Stávkové poradenstvo My Ti Poradime
Dobrý deň,
chcem Vás upozorniť na podvodnú stránku Stávkové poradenstvo My Ti Poradime. Kúpil som u nich členstvo VIP premium, kde mi garantovali zisk a v prípade nespokojnosti vrátenie peňazí za členstvo. Prezentujú úspešnosť cez 70%, avšak realita je úplne iná, úspešnosť majú ani nie 20% a z 31 tiketov vyšlo iba 6. Keď som poukázal, že nezverejňujú reálne výsledky a zverejňujú iba pozitíva, tak ma zablokovali a ešte si vymysleli, že ich tipy posúvam ďalej a chceli odo mňa náhradu škody 600 Eur 🙂 Dávajte si pozor a zvážte kúpu ich služieb a spoluprácu s nimi ! Aj mi písali, že mi vrátia peniaze do 10 dní, no zase to bolo iba klamstvo ! Ak máte nejakú skúsenosť s nimi alebo nejaké info, tak mi kľudne napíšte. Ďakujem.
Ja som išiel do toho s tým vedomím a rizikom, že to nemusí byť tak ako garantujú a iba zo zvedavosti som od nich kúpil členstvo, stávkovananiu sa venujem dlhšie tak viem čo to obnáša a viem že je veľa takýchto "poradcov", no konkrétne keď som hľadal recenzie na Mytiporadime, tak som žiadne negatívne nenašiel a preto som to skúsil, samozrejme som obetoval pre mňa iba drobné peniaze, ktoré mi chýbat nebudú, ale možno niekomu, kto na nich natrafí a nenájde žiadne negatívne recenzie, tak chýbať budú a preto som otvoril túto diskusiu, aby ľudia, ktorí sa pohybujú v tejto oblasti našli tento odkaz a nenechali sa oklamať 🙂
ďakujeme za zdielanie skusenosti. nech je to varovanie pre ostatnych. pozor na slova ako "garantovane" a podobne. Venujem sa investiciam a ani dlhopis nie je garantovany a bezrizikovy ako si mnohi naivne myslia

Joj a ty si tym 70% aj veril?