Sporenie pre dieťa od narodenia
Akou formou sporíte svojim deťom od narodenia, a ak sa môžem opýtať, koľko financií vyčleníte takto mesačne? Ďakujem!
@evittam 👌👍
ta tvoja financna gramotnost 🤦♀️zacala si s tym ty, nepovedala si dokopy nic k teme, spominas tu vynosy na mojom ucte, preco?, skus si znova precitat co som napisala k tejto teme, mna tvoja rada nezaujimala
som sa ta spytala kde drzis peniaze ak nie v banke, ale odpoved som nedostala, akurat si zacala vrtat v tom kolko som zarobila a ze info na google je somarina 😊👍
way to go..
V inej diskusii som citala o zaujimavom napade - kupit byt, prenajimat ho, splacat hypo a ked dieta dospeje tak ma byt (teda za predpokladu, ze sa dovtedy splati). Sporenie ako take nema velky vyznam pokial nedavas tisice, kedze hodnota penazi rokmi klesa a uroky su tiez slabe.
@evittam takze vyplaty ti chodia do vrecka a na ruku? 😂😂 a peniaze mas v ponozke? a ked sa ti stane uraz, poistovna ti nepreplati nic? 😀
a knizku poznam, je o zlate, to mam doma aj ja 😏😏 a aj sledujem trhy, napriklad aktualne na tom nie je nic moc v porovnani spred par mesiacov, zato moje fondy v banke su vynosne, peniaze a investicie mam tam aj tam 😏😏 keby si sa do toho vyznala, ako sa tu prezentujes, mas viac veci v zalohe, inak tu len s prepacenim trepes do vetra...
a mimochodom, mam tak vyhodnu poistku, ze som za narazeny prst po volejbale zinkasovala 2000€.... mozme sa pobavit o poistovnictve, pohybujem sa v nom.... a kde mas teda tie peniaze? 😂😂@evittam
@evittam tak naco odporucas knizku o zlate 😂 ty mas vazne peniaze v ponozke pod postelou 😂😂
A uzavriem to- kto veri bankám,poistovniam a spol.nech sa paci. Ja som vyjadrila svoj názor. A spovedat sa kde mám peniaze na verejnom fore určite nebudem. Hotovo.
@evittam tak naco tu nacinas taku temu a vyjadrujes sa ku vsetkym naokolo ako su banky a poistovne nespolahlive? 😄
@zuzuliennka1 Nevedela som,ze nemôžem vyjadriť vlastný názor. Btw.preco by som mala pisat anonymnym nickom kde mam svoje peniaze?! Nemám o to záujem.
@zuzuliennka1 peniaze v banke sú virtuálne, na tvojom účte sú len čísla nie reálne peniaze, a tými sa obchoduje. A ak banka zle zainvestuje alebo bude inflácia alebo hyperinflacia alebo...tak s tými číslami na bankovom účte si môžeš akurát tak vieš čo...A že štát garantuje haha, tento štát nieje naozaj z tých, komu by som toto uveril😝a
@evittam haa no vidim ze ta vytocil ten ujo google co som spomenula, tesi ma tvoj zaujem❤️😊
ako som uz spomenula citanie s porozumenim ti robi problemy, atak isto otvaranie linkov z google
@xxxkatka ja som nepovedala ze sporenie je naj, ak si pozries moj prvyprispevok tak som len napisala kde setrim a kolko, nevravela som ze to je ten najsposob, odpovedala som autorke, to vsio😉
@xxxkatka alebo alebo alebo 😂😂 ja viem, ze su virtualne, ale vidim aj percenta, stavy na realitnych trhoch, vyvoj inflacie,... keby som sa teraz rozhodla z jedneho mojho fondu vybrat peniaze, tak ich realne mam v ruke a bude ich viac, nez som pred 3,5r vkladala.... a o garancii statu som nepisala nic..... ale ved ked chcete, majte si tie peniaze aj doma pod vankusmi alebo v ponozkach, srdecne mi je to jedno 😂😂

@zuzuliennka1 Uložené?! Nikde. Keby si lepšie čítala tak na to prides. Da sa zarobiť aj inak. Ale bohužiaľ-ako tu niekto o mne pise nemam takú financnu gramotnost aby som o tom nieco vedela.😁😉 Co uz.