icon

Sporenie pre novorodeniatko a úrazové poistenie

mama4444
29. máj 2021

Mamicky ake mate sporenie pre vase dieta a nejaku urazovku ak by sa nedaj boze nieco stalo ( zlomenina atd … ) dakujem

elizabet173
29. máj 2021

@mama4444 úrazová poistka áno, sporenie s ňou spojené je nezmysel, vlastne aj akékoľvek sporenie, radšej investovať do niečoho, napr. kúpiť investičný byt, prenajať ho, nech sa spláca sám, jeho hodnota stúpa, ale hodnota sporených peňazí bude klesať, úroky mizerné. A poistiť treba dobre živiteľa rodiny.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
zuvelyn
29. máj 2021

Úrazové mame v unione, sporenie nemáme, deťom nesporime peniaze ziadne.

janka_266
29. máj 2021

@mama4444 Allianz farbička, Allianz má celkovo najlepsi prístup k plateniu, keď treba. Poistenie je tam okolo 10- 15€ a 30€ k tomu posielame na sporenie, 1€ na deň nie je až taká katastrofa, plus tam mám ešte zahrnuté, že keby sa mi niečo stalo, Allianz kvázi plati to poistenie a sporenie až do jeho 25ky, čiže ho nezrušia a normálne by potom vyplatili, čo sa tam nasporilo

huxy
29. máj 2021

úrazové poistenie by som odporúčala metlife. dcéra je k mojej poistke len pripoistená /jej pripoistenie je cca 5€ mesačne/. Keď mala dcéra úraz, z poistného plnenia dostala najviac z tejto poistky. napíšem presne pre porovnanie, 1 úraz, poistky v troch rôznych poisťovniach, plnenie: kooperativa 66€, generali 75€, metlife 285€.
čo sa týka sporenia, ja som veľmi konzervatívny typ, čiže žiadne investovanie. ja viem, že v bankách na účtoch, vkladných knižkách, sú úroky mizerné. no ja osobne by som sa obávala šetriť peniaze v produktoch, ktoré negarantujú nič. aj keď som dcére spravila zmluvu v conseq, následne som ju zrušila 😀

martyzpp
29. máj 2021

@mama4444 my mame kvoli hypoteke zivotne poistenie a maleho sme pripoistili k nam, len urazovku. Na sporenie ma zalozeny ucet, kde mu mesacne posielame 20€ a peniazky sa investuju vo fondoch. Ale mame na to financnu poradkynu.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
kai22
Odpoveď bola odstránená