icon

Sporenie pre dieťa od narodenia

mam1na
1. dec 2017

Akou formou sporíte svojim deťom od narodenia, a ak sa môžem opýtať, koľko financií vyčleníte takto mesačne? Ďakujem!

evittam
1. dec 2017

@zuzuliennka1 Uložené?! Nikde. Keby si lepšie čítala tak na to prides. Da sa zarobiť aj inak. Ale bohužiaľ-ako tu niekto o mne pise nemam takú financnu gramotnost aby som o tom nieco vedela.😁😉 Co uz.

maraska
1. dec 2017

@evittam ty si nam este neprezradila kde to mame voastne tie prniaze davat a ja ti mam povedat kolko som zarobila na urokoch? no to vies ze ti poviem..😂
no z toho co si zatial popisala si prezradila o sebe uz dost
a si nemala zaujem o koncerzaciu so mnou, zmenila si nazor ?🤗

maraska
1. dec 2017

@evittam takze predsa ich mas vponozke! ja som to vedela😇

evittam
1. dec 2017

@maraska A preco by som mala?! Veď nie som tak financne gramotna ako ty....A to bola len recnickw otázka. Mne je naozaj jedno kolko su tvoje vynosy. Ja som so svojimi investíciami maximálne spokojná a este len budem. A rsdu som už dala-len teba nezaujima.

evittam
1. dec 2017

@maraska A ja neviem čítať s porozumením...😂😂😂

evittam
1. dec 2017

Ospravedlňujem sa za preklepy.

maraska
1. dec 2017

@evittam 👌👍
ta tvoja financna gramotnost 🤦‍♀️zacala si s tym ty, nepovedala si dokopy nic k teme, spominas tu vynosy na mojom ucte, preco?, skus si znova precitat co som napisala k tejto teme, mna tvoja rada nezaujimala
som sa ta spytala kde drzis peniaze ak nie v banke, ale odpoved som nedostala, akurat si zacala vrtat v tom kolko som zarobila a ze info na google je somarina 😊👍
way to go..

maraska
1. dec 2017

@evittam no vyzera ze nevies

ok koncim v tejto diskusii aby autorka nemala zbytocne zahltenu temu
snad sa nieco dozvie a rozhodne najlepsie podla svojho uvazenia 🤞

evittam
1. dec 2017

@maraska Co neviem?! Kde mam svoje peniaze? Ja to viem a teba do toho nic nie je. Ale len na okraj-su velmi dobre investované.😉. A keby ta nezaujimal len google tak uz by si možno vedela viac. To je vsetko aj odo mna.

evittam
1. dec 2017

Ahaaa, čítať s porozumením....ved ano, ako inak. 😉

xxxkatka
1. dec 2017

@maraska a čo tak investičné zlato, myslím,že oveľa lepší biznis ako prachy v banke 😉

evittam
1. dec 2017

@xxxkatka Ju pofiderne veci nezaujimaju. Iba to co pise ujo google.😉

sandey
1. dec 2017

Evittam ty si tusim v kazdej diskusii je to tvoj konicek? 😉

dejka77
1. dec 2017

V inej diskusii som citala o zaujimavom napade - kupit byt, prenajimat ho, splacat hypo a ked dieta dospeje tak ma byt (teda za predpokladu, ze sa dovtedy splati). Sporenie ako take nema velky vyznam pokial nedavas tisice, kedze hodnota penazi rokmi klesa a uroky su tiez slabe.

zuzuliennka1
1. dec 2017

@evittam takze vyplaty ti chodia do vrecka a na ruku? 😂😂 a peniaze mas v ponozke? a ked sa ti stane uraz, poistovna ti nepreplati nic? 😀

sandey
1. dec 2017

@evittam az teraz som pozrela pocet tvojich prispevkov za 3 roky 17.500 a ja chuderka za 9 rokov necelych 500 no klobuk dolu ... takze mi je jasne, ze ti z toho musi prepinat, ked si tu furt .. 😂

zuzuliennka1
1. dec 2017

a knizku poznam, je o zlate, to mam doma aj ja 😏😏 a aj sledujem trhy, napriklad aktualne na tom nie je nic moc v porovnani spred par mesiacov, zato moje fondy v banke su vynosne, peniaze a investicie mam tam aj tam 😏😏 keby si sa do toho vyznala, ako sa tu prezentujes, mas viac veci v zalohe, inak tu len s prepacenim trepes do vetra...
a mimochodom, mam tak vyhodnu poistku, ze som za narazeny prst po volejbale zinkasovala 2000€.... mozme sa pobavit o poistovnictve, pohybujem sa v nom.... a kde mas teda tie peniaze? 😂😂@evittam

evittam
1. dec 2017

@zuzuliennka1 Ani jedno ani druhe.

evittam
1. dec 2017

@sandey Mne z ničoho neprepina. Si pozri väčšinu príspevkov ked uz sa tak o mna zaujimas. Väčšina je o radách mamickam ohladne MD,RD a iných dolezitych veciach.

zuzuliennka1
1. dec 2017

@evittam tak naco odporucas knizku o zlate 😂 ty mas vazne peniaze v ponozke pod postelou 😂😂

evittam
1. dec 2017

A uzavriem to- kto veri bankám,poistovniam a spol.nech sa paci. Ja som vyjadrila svoj názor. A spovedat sa kde mám peniaze na verejnom fore určite nebudem. Hotovo.

zuzuliennka1
1. dec 2017

@evittam tak naco tu nacinas taku temu a vyjadrujes sa ku vsetkym naokolo ako su banky a poistovne nespolahlive? 😄

evittam
1. dec 2017

@zuzuliennka1 Nevedela som,ze nemôžem vyjadriť vlastný názor. Btw.preco by som mala pisat anonymnym nickom kde mam svoje peniaze?! Nemám o to záujem.

tinkamt
1. dec 2017

Chuda autorka prispevku,tak sa jej to tu akosi rozkotkodakalo o nicom🙈

minttu
1. dec 2017

@mam1na Moj maly ma podielovy fond. Klasicke sporenie urcite nie.

mam1na
autor
1. dec 2017

Ďakujem. Aj za IP. Pekný večer 🙂

xxxkatka
1. dec 2017

@zuzuliennka1 peniaze v banke sú virtuálne, na tvojom účte sú len čísla nie reálne peniaze, a tými sa obchoduje. A ak banka zle zainvestuje alebo bude inflácia alebo hyperinflacia alebo...tak s tými číslami na bankovom účte si môžeš akurát tak vieš čo...A že štát garantuje haha, tento štát nieje naozaj z tých, komu by som toto uveril😝a

maraska
1. dec 2017

@evittam haa no vidim ze ta vytocil ten ujo google co som spomenula, tesi ma tvoj zaujem❤️😊
ako som uz spomenula citanie s porozumenim ti robi problemy, atak isto otvaranie linkov z google

@xxxkatka ja som nepovedala ze sporenie je naj, ak si pozries moj prvyprispevok tak som len napisala kde setrim a kolko, nevravela som ze to je ten najsposob, odpovedala som autorke, to vsio😉

zuzuliennka1
2. dec 2017

@xxxkatka alebo alebo alebo 😂😂 ja viem, ze su virtualne, ale vidim aj percenta, stavy na realitnych trhoch, vyvoj inflacie,... keby som sa teraz rozhodla z jedneho mojho fondu vybrat peniaze, tak ich realne mam v ruke a bude ich viac, nez som pred 3,5r vkladala.... a o garancii statu som nepisala nic..... ale ved ked chcete, majte si tie peniaze aj doma pod vankusmi alebo v ponozkach, srdecne mi je to jedno 😂😂

evittam
2. dec 2017

@maraska Ako som už spomenula-vyjadrila som svoj nazor. A problémy,o ktorych pises nepoznam. Len nezdieľam tvoj názor a presvedčenie.