Sporenie pre deti z rôznych manželstiev
Ahojte isto tu je veľa z vás kto si priniesol s prvého vzťahu dieťa a po čase založili rodinu z novým mužom
Ide oto sme spolu 6 rokov manželia, manžel chce založiť synovi sporiaci účet ktorý bude iba pre syna keď som sa spýtala co druhé dieťa tomu mam ja extra sporiť, rovno mohol povedať není moje
Ako to mate vy? Ako sporite deťom hlavne kde je prvé dieťa z prvého manželstvá a druhe z druhého.
Nechce sporiť pre nás, keby niečo, ani nič podobného. (malej otca sme nevideli 8 rokov natom sa prosím nepýtajte) mňa sa to osobne dotklo
@anonym_90660f Áno to mi je jasne, ale on chce synovi sporiť sam
@anonym_autor tak ty spor prvemu synovi on bude druhemu synovi 🤷🏻♀️
Ale chapem ze sa ta to dotklo, bolo to necitlive ale bohuzial ste zlepena rodina
Tak ty spor svojmu a on nech vášmu. Chápem že zamrzí aké zrejme vo vašom manželstve nefunguje viacero veci nielen táto.
Ako dlho ste spolu, ako berie tvoje dieťa? Koľko rokov má tvoje dieťa?
Asi by sa ma to dotklo. Viem ze nie je jeho. Ale ak sme uz 6 rokov manzelia, tak by som brala ze aj moje dieta berie rovnocenne s tym druhym. A hlavne ak ho vychovava od malicka. Teda neviem kolko ma rokov dcerka. Aky ma k nej vztah?
Asi by sa ma dotklo, ze aj po takej dlhej dobe robi rozdiely medzi detmi. Mame v rodine pripad, svagryna ma dieta z prveho vztahu a svagor si ho hned po svadbe adoptoval (s bio otcom neboli vobec v kontakte). Dieta malo vtedy asi 4 roky, boli spolu 3 roky. Teraz po 8 rokoch uz ani nikto nemysli na to, ze nie je “jeho” biologicke. Podla mna to vela ludi v okoli ani nevie a podla mna ani ten syn.
Mali ste si osetrit pred svadbou, ze si berie nie len teba, ale aj teba s dietatom. Kebyze sa tebe nieco stane, nebude sa o tvoje dieta starat?
Chcela by som vidiet tuto diskusiu kebyze ziada muz aby zena z jej platu setrila jeho dietatu 😂😂😂😂
Ved jednemu (svojmu) spori iba muz, druhemu spor zas iba ty a vo finale je to, akoby ste obom sporili obaja. Cize to, co je tvojim zamerom. Dolezite je, ze kazde dieta bude mat.
@huxy Viete človek to berie sme spolu, sme manželia vždy povieme mame dve deti, človeka to kúsok zarazí
@anonym_autor máš pravdu,vedel,že máš dieťa,má ho brať ako svoje čo sa takýchto vecí týka,ste rodina..
má sa k nemu správať rovnako a rovnako na ňho prispievať,pretože ste rodina a on dobrovoľne vstúpil do manželstva s tebou,čo znamená,ze bral všetko čo k tebe patrí...
ak to necíti tak vo vnútri,to je ok,predsa moje je moje,ale tvoje dieťa by to nemalo nikdy pocítiť,v nijakej oblasti
@anonym_autor tiez by sa ma to dotklo, ze ma jedno dieta na haku... ale snad vies, koho si si vzala....

A vyzivne na prvé dieťa si si vybavila? Však mu spor z toho.
Veci ohľadne peňazí a deti ste si nevydiskutovali predtým ?