icon

Skúsenosti s nebuddlznik.sk

zvonkohra
4. nov 2016

Zeny mate skusenosti so strankou nebuddlznik.sk? Ak ano ake?pozitivne ci negativne?oplati sa?

janka2501
13. mar 2017

@2008viera ja som sud vyhrala. Sud uznal zmluvu za bezurocnu a istinu uz mali splatenu. Teraz sa pposle na sud platobny rozkaz.

marusia12
13. mar 2017

@2008viera Napíš priamo do splátkovej spoločnosti, daj tam tvoje rodné číslo a že žiadaš, aby ti poslali komplet všetko, čo k tvojmu r.č. vedú, všetky splátky, zmluvy. Až ti to pošlú, rieš ďalej.

marusia12
13. mar 2017

@janka2501 môžeš mi cez poštu prefotiť odôvodnenie rozsudku? Vďaka

2008viera
16. mar 2017

@marusia12 možem im to napísat aj cez internet,stranku alebo písomne

marusia12
16. mar 2017

@2008viera môžeš, to však na súde neobájiš, či to dostali a prečítali mailom.... čiže odporúčam písomne doporučene.... snáď každá nahrabe tie 2€ na poštovné a máš v rukách doklad, že si to poslala.... treba ísť do toho, netreba sa báť.,

2008viera
6. apr 2017

@janka2501 no ako ste dopadli uz mate peniaze ,ja sa zajtra chystám dorovnat qvatro uz 3x.ale tento x to zrušim uplne aby sa nedalo vyberat peniaze

janka2501
7. apr 2017

@2008viera
Este nie. Teraz len bol podany PR na vratenie sumy.

marusia12
8. apr 2017

@janka2501 Janka, čítala som to tvoje uznesenie a je to len zastavenie zrážok zo mzdy. Podali ste už na súd žiadosť o vrátenie úrokov a poplatkov? Lebo o tom sme sa tu bavili a nakoniec je to uznesenie o niečom uplne inom.

janka2501
8. apr 2017

Uz to bolo podane.

marusia12
8. apr 2017

@janka2501 takže ste to v podstate ešte nevyhrala....

cafdgroupr
Odpoveď bola odstránená
rudinka
2. máj 2017

@janka2501 treba byt trpezliva, mne to ešte do frasa odročili 2x tak som čakala na rozsudok skoro rok, ale nakoniec uznali, že mi po práve náleží to, čo mi ND vybavil
podľa mňa nieje ani tak problém táto firma, ako súdny systém v našej krajine, keď súdy silou mocou budú držať s nebankovkami a odročovať a preťahovať ako sa len dá... asi aby ma to odradilo alebo čo, no ja som sa nedala, prajem pevné nervy všetkým ktorí čajakú

chiccco
2. jún 2017

No zienky ako ste pochodili ? Vidim stale reklamy na tuto firmu ale pozitivne ohlasy veru nie.nehapem z coho prosperuju ked nikomu nepomohli

marusia12
2. jún 2017

Treba si to podat sam za seba. Ja som si podala aj na Ministerstvo a pred dvomi tyzdnami som dala na sud zalobu na Prov... tak uvidime.

chiccco
2. jún 2017

@marusia12 ale ako viem či to bolo protizákonné mám v homecredite, brala som v roku 9/2013 3400eur čiže 44 splátok mám uhradených čo predstavuje cca3100 e dnes som volala do home creditu že chcem uhradit zvyšnú čiastku a keď mi povedala ze ešte 2200 mám doplatiť skoro ma vystrelo, hrozný zdieraci toto.

chiccco
2. jún 2017

@marusia12
Vidím že ste tu radili aj iným myslíte že by som s týmto pochodila? A kde to treba poslať?

marusia12
2. jún 2017

@chiccco napiste mi spravu

marusia12
2. jún 2017

@chiccco Kazdy jeden moze sam za seba podat na Min spravodlivosti, kde mu zmluvu preveria. Nemusite ist cez nejaku firmu, kazdy to zvladne sam a zadarmo.

lucinka7788
30. aug 2017

Ahojte.moje skusenosti s nebuddlznik.poslali sme.im.zmluvy aj splatkove kalendare kpco.vsetko bolo uhradené.ich stranka ale.uz nefunguje a majuako odpojene cislo.ako.toA mma.chapat?mali.aspoň vratit zmluvy a spatkove kalendare az sa vieme inak zariadit.takto nemame nic.viete mi poradit ako postupovať?dakujem

emilia25
30. aug 2017

No mne napisali ze z financnneho dovodu koncia a ze sa mame obratit na ich pravnikov ze oni su oboznameny s nasim pripadom.takze my osobne uz to riesit nejdeme a tak isto sa ani sudit nebudeme.ved sme to dobrovolne zobrali splatili takze nemame co riesit.ani s nimi ani s pravnikmi.aj tak by sme to prehrali a este jak by nas dali do nejakeho toho zoznamu neplaticov ci co som tu citala tak dakujem pekne to mi za to teda nestoji ked vsetko na cas uhradzame a vela vela uverov uz aj splatili.

zafiri
30. aug 2017

Vcera mi prisiel tiez mail ze z financnych dovodov koncia.cize velmi mi nepomohli a cakam od januara nic mi nepomohli nevyriesili advokati su odpojeny z telefonov..posudene zmluvy som uz mala malo to ist uz na sud.neviem co idem robit ci to zvladnem sama na vlastnu past.potadte

zafiri
30. aug 2017

Viete mi poradit ako mam sama napisat zalobu?

chiccco
30. aug 2017

@zafiri ak si na fb skús skupinu centrum správnej pomoci,strašne milí ludia sú tam urcite ti pomôžu a su tam aj vzory na žaloby.

marusia12
30. aug 2017

Tak ste si tu nedali poradiť a zas ste sa nechali nachytať.... ľudia si nedajú povedať.

zafiri
30. aug 2017

Ja som vas az teraz objavila tieto prispevky..

sandral
30. aug 2017

@zafiri Nechce sa mi to tu celé čítať, ale akú žalobu potrebuješ? Príp. čo? Ak chceš napíš mi do IP.

sturmicka
4. jan 2018

dobrý den, Marusia 12 dá sa nejako s vami spojiť?

rasticko
19. feb 2018

@sturmicka Dobrý deň, spojili ste sa nejako? Lebo ja by som sa potrebovala tiež niečo opýtať.

dadka_bb
27. apr 2018

ahojte, muz predvcerom vyhral sud. nebuddlznik ho medzicasom posunul inej advok.kancli.tahalo sa to asi rok. teraz to vyhral, home credit mu ma zaplatit to o co sa sudili v plnom rozsahu. ale, pravnika a sudne trovy hradi muz. a to nevieme vobec kolko bude 🙄

dadka_bb
27. apr 2018

@emilia25 preco ste to uz neriesili?aj nas nebuddlznik zrusil,ze koncia. ale posunuli to pravnikom.sud sme vyhrali