Skúsenosti s nezaplatením pôžičky cez Pôžičkomat
Ahojte,mate niekto skusenosti s nezaplatenim pozicky v Pozickomate?Nevyslo mi a teraz ma bombarduje sms-kami a mailami spolocnost De vries justitia.Pisala som im uz dva maily a ziadala o splatkovi kalendar,no oni stale pisu svoje....dookola tie iste sms-ky.
pokial je to dopis od tejto spoločnosti, tak s nimi sa dá bez problemov dohodnut na splatkovom kalendari a naviac sa dlh už nenavyšuje.
Dobrý deň, "zobrala" som si požičku od nebankovej spoločnosti pôžičkomat v hodnote 380eur...predlžovaním tejto pôžičky som už preplatila 700 eur....Brala som si túto pôžičku s vedomím, že ju do mesiaca musím splatiť a súhlasila som s podmienkamy, no ako to býva tak mi just v ten mesiac prišli nečakané výdavky a už som nemala až doteraz na zaplatenie celej uvedenej čiastky...neviete mi nejako poradiť? splátkový kalendár mi povedali že nieje možný...Ďakujem...
teraz som sa normalne zlakla, maš s nimi nejaku skusenost? Lebo v kruku mam podpisany splatkový kalendár. Daj mi viac info, prosím ta.
ono v podstate funguju jako banka, len je to spoločnost ktorá vymaha pohladavky. Skus sa pozriet sem, možno to niekomu a nejak pomože. Mne to velmi pomohlo http://sk.kruk.eu/pre-klientov/casto-kladene-otazky/
máš s tým Krukom nejaku skusenost?
pozerala som, že Kruk dovoluje uhradit dlh v splatkach. Dovolia to naozaj každemu.
povedala by som, že Kruk je jediná spoločnost s ktorou sa da dohodnut. Ostatní su dost nekompromisny.
máte niekto s Krukom priamu skusenost? Mate u nich niekto splatkový kalendár?
@ramzes1980 este predtym by bolo dobre dat posudit zmluvy na ministerstvo spravodlivosti
máš so splatkovým kalendarom v Kruku nejaké skusenosti? Prosím
pokial chce niekto vediet či odkupili aj ich dlh, stači sa s nimi spojit., zavolat im, napisat
niektorí tvrdia, že je to vyhodne, dlh už nenarasta a niekto zase že sa to nevyplati. Ono je to asi individualne
každopadne si myslim, že je ovela lepšie mat u nich splatkovy kalendar, ako potom riešit nejaku exekuciu
oni porušili veľmi veľa zákonov...
moj známy tam pracuje, pracuje tam dlho, podla mna je to ferova a stabilna spoločnost