Sporenie pre dieťa od narodenia
Akou formou sporíte svojim deťom od narodenia, a ak sa môžem opýtať, koľko financií vyčleníte takto mesačne? Ďakujem!
najlepsie sporenie je najrychlejsie splatenie hypoteky a nasledne kupa dalsieho bytu do prenajmu... vsetky komecrne ponuky su pre sporitela neekonomicke.
@zuzuliennka1 juj ty optimista, babky sa popytaj ako ľudia prišli v jednej noci o svoje peniaze resp. o ich hodnotu či v banke či v pančuche....😉
Mam pocit ,ze mamicka mysli sporenie ,kde bude davat po par eur a kde v pripade problemu institutu nepride aspon o peniaze ,ktore tam vlozila ....podielove fondy ,zlato a hypoteka ,nie o par eurach ,plus tam nie je zaruka ,ze nepridete aj o to co ste tam vlozili ...plus nie kazdy je ekonom a mal cas sledovat vyvoj fin.trhov ,aby vedel ci nie su ohrozene jeho investicie ,nieto vynosi ....
@xxxkatka preco babky? co bolo pred iks rokmi ma nezaujima, skor sa opytam nasich, ktori nemaju peniaze v ponozkach ani zlate
@zuzuliennka1 vidíš a ja o tom debatujem s mužom, ktorý sa na danú problematiku specializuje už dlhé roky.
@xxxkatka a? moja mamina v tejto oblasti tiez dlhe roky pracuje - clen rodiny je to rovnaky, co tym chcel basnik povedat?
@xxxkatka čo? 😂😂 uz som sa v tom stratila, napisala som ti, ze mi je srdecne jedno, maj si peniaze v ponozke/vo vankusi/na povale/v banke/poistovni/.... pekny vecer

😀si jej dala