icon

Starým ľuďom peniaze cinknú, mamičkám nie

8. aug 2023

Je to vážne chorá táto doba. Starým ľuďom peniaze cinknu už tento mesiac a mamickam nie. Choré.

Strana
z6
klarissa25
8. aug 2023

čo?? Ake peniaze ??? To vážne zavídíš starým ludom ?? Starí ludia ktorí robili celý život ano o tých sa treba starať, už maju svoj vek. Ty sa o svoje deti maš starať sama resp s otcom dieťaťa a nie aby sa staral štat....

rusalinka
8. aug 2023

... a prečo by mali? Prečo mamičky čakajú, že sa o ich deti bude starať štát? Prečo nečakajú cinknutie od tatinkov?

janai1
Odpoveď bola odstránená
dominikagier
8. aug 2023

bez starých ľudí by si tu nebola, ty mamička jedna

aurora33
8. aug 2023

Mamicka môže ísť do prace a cinkne jej tiež

kakakina
8. aug 2023

Treba ísť do roboty a cinknu ti pravidelne.To fakt si ľudia závidia už aj starobu 🙈

miskakyska
8. aug 2023

🙄 chorá si tu jedine ty ..prepáč

ruxandra
8. aug 2023

Toto je mega ubohe! Ked sa nevies postarat o dieta, naco si si ho robila? Preco by sa mal o teba starat stat? Si dospela svojpravna (dufam) zena tak sa zariad a nie furt od niekoho žobrat a cakat, ze stat sa postara 🤦‍♀️ a este zavidiet “slabsim”, ze oni dostanu a ty nie.
Hanbi sa
A nerob si dalsie deti, ak sa nevies postarat

kalifka
8. aug 2023

aj keby prídu 5- tého, tak zas budeš mať problém prečo nie 1-vého 😂

stanulienkat
8. aug 2023

Treba povedat oteckovi....

ruxandra
8. aug 2023

@rusalinka lebo maju ego na evereste a tatinka neuvedu do RL, lebo su silne emancipovane zeny, co sa vedia postarat aj bez chlapa (a potom revat na koniku, ze sa stat nestara) 😅

guudy
8. aug 2023

Terajsi dochodcovia museli dat dieta do jasiel niekedy medzi 6.-12.mesiacom zivota dietata a supajdit do prace. Kludne to tak mozes spravit aj ty a bude cinkat kazdy mesiac aj tebe…

zuzanka.zuzu
8. aug 2023

1.suhlasim
2.oni si ich už odrobili, mamička ešte nie
3.oni už ísť robiť nevládzu, mamička ešte áno

huxy
8. aug 2023

Áno, je to chorá doba. Že existujú takéto matky, ktoré závidia starým ľuďom. Dôchodcovia pracovali väčšinu svojho života, a ty im závidíš. A to fakt mať takúto mamu, pre dieťa si otrasný príklad.

luccija
8. aug 2023

Nikdy neboli také podmienky pre matky ako teraz môžeš pracovať aj tak mať RP, daňový bonus, zvýšené RP, kocikovne nič z toho som nemala pár rokov dozadu.Co im závidíš tých 10%?veď veľa dôchodcov živori zaplatia nájomné, lieky, trocha stravu vieš koľko ľudí finančne podporuje svojich rodičov?až si ma rozčúlila

lonely66
Odpoveď bola odstránená
doriiis
8. aug 2023

Treba ísť do roboty milá autorka a cinknu aj tebe.Sedkanie na zadku ešte málokomu niečo zarobilo

miskakyska
8. aug 2023

Veľa dôchodcov nemá internet v mobile,tak im nemá ani kde cinkať duša zlatá🥴

Toto si zas robí určite niekto prču🙈

lonely66
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
8. aug 2023

@klarissa25 presne, ľudia si deti narobia a potom štát staraj sa. Závidieť dôchodcom, čo celý život robili a dostanú pár stoviek ako dôchodok.

mandzula
8. aug 2023

@autor Ty nemas starych rodicov?

petamich
8. aug 2023

mas pravdu, chora je doba, kde (zrejme) mlady clovek, zavidi starym o 5.50 viac 😵‍💫

len tak mimochodom byt doma na rodicovskej dovolenke je moznost nie povinnost, pokojne aj do prace sa da ist ❤️

anonymous87
8. aug 2023

Predstav si, mne mamicke vcera cinklo… vyplata…

Chora doba je jedine v tom, ze niekto dokaze zavidiet dochodcom tie biedne dochodky v mnohych pripadoch😬

anonymous87
8. aug 2023

Inac pevne dufam, ze si troll a toto je len na rozprudenie vasni…

klarissa25
8. aug 2023

ano človek dufa že je to len nejaký troll ale povedzme si uprimne, mna by to naozaj neprekvapilo keby to dotyčná myslela vážne...dnes si ludia závidia pomaly aj chorobu...

anonymous87
8. aug 2023

@klarissa25 a z deti si urobili vyhodny biznis 🙈

mamelka
8. aug 2023

Čím viac ľudia majú, tým ešte viac chcú. Niektoré si ani neuvedomujú, aký luxus im Slovensko dáva. Závidieť dôchodcom, ľudia väčšinou už X liekov majú, privyrobiť si málokto môže. My sme zdravé, keď je málo, tak treba ísť do práce. Nie závidieť dedkovi/babke

viestta
8. aug 2023

Ked sa dostatocne posnazis, aspon tolko co ti dochodcovia, ktori odpracovali 40 aj viac rokov, budu aj tebe po rokoch cinkat peniazky "za nic". Dochodok, na rozdiel od davok pre matky je za zasluhy, nema na neho kazdy automaticky narok. Ked chvilocku pockas, budu cinkat dochodky aj tvojim rodicom, potom im mozes chodit vycitat, ze maju peniaze "za nic". (alebo uz im cinkaju a uz im to zavidis?)

nika23t
8. aug 2023

Už dávno som nebola takto znechutená nejakým príspevkom. Hlavne, keď viem, aký dôchodok poberá moja svokra, ktorá celý život pracovala. A teraz, keby bola sama, tak zivori... Snáď budeš lepšie vychovávať svoje deti, ako Teba Tvoji rodičia.

simca06022011
8. aug 2023

POdla mna by mali este aj ubrat v davani. A cinkat by mali menej. Prestali by sa ludia spoliehat, ze niekto im bude posielat a bude im nieco cinkat... Dochodcovia pracovali=dochodok dostavaju. Teraz su uz aj tie rodicaky na inej urovni... pred 10rokmi by som sa habila plakat, ze nevyzijem z rodicaku / materskej a cakala ze len tak mi bude niekto posielat viac, aby som sedkala doma, ale teraz by som sa asi pod zem prepadla... Ale tak to som ja 🙂

Strana
z6