Skúsenosti s nebuddlznik.sk
Zeny mate skusenosti so strankou nebuddlznik.sk? Ak ano ake?pozitivne ci negativne?oplati sa?
@zvonkohra homecredit. ale to nejde ze ani boj.. muz vraj zistil ze mu mozu vratit uroky co popreplacal. neviem co je na tom pravdy..tak sme to zverili nebuddlznikovi,3mes.cakali. a teraz tvrdia ze sa im homecredit neozval ze ich daju na sud ak dovolime.ale bojim sa ze prehrame. serie ma to,ze neviem podla coho toto moj muz tvrdi ze mu maju vratit. vraj dajaky novy zakon. ale tak raz ked podpisal nevyhodnu zmluvu,a na 900eurach preplatil 2000 to jeho sprostost! neverim ze mu to vratia.a ak este aj prehra sud.,tak dalsich 200,mozno 400eur zaplatime tam za trovy ...
@dadka_bb Podľa tvojej ďalšej odpovede je mi jasné, že v tom máš hokej. Žiadne zákon na vrátenie úrokov nie je. Princíp je v tom, že ak ministerstvo uzná, že Vaša zmluva s tou nebankovkou je bezúročná a bezpoplatková, vtedy máte teoreticky nárok na vrátenie a môžete sa obrátiť na súd. Faktom zostáva, či súd uzná posudok ministerstva a zoberie ho do úvahy, alebo rozhodne tak, že Vám nič nevrátia. Bude na Vás, či to poženiete ďalej a ďalej. Existuje však list z EU kde sa hovorí, že praktiky našich spoločností sú úžernícke.... k čomu vydal aj Najvyšší súd 5 rozsudkov. Tie si nájdite na nete.
@marusia12 no ved presne preto hladam realnu osobu ,ci taka nejaka existuje, co uz vyhrala sud . ak nie tak to ani my nedame na sud. bojim sa,preto sa pytam. nerozumiem sa tymto veciam, tak nechcem trepat. a nechcem sa nehat obtiahnut o dalsie peniaze. muz je cely hrr brrr a podpisuje nebuddlznikovi splnomocnenia ,ale ja mam chut sa na to vysrat. je fakt teraz nejaky novy zakon ze vracaju uroky co preplatili oni na uveroch od homecreditu? ci je to len hoax
my nemame cas to hladat na nete,ked nevieme co mame hladat. preto sme oslovili tu firmu nebuddlznik,nech to posudia. zda sa mi ze ale nemame kompletne informacie. a po b, bojim sa toho su
sudu*
@dadka_bb Pošleš kopiu zmluvy na mInisterstvo... ja som tu kdesi dávala vzor toho listu, len do neho dopišeš svoje údaje... Z ministerstva ti pride posudenie zmluvy a to pošleš najskôr tej firme, že žiadaš mimosúdnu dohodu a ak ti peniaze nevrátia, dáš to na súd. Podanie na súd je v tomto prípade bez poplatku.
ved im tam musi chodit 15000000 listov denne od takychto obyc.ludi. neni lepsie to mat kryte takou velkou firmou?ako nebuddlz?
Šupnem vám to rovno sem... čiže vypísať, priložiť KOPIU tej zmluvy a poslať doporučene. Následne ak bude zmluva bezúročná a bez poplatkov, postupuje sa ďalej. V tých zmluvách je napísané, že sú tam úroky, ale právny stav vtedy toto nedovoľoval. Preto sa na tie zmluvy teraz pozerá ako na bezúročné a bezpoplatkové. To bol tiež jeden z dôvodov, prečo veľké nebankovky u nás skončili.
Meno, Priezvisko , adresa,
e-mail: ………………………………………..
Ministerstvo spravodlivosti SR
Komisia pre posudzovanie neprijateľných podmienok v spotrebiteľských zmluvách
Župné námestie 13
813 11 Bratislava
V …………….. dňa …….. 2016
VEC: Žiadosť o posúdenie platnosti Zmluvy č. ……….. zo dňa ……… od spoločnosti……….
Dobrý deň.
Chcel/a by som Vás týmto požiadať o posúdenie platnosti vyššie uvedenej zmluvy. Mám za to, že táto zmluva obsahuje neprijateľné zmluvné podmienky , ktoré sú v rozpore so zákonom. Považuje sa za bezúročnú a bez poplatkov? Dovoľujem si Vás požiadať o posúdenie platnosti aj zmluvných ustanovení, zazmluvnenie úrokov, pretože sa domnievam, že mohli byť poškodené moje práva spotrebiteľa .
Za vybavenie mojej žiadosti vopred ďakujem.
Prílohy: Zmluva č.
Dodatky
Prílohy
S pozdravom Meno Priezvisko
Prislo rohodnutie zo sudu,a sud uznal pozicku bezurocnu a bezpoplatkovu.
mi mame kreditnu kartu z quatra niekolko x sme to vyplatili ale manžel bol nezam.tak snova sme to použili mes.platím 65eur,ale ked pride vypis tak tam pribudne iba 40eur ostatne su uroky .ale žiadnu zmuvu neviem najst ,mala by som aj ja šancu
no nasla som papier kde je heslo a je to vystavené v rok,2005,,inak ked som to povedala manželovi tak povedal že on po sudoch behat nebude a nema peniaze ani na sudne trovy

@dadka_bb ty ten sud neplatis budes platit len 35%s vratenej sumy nebudddlznik.
@marusia12 ha som sa do toho sla pustit sama a nakoniec tiez riesim cez nebuddlznik