Stretnutie s kolegyňou môjho snúbenca

31. máj 2023

Ako by ste sa spravali a obliekli, aby ste zene dali najavo, ze ste “lepsia”, ze nech rychlo zabudne na vasho chlapa?
Boli by ste extra mile alebo skor chladne a odmerane?

Caka ma totiz prve stretnutie s kolegynou mojho snubenca, mame ist vsetci spolu niekam von,no neviem ci do prirody ci do mesta. Mam pocit, ze to medzi nimi trocha iskri, viem, ze ona so svojim partnerom nie je velmi spokojna tak mam z nej a jej spravania neprijemny pocit (o jej spravani viem od snubenca, je ku mne uprimny a on tiez vie, ze mi ona vadi aj ked ju nepoznam) Aj preto nas chce zoznamit aby som z nej nemala obavy.

diaalex
31. máj 2023

Môžeš urobiť hocičo keď to medzi nimi iskrí, skôr záleží od tvojho priateľa či podľahne alebo nie

thereisabear
31. máj 2023

Netrapošila by som a správala sa milo a prirodzene.

dilino
31. máj 2023

nech robiš čo robiš ked to medzi nimi iskrí tak je dôležite či jej tvoj snubenec podľahne alebo odola.

a_alexandra_a
31. máj 2023

Ja nevidím dôvod, aby som sa stretávala s nejakou kolegyňou a strápňovala sa detinskými hrami v štýle "poďme si ukázať, ktorá je lepšia".
Ak by k niečomu medzi nimi dvomi malo prísť, tak vaše stretnutie tomu nijako nezabráni.

maciatkolulu
31. máj 2023

Priateľ vie, že ti vadí a chce z vás kamarátky urobiť, ja nechápem? Véd keď je to len kolegyňa, tak je to len kolegyňa a nemusíte sa stretávať a kamošit. Podrobí si snúbenec co ma a hajde domov a na výlet s ľuďmi s ktorými sa cítiš dobre. Mňa keď ex zoznamoval s jednou kolegyňou, tak som vedela ze to nie je len kolegyňa.....takze ja by som určite nešla na žiadne stretavacky a priateľovi vysvetlila, čo a ako. Ak si ty hysterka a nafukuje, je to iné.

mon29
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaskolka
31. máj 2023

Správaj sa normálne. Kamošky z vás asi aj tak nebudú

adeladulova
31. máj 2023

Skus to milo a prijemne od zaciatku, pocas stretnutia nie je problem spravanie zmenit. Ale zlym zaciatkom si uskodis, bude mat slecna pocit, ze ma tvoj snubenec doma harpiu a das jej dovod aby ho nahuckala proti tebe 🙂 drzim palce

dusankomoj
31. máj 2023

Však keď si ,,lepšia" tak môžeš mať na sebe aj vrece,nie?😇 buď sama sebou,lebo budeš naozaj vyzerať ako žiarlivé tupelo. A to aj v očiach frajera!

beata_k
31. máj 2023

Tak, aby sa za teba partner nehanbil. Bo ta rychlo posle do papa ked budes robit sceny. Sebavedoma zena sa nepotrebuje zhadzovat, ponizovat ani podlizovat.

diewcatqoo
31. máj 2023

Obliekla by som sa normalne, ako sa obliekam stale na takuto udalost a spravala by som sa tak, ako sa spravam vzdy. Vobec by som nemala potrebu si pred niekym takto dokazovat, ze som lepsia. Ved som lepsia asi, ked je ten chlap so mnou, nie? A ked ta bude chciet vymenit za nu, mozes sa aj rozkrajat...

melanta
31. máj 2023

Buď si pre tvojho priateľa lepšia alebo nie si. Žiadna príprava či taktika z teba lepšiu neurobí.

goodidea
31. máj 2023
rebrambora
31. máj 2023

Dospely inteligentny clovek nepotrebuje davat nikomu najavo, ze je 'lepsi'.
Snubenec musi vediet, preco je s tebou a nie s jeho kolegynou. Ma pravo, byt kontakte so zenami rovnako ako ty s muzmi. Je maximalne fer a mile, ze vas chce zoznamit. Mozno ta zena nema s nim ani ziadne umysly, len je mila alebo tak.
A cisto sesterska rada, pre ulahcenie zivota tvojho a zivota vsetkych okolo teba - porovnavanie sa, dokazovanie nieco ostatnym, nesebavedomie, prilisne premyslanie, nedovera a neuprimnost (aj ked si to spomenula, neverim) v partnerstve ta k pokoju a stastiu neprivedu ✌️

kassandra25
31. máj 2023

Tu je namieste len 10 minutove zoznamenie. Pozdravit, nieco prehodit, dat, podat a ist. S tebou za ruky. Nie cmárat sa po vonku. Toto nerob.

autor
31. máj 2023

Vdaka za nazory zeny a “budicek”. Mate uplne pravdu, spravat sa prirodzene je najlepsie. Ja som trocha ziarliva a doteraz som to s prehladom zvladala, no riesim nejake zdravotne veci, kleslo mi sebavedomie a teraz mi uz napadaju taketo hovadiny 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ s porovnavanim bojujem cely zivot, niekedy to zvladam lepsie, inokedy horsie a teraz je to u mna zjavne extra horsie 😅 ale dakujem za uprimne slova, prebralo ma to 🙏😉
chcem ist na to stretnutie lebo mali sme to dohodnute uz davno, este predtym ako mne v hlave zacali tieto telenovely

zmrzlinka2021
31. máj 2023

Ja som nikdy nemala tuzbu hrat sa na "lepsiiu".
A su zeny, ktore su realne lepsie ako ja a ja im to uznavam.

Laska vsak je o tom, ze clovek sa roozhodne prave pre jedneho / jednu, bez ohladu na okolity svet a porovnavanie a potvrdi to manzelstvom.

Porovnavanie (nezdrave) castokrat ma korene v detstve cloveka, kedy dieta nedostavalo dostatok lasky a vzdy hladalo u inych deti atributy, ktore z nich robia viac milovane deti. proste nizka sebahodnota.

terezka1947
31. máj 2023

Neviem síce,prečo by som sa mala stretávať s kolegyňami,či kolegami manžela,nejako cielene,ale ok.
Keď sme sa stretli na nejakých firemných akciách,tvárila som sa normálne. A vlastne všetci sa väčšinou tvárili normálne,porozprávali sme sa a skoro vždy to boli príjemné akcie.
A poznámka, neziarli. Načo riešiš veci,kt.nie sú.
A ak sú,potom by sa zo snúbenca nestal manžel.
Nemôžeš predsa strážiť manžela a aj načo by si to robila?

muchotrafka298
31. máj 2023

Neries dopredu veci, ktore sa vobec nemusia stat. Ja nerozumiem tomu, ze preco sa s nou mate so snubencom stretavat? Pokial sa nejedna o firemnu akciu samozrejme, to je ine. On ked snou nieco bude chciet mat, ty tomu ziadno nezabranis.

tanyag
31. máj 2023

Ja som sa tak stretla na káve s milenkou môjho bývalého 😁 bola som sama sebou, nehrala sa na nič, milá ako vždy, usmievavá ako vždý a hlavne úprimná a otvorená...dievča sa skoro od strachu pokakalo 😂 a nakoniec môjmi bývalému napísala, že vidí, aká som super, že si nezaslúžim, aby ma podvádzal a ak podvadzať chce, tak nie s ňou...že kebyže som urobila scénu, žiarila, kričala, nadávala...tak by to s ním ťahala ďalej...ale že videla, že som úplne pokojná a v pohode, tak to s ním ukončila 😁 a ver alebo never, ešte dlhú dobu sme sa na ulici zdravili a aj pokecali...

tykat
31. máj 2023

Preco sa idete stretnut?

akiana
31. máj 2023

Nikdy v zivote mi nejaka ina zena svojim oblecenim nedala najavo, ze je "lepsia". Akoze to ma mat nejaku krajsiu suknu alebo drahsiu kabelku? A nie, neriesim zadanych chlapov alebo co. Iba na to asi ides z uplne zleho konca, takze ak uz to chces riesit tymto sposobom miesto aby si si to vydiskutovala so svojim chlapom doma, tak ju proste ignoruj. Myslim, ze tak uplne najlepsie dokazes, ze si nad vecou, aj ked evidentne nie si.

rebrambora
31. máj 2023

Gratulujem ti, si jedna z mála, kt sa neurazila a zobrala si nieco zo vsetkych nazorov 💕
Maj sa rada a ver si.

zuzinka888
31. máj 2023

Tak ohradit by sa mal tvoj priatel, dat jej jasne najavo, ze je zadany a nema zaujem. No ak on zaujem ma - je jedno ci budes mila alebo mrcha. Vsetko " stoji" na priatelovi.

basulaak
31. máj 2023

Je velmi nepravdepodobne, ze zmenis po stretku nazor na nu. Nesla by som, snubenec by dostal vysvetlene, ze co ma chce zoznamovat s kde kym, ked vie, ze toho cloveka nemusim. Ze nech nemrha mojim casom a respektuje ma a dalej o tom nemienim pocuvat. Koniec bodka

saraxyz
31. máj 2023

Ako vieš, že to medzi nimi iskrí keď si ju ešte nevidela?

liusa82
31. máj 2023

za mňa nešla by som tam.Prečo by som sa mala stretávať a kaziť si deň s niekým kto mi neni pochuti.Presne ako píšu.Ked chlap chce, tak podvedie.To isté plati aj o ženách a ty nespraviš nič.Ani sa o tom nemusiš dozvedieť.A ukázať že je to niekto lepší od nej ani nemusí zabrať

mandzula
31. máj 2023

Ja by som sa na taketo divadlo nenechala nahovorit.

gabym
31. máj 2023

Stále nerozumiem načo spolu idete von 🤷

autor
31. máj 2023

@gabym ak som spravne pochopila, mal by ist aj jej partner… ze sa akoze vsetci skamosit 🤷‍♀️