icon

Skúsenosti s nezaplatením pôžičky cez Pôžičkomat

deniskami
3. mar 2014

Ahojte,mate niekto skusenosti s nezaplatenim pozicky v Pozickomate?Nevyslo mi a teraz ma bombarduje sms-kami a mailami spolocnost De vries justitia.Pisala som im uz dva maily a ziadala o splatkovi kalendar,no oni stale pisu svoje....dookola tie iste sms-ky.

magda15
Odpoveď bola odstránená
sonka1981
4. aug 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

pokial je to dopis od tejto spoločnosti, tak s nimi sa dá bez problemov dohodnut na splatkovom kalendari a naviac sa dlh už nenavyšuje.

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
andrbeata
4. aug 2018

@deniskami Nemajú zmluvu v súlade so zákonom , obsahuje neprijateľné zmluvné podmienky a koniec koncom som riešila viac prípadov, kde bol dlh aj premlčaný.
Obe spomínané spol. sú vymáhačské (KRUK a aj De vries Iustitia).

999vlada999
25. aug 2018

Dobrý deň, "zobrala" som si požičku od nebankovej spoločnosti pôžičkomat v hodnote 380eur...predlžovaním tejto pôžičky som už preplatila 700 eur....Brala som si túto pôžičku s vedomím, že ju do mesiaca musím splatiť a súhlasila som s podmienkamy, no ako to býva tak mi just v ten mesiac prišli nečakané výdavky a už som nemala až doteraz na zaplatenie celej uvedenej čiastky...neviete mi nejako poradiť? splátkový kalendár mi povedali že nieje možný...Ďakujem...

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
anulienkalenka
31. aug 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

teraz som sa normalne zlakla, maš s nimi nejaku skusenost? Lebo v kruku mam podpisany splatkový kalendár. Daj mi viac info, prosím ta.

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
magda15
Odpoveď bola odstránená
12romi34
31. aug 2018
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

ono v podstate funguju jako banka, len je to spoločnost ktorá vymaha pohladavky. Skus sa pozriet sem, možno to niekomu a nejak pomože. Mne to velmi pomohlo http://sk.kruk.eu/pre-klientov/casto-kladene-otazky/

sonka1981
3. okt 2018
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

máš s tým Krukom nejaku skusenost?

damoska
7. okt 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

pozerala som, že Kruk dovoluje uhradit dlh v splatkach. Dovolia to naozaj každemu.

julinka29
7. okt 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

povedala by som, že Kruk je jediná spoločnost s ktorou sa da dohodnut. Ostatní su dost nekompromisny.

essenceee
22. okt 2018

máte niekto s Krukom priamu skusenost? Mate u nich niekto splatkový kalendár?

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
mirusnik
24. okt 2018

@ramzes1980 este predtym by bolo dobre dat posudit zmluvy na ministerstvo spravodlivosti

12romi34
25. okt 2018
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

máš so splatkovým kalendarom v Kruku nejaké skusenosti? Prosím

magda15
Odpoveď bola odstránená
mareri
Odpoveď bola odstránená
mirusnik
12. dec 2018

@mareri bežný ako bežný....

mareri
Odpoveď bola odstránená
essenceee
14. dec 2018

pokial chce niekto vediet či odkupili aj ich dlh, stači sa s nimi spojit., zavolat im, napisat

sonka1981
10. jan 2019

niektorí tvrdia, že je to vyhodne, dlh už nenarasta a niekto zase že sa to nevyplati. Ono je to asi individualne

julinka29
17. jan 2019
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

každopadne si myslim, že je ovela lepšie mat u nich splatkovy kalendar, ako potom riešit nejaku exekuciu

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
mirusnik
17. jan 2019

oni porušili veľmi veľa zákonov...

magda15
Odpoveď bola odstránená
mareri
Odpoveď bola odstránená
essenceee
27. nov 2019

moj známy tam pracuje, pracuje tam dlho, podla mna je to ferova a stabilna spoločnost