Slovenská sporiteľňa

haenol
21. aug 2022

Čaute, čaute ľudia.. potrebujem poradiť.
Cca niečo cez pol roka som v slsp, účet som si vytvorila kvôli zamestnaniu. Od sameho začiatku ma neustále otravujú telefonátmi o poistení, šetrení a podobne .. pred mesiacov som ich slušne poslala do zadku, že nemám záujem a výsledné ich požiadala, aby ma v prípade núdze kontaktovali e-mailom, že na telefonáty nemám čas, pracujem non stop .. samozrejme, slečna povedala, že to chápe a popriala pekný deň. Neskôr mi opäť začali vyvolávať a keďže som nijak nereagovala, neodpovedala a ani nevolala späť, mi dnes v NEDEĽU prišla sms v znení, že mam zajtra dohodnuté stretnutie na pobočke , o ktorom ani neviem, s nikym som sa na ziadnom stretnutí nedohodla a navyše, ani čas stretnutia nebol stanovený .. + pracujem a som mimo bydliska. Som z toho na prášky a uz neviem, ako im slušne a po lopate vysvetliť, že o nič iné nemám záujem. Ľudia, čo mam robiť?
Už uvažujem o zrušení účtu.

janai1
21. aug 2022

@haenol pár krát mi volali, vždy som ich odmietla a prestali 🤷‍♀️

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miriam_s
21. aug 2022

@haenol som v slsp asi 9 rokov a za ten čas som mala asi 3 telefonáty dokopy... Nemam rada takéto typy hovorov tak som ich slušne stopla hneď na začiatku. Ale teda nikdy som nezažila že by to bolo v takej miere....

slovenka753
21. aug 2022

U mňa sa to začalo keď som nedopatrením knilka na úver co mi ponúkali v Georgeovi. Odvtedy peklo. Stále iné číslo, takže sa nedali ani bloknut. Naposledy som už bola veľmi asertivna a vyslovene uviedla ze nechcem a nemám záujem o takéto telefónaty, že ma to obťažuje a ze ak to neprestane odídem k inej banke. Odvtedy mam pokoj.

bibina32
21. aug 2022

@haenol Ja ťa chápem, tiež mám sporiteľňu.Mne tiež tak vyvolávajú, ponúkajú poistky, úvery. Zdvihla som a povedala, že som v práci, nemám čas. Tak mi potom za 3 dni zase volali. Aj doobeda aj poobede, celý týždeň. Vždy z iného čísla, len mi ukázalo Bratislava. Nedvíhala som to. Ja chápem, že je to ich práca, ale keď mám záujem o niečo pôjdem priamo do banky.

niekto2hy
21. aug 2022

@haenol Spýtajte sa či Vám zaplatia za ,, interview", keďže Váš čas je drahý.😎

maranco
21. aug 2022

Keď ti budú volať, skús povedať, tento hovor môže byť nahrávaný a odvolávaš súhlas s telefonickým oslovovaním a s marketingovými ponukami.

Mne banka volá iba keď jej napíšem otázku cez IB a potrebujú vedieť viac info, alebo mi to vysvetliť. A raz mi poslali SMS keď zablokovali prvú kartu po viacerých čínskych nákupoch. Banke som za 10 rokov zaplatil dokopy cca 2€.

aandrea9
21. aug 2022

@haenol zablokuj tie čísla alebo cudzie rovno nezdvíhaj ako ja 🤷‍♀️ ak by išlo o život určite pošle nedovolajuci sa sms...co sa zatiaľ nikdy nestalo 😄

liz_lemon
21. aug 2022

ja mam u nich ucet vyse 20 rokov, a volali mi asi len raz, ked som tiez nechtiac v Georgovi klikla na nejaky uver, na druhy den mi volala nejaka vysmiata pani, tak som ju zrusila, a nikto nevola, skor ma stale otravuju z mbank