Som na materskej a nezvládam splácať pôžičku. Poradíte?

esterka1234
14. jún 2015

som na materskej mam pozicki vo vyske 300eur mandzel nepracuje ja ties nie .Postavila som dom ale nevladzem pozicki platit nas mesacny prijem je 220eur a tich ostatne 80 poziciavam nemam ani najedlo ani na nic mam v ela pozicki neviem ako si uz pomoct a ako mam zit prosim pomozteb mi dakto poradte mam jedno dievcatko 2 rocne a nanu mi neostava nic

tahomi
14. jún 2015

A preco ani jeden nepracujete? To je jedine riesenie.

bonaqa2013
14. jún 2015

manžela pošli aspoň na brigádu.... Skús navštíviť charitu.

mircalla
14. jún 2015

Pracovat

monicm
14. jún 2015

V prvom rade, manžel si musí nájsť prácu, ide leto, brigád bude dosť, treba to využiť, ak ukáže, že vie pracovať, má možnosť na TTP, ak sa dá ísť aj tebe na brigádu, ešte lepšie. A potom, treba ísť do banky a povedať o čo ide. Väčšina bánk nemá problém s tým upraviť výšku splátok a pod. Ale hlavne sa nehrať na mŕtveho chrobáka, ale to riešiť. Takže šup-šup, zajtra smer banka, a manžel nech študuje noviny a behá po meste a pýta sa. Reštiky budú brať na výpomoc, rovnako aj na stavbách, či obchody. Nečakajte ani jeden, že niekto iný za vás tento problém vyrieši, to máte len vy svojich rukách. Veľa šťastia.

skaredekacatko
14. jún 2015

No v prvom rade bez prace to nejde muz musi robit trebars ist aj na tyzdnovky musi hladat unas tej roboty nie je dostva muz si vzdy najde . Po druhe predala by som dom a kupila byt s tych penazi by co ostanu by som zaplatila pozicky . a na urad sa chod opytat ci nemas narok na prispevky nieake Ale prvorada je robota aspon jedneho z vas.

stanulienkat
14. jún 2015

To uz su letne prazdniny? Cudujem sa vam mamicky,ze reagujete na vymyslenu temu od pologramotneho cloveka.

lennkka17
14. jún 2015

neviem kde mate pozicku ale nakolko ste na materskej tak treba skusit poziadat o odklad splatok pripadne znizenie splatky pozicky pre neschopnost platit

sorlk
14. jún 2015

ten prijem sa mi nejako nepozdava ,,, ak manžel nepracuje, ma narok na davky v hmotnej nudzi, prispevok na byvanie atd. takže prečo mate tak malo => využivate všetky dostupne prispevky ? je manžel evidovany na urade prace ?
btw ja som tyžden dozadu na profesii odpovedal na 30 inzeratov a hned v ten den mi z polovice volali ,,, zabralo mi to 20 minut :D vyhladava si manžel aktivne robotu ?
cez koho ste si brali požičku ? finačneho poradcu?