlo ak by sa aj podarilo nejaká čiastka vziať spať tým padom som už u splatkových spoločnostiach ,asi na čiernej listine a už asi nikdy my nič nedaju na splátky nie? či zle uvažujem?
@kika050 ono je to individuálne, niektoré spolocnosti ako napr. Consumer finance holding nema problem aj potom poskytnúť uver, ale napr. Home credit nevieme zatial na akom principe funguju, niekomu poskytnu aj potom, niekomu nie. Ciernej listiny sa obavat nemusite co sa tyka bank, ak neriesite osobny bankrot 🙂
@klaudulienqa ty pracujes pre nebuddlznik?
@klaudulienqa nedavno som citala od nebud dlznik ze nebavkovky vlastne aby obisli nebud dlznik tak vlastne poskytnu novy uver s ktoreho si vlastne vyplatia ten s vysokymi urokmi.
@emilia25 ano aj taketo praktiky maju veru ☹
Vyriesenie exekucii ,zadlzenych nehnutelnosti a drazobne konania vyriesi spol. k spokojnosti. Posielam na info linku kontakt 0910914002
ahojte tak teda ma niekto uz nejaku skusenost realnu?aj nas natahovali 3 mes.a teraz to chcu dat na sud.obavam sa ale ze prehrame a sudne trovy hradit musime my.nie je to fakt nejaky ojeb?
Ak nie ste úplne vytreté, tak si všetko viete papierovo vybaviť aj sama a bez poplatkov. Stačí si sadnúť k pc a prelistovať.
aj my cakame, asi pred mesiacom sme posielali zmluvy a mame cakat kym to posudia a navrhnu nam riesenie.
Ľudia sa nepoučia a naletia zas.... a zas. 😀
@dadka_bb Takže sa ti tomu nechce venovať alebo nevieš? Utrieď si pravdu sama v sebe.... a ak ti stojí za to platiť ešte nejakej firme, hoci si mohla mať všetko nazad ty sama, tak ok. Postup je jednoduchý, viackrát som to tu kdesi písala, dávala som sem aj tie listy ako sa pišu... ale ľudia ako teliatka, všetko im treba dať pod nos.

Zmluvu mam a citala som ju. Stale je vyhodnejsie,aspon pre mna,ak mi to pomozu vyriesit a este mi vratia dist velku sumu. Aj po ich odratani.