icon

Stávkové poradenstvo My Ti Poradime

rudi310
11. jún 2025

Dobrý deň,
chcem Vás upozorniť na podvodnú stránku Stávkové poradenstvo My Ti Poradime. Kúpil som u nich členstvo VIP premium, kde mi garantovali zisk a v prípade nespokojnosti vrátenie peňazí za členstvo. Prezentujú úspešnosť cez 70%, avšak realita je úplne iná, úspešnosť majú ani nie 20% a z 31 tiketov vyšlo iba 6. Keď som poukázal, že nezverejňujú reálne výsledky a zverejňujú iba pozitíva, tak ma zablokovali a ešte si vymysleli, že ich tipy posúvam ďalej a chceli odo mňa náhradu škody 600 Eur 🙂 Dávajte si pozor a zvážte kúpu ich služieb a spoluprácu s nimi ! Aj mi písali, že mi vrátia peniaze do 10 dní, no zase to bolo iba klamstvo ! Ak máte nejakú skúsenosť s nimi alebo nejaké info, tak mi kľudne napíšte. Ďakujem.

viestta
11. jún 2025

Joj a ty si tym 70% aj veril?

rejka7
11. jún 2025

@rudi310 stávkové poradenstvo??? Také existuje??? A ty si si kúpil ich členstvo???? Lebo garantujú zisk??? No jedine svoj zisk z toho členského. Ach jaj. Info nemám žiadne len to počujem prvý krát, že aj takto sa dajú ľudia .... oklamať.

rudi310
autor
Autor odpoveď zmazal
rudi310
autor
11. jún 2025

Ja som išiel do toho s tým vedomím a rizikom, že to nemusí byť tak ako garantujú a iba zo zvedavosti som od nich kúpil členstvo, stávkovananiu sa venujem dlhšie tak viem čo to obnáša a viem že je veľa takýchto "poradcov", no konkrétne keď som hľadal recenzie na Mytiporadime, tak som žiadne negatívne nenašiel a preto som to skúsil, samozrejme som obetoval pre mňa iba drobné peniaze, ktoré mi chýbat nebudú, ale možno niekomu, kto na nich natrafí a nenájde žiadne negatívne recenzie, tak chýbať budú a preto som otvoril túto diskusiu, aby ľudia, ktorí sa pohybujú v tejto oblasti našli tento odkaz a nenechali sa oklamať 🙂

matusformanek
12. jún 2025

ďakujeme za zdielanie skusenosti. nech je to varovanie pre ostatnych. pozor na slova ako "garantovane" a podobne. Venujem sa investiciam a ani dlhopis nie je garantovany a bezrizikovy ako si mnohi naivne myslia

anonym_4c6cb3
Autor odpoveď zmazal