Skúsenosti s nebuddlznik.sk
Zeny mate skusenosti so strankou nebuddlznik.sk? Ak ano ake?pozitivne ci negativne?oplati sa?
Uz to bolo podane.
@janka2501 treba byt trpezliva, mne to ešte do frasa odročili 2x tak som čakala na rozsudok skoro rok, ale nakoniec uznali, že mi po práve náleží to, čo mi ND vybavil
podľa mňa nieje ani tak problém táto firma, ako súdny systém v našej krajine, keď súdy silou mocou budú držať s nebankovkami a odročovať a preťahovať ako sa len dá... asi aby ma to odradilo alebo čo, no ja som sa nedala, prajem pevné nervy všetkým ktorí čajakú
No zienky ako ste pochodili ? Vidim stale reklamy na tuto firmu ale pozitivne ohlasy veru nie.nehapem z coho prosperuju ked nikomu nepomohli
Treba si to podat sam za seba. Ja som si podala aj na Ministerstvo a pred dvomi tyzdnami som dala na sud zalobu na Prov... tak uvidime.
@marusia12 ale ako viem či to bolo protizákonné mám v homecredite, brala som v roku 9/2013 3400eur čiže 44 splátok mám uhradených čo predstavuje cca3100 e dnes som volala do home creditu že chcem uhradit zvyšnú čiastku a keď mi povedala ze ešte 2200 mám doplatiť skoro ma vystrelo, hrozný zdieraci toto.
Ahojte.moje skusenosti s nebuddlznik.poslali sme.im.zmluvy aj splatkove kalendare kpco.vsetko bolo uhradené.ich stranka ale.uz nefunguje a majuako odpojene cislo.ako.toA mma.chapat?mali.aspoň vratit zmluvy a spatkove kalendare az sa vieme inak zariadit.takto nemame nic.viete mi poradit ako postupovať?dakujem
No mne napisali ze z financnneho dovodu koncia a ze sa mame obratit na ich pravnikov ze oni su oboznameny s nasim pripadom.takze my osobne uz to riesit nejdeme a tak isto sa ani sudit nebudeme.ved sme to dobrovolne zobrali splatili takze nemame co riesit.ani s nimi ani s pravnikmi.aj tak by sme to prehrali a este jak by nas dali do nejakeho toho zoznamu neplaticov ci co som tu citala tak dakujem pekne to mi za to teda nestoji ked vsetko na cas uhradzame a vela vela uverov uz aj splatili.
Vcera mi prisiel tiez mail ze z financnych dovodov koncia.cize velmi mi nepomohli a cakam od januara nic mi nepomohli nevyriesili advokati su odpojeny z telefonov..posudene zmluvy som uz mala malo to ist uz na sud.neviem co idem robit ci to zvladnem sama na vlastnu past.potadte
Viete mi poradit ako mam sama napisat zalobu?
Tak ste si tu nedali poradiť a zas ste sa nechali nachytať.... ľudia si nedajú povedať.
Ja som vas az teraz objavila tieto prispevky..
dobrý den, Marusia 12 dá sa nejako s vami spojiť?
ahojte, muz predvcerom vyhral sud. nebuddlznik ho medzicasom posunul inej advok.kancli.tahalo sa to asi rok. teraz to vyhral, home credit mu ma zaplatit to o co sa sudili v plnom rozsahu. ale, pravnika a sudne trovy hradi muz. a to nevieme vobec kolko bude 🙄

@2008viera ja som sud vyhrala. Sud uznal zmluvu za bezurocnu a istinu uz mali splatenu. Teraz sa pposle na sud platobny rozkaz.