Skúsenosti s nebuddlznik.sk
Zeny mate skusenosti so strankou nebuddlznik.sk? Ak ano ake?pozitivne ci negativne?oplati sa?
ahojte! tak my uz hlasime uspesny koniec. muz vyhral sud 😊 trvalo to rok a pol cele cca 😊
dlzna suma bola 1300 eur cca ,advokati si nehali 350 cca.muzovi poslu 950eur do 3 dni 😊😊
@chiccco home credit tiez. no my sme ,teda muz, najprv kontaktoval nebuddlznik.lenze oni skoncili, a posunuli to nejakym advokatom v mieste muzovho trvaleho pobytu. aj sud prebiehal tam, advokati ho zastupovali.on nebol priamo na sude ucastnik. tahalo sa to fakt dlho,ale sud bol 1x, tam muz nemal nejake dokazy, ze platil, musel dokladat odoslane platby atd. aj zmluvu, aj potvrdenie z home creditu mal ,ze to bolo splatene.a uz potom ked mali vsetko, tak bol 2x sud (muz bol nasraty ze mu to tí advokati neskompletizovali na 1x ,ale co uz) ,ten bol teraz v maji. po rozsudku mal home 15dni na odvolanie,neodvolali sa. takze finish 😊 ale advokati nic, hluchota.muz dnes volal na sud,a vraj to je uz davno rozhodnute v nas prospech, tak volal nasraty advokatom, a oni vraj to DNES len dostali😂 tak ich vysmial,ze ci si myslia ze padol z jahody. ale tak hlavne ze uz mame po "tom" 😊
@dadka_bb tak super gratulujem chystám sa to poriesit aj ja len horšie ze nemám zmluvu a pochybujem ze home credit mi ju dá je to ešte z roku 2010 nakupovala som na splátky televízor a dali mi potom k tomu kartu kreditnu a tam stale splacam a nic dokopy nepribuda.ked som to rátala už asi 2000 e som tam preplatila
@chiccco neviem skus sa poradit s advokatom nejakym. mozno ak by home ti poslal to potvrdenie ze si to splatila, a dal by tam sumu, aj s urokmi a tak,bolo by to vlastne aj dokaz ze nejaka zmluva musela byt na zaciatku. netusim,nechcem trepat. my sme zmluvu chvalabohu mali. mozno keby advokati vyziadali od nich aj zmluvu. neviem.no skoda neskusit.
Dobrý deň chcem sa spýtať mam auto na autouver od home creditu a už mám 2nezaplatenu splátku v súvislosti z PN a koronavirusom sme museli ostať doma 3je 28.3splatna a pnka mi príde až 17.4chxem sa spýtať je tam niaka možnosť odklad splatky alebo za ako dlho zoberu auto je tam niaka možnosť ma s tým niekto skúsenosť ďakujem 😉

@dadka_bb super, ja cakam kym vytycia pojednávanie, stale maju cas v Ba, je toho tu velmi vela....