Skúsenosti s poisťovňou Dôvera
Ahojte zvažujem zmenu poisťovne so všeobecnej na dôveru. Môžete mi napísať skúseností s dôverou? Ďakujem
@simonahra Hej no, to je dosť veľké lákadlo, lebo vieš si tým pomôcť potom aj v budúcnosti aj tým preplácaním kadečoho alebo získaním tých zľavových kupónov. Každé peniažky, ktoré sa dajú ušetriť sú fajn. A teda v tomto prípade to vieš aj všetko vybaviť cez mobil, čo je tiež dosť výhoda. Ja som si takto zvykla za poslednú dobu celkom dosť fungovať.
@tanikka teraz som akurát pozerala, že je niečo s kožným lekárom. že vyšetrenie vybavíš online a nič to nestojí ani. že stačí, keď si ten problém, čo máš odfotíš. neviem, nejaké začervenané miesto, nejaké vyrážky alebo čo a lekár to vlastne posúdi a do troch dní by si mala mať nejaký výsledok. už či ti niečo predpíše, dá nejaké odporúčanie, alebo napíše, aby si prišla osobne.
Aj s tymi benefitmi mate realne skusenosti? Nemyslim teraz preplacanie zubara alebo liekov. Ale nieco taketo, ako pisete s tym koznym, alebo ze prevoz do nemocnice by mal byt zdarma atd.
@zupka33 Áno, ja som si už takto uplatnila zopár vecí. Najlepšie, keď si to tak priebežne pozrieš, čo tam je nové, čo pribudlo, lebo to podchvíľou niečo dávajú. A možno nájdeš niečo, čo by si vedela v blízkej dobe využiť. S tým prevozom je to ale tak, keď máš byť hospitalizovaná v Boroch, to len také malé upresnenie 🙂
@tanikka čítala som tak o tom, ale nemám to ešte vyskúšané. zatiaľ nemáme doma nikto takéto problémy, tak neviem posúdiť, že nakoľko je to efektívne. ale tak keď také niečo zaradili medzi služby, čo ponúkajú, tak asi to už majú otestované, že sa dá aj takto fungovať v niektorých prípadoch s niektorými pacientmi.
@tanikka Tak samozrejme, že niektoré ošetrenia vyžadujú okamžité ošetrenie. Ale zase niektoré nie. Keď si zoberieš, tak aj s kiahňami napríklad sa vôbec nemá chodiť do ambulancie. To tu tiež sú koľkokrát fotky, či sú to kiahne. Takto by stačilo poslať fotku priamo detskej lekárke.
@zupka33 No to netreba, radšej vyskúšať a potom treba hodnotiť. Ja si tiež myslím, že je tá aplikácia fajn. Však všetko čo potrebuješ, tak to tam máš. Máš tam preukaz poistenca, zdravotné záznamy, termíny preventíviek, recepty na lieky atď atď 🙂
@tanikka Máš pravdu, teraz je proste také obdobie, to býva každý rok. Len musíme počkať, kým sa to zase stabilizuje. Ono príde zima a mrazy a bude to lepšie. Aj keď to nie je práve moje obľúbené obdobie.
@eva_eva To niekomu proste nevysvetlíš, aj keď to názorne predvedieš, ako to funguje. Moja mama zase takto dlho neverila internetbankingu a odmietala ho používať. Ale postupne sme ju na to naučili a aj sama povie, že je to lepšie. Podobne by to bolo aj s tou aplikáciou poisťovne, keby ste ju nejak k tomu pomaly dostali. Ak užíva nejaké lieky trebárs, tak je to tiež fajn, lebo to tam všetko má tiež.

aj využívate reálne tie benefity, ktoré poisťovňa poskytuje? myslím, že zľavy kadejaké. viem, že je tam toho celkom dosť, ale či aj také, čo vie bežný človek využiť.