Ako riešiť partnerský nesúlad v intímnej sfére?
Sme spolu 3 roky, ja mám 25, on 32. Je to fakt super chlap – zodpovedný, pracovitý, úspešný, spoľahlivý, cestujeme, fungujeme spolu, plánujeme rodinu. Proste partner na život. Ale sex nám škrípe od začiatku a čím dlhšie sme spolu, tým viac ma to trápi. Máme ho iba večer, iba doma, iba v posteli. Stále rovnaký stereotyp. A ja nechcem žiadne extrémy ani šialenosti. Chcem len viac vášne, spontánnosti, iniciatívy, trochu iskry. Úprimne, mne by už spravila radosť aj úplná banalita, keby sme raz skončili niekde inde ako v posteli. 😅
Skúšala som navrhovať rôzne veci, zvádzať ho, rozprávať sa o tom… ale nič, jedine že sa vytočí keď na to veľmi tlacim. On je vraj spokojný. Pritom v iných veciach sa dá s ním dohodnúť, ale v tejto téme ss vytočí a odmieta ju rozoberať. Ja som mala na začiatku obrovskú chuť a iskru, ale teraz už niekedy strácam chuť úplne. Nie preto, že nechcem sex, ale preto, že nechcem takýto sex. A začínam nad sebou aj premýšľať. Občas ma napadne, či som vôbec pre neho príťažlivá. Či keby mal inú ženu, nebola by tam z jeho strany väčšia vášeň. Zároveň si zase hovorím, že snáď nie som až taká neatraktívna, aby medzi nami nemohla byť iskra. Pri ňom sa už totiž necítim veľmi žiaduca. Od cudzích náhodných ľudí dostanem viac lichôtok a pocitu, že som atraktívna, ako od vlastného partnera. A kamaráti pritom majú občas poznámky, aký super sex asi musíme mať a ako si ma určite užíva, keď má mladšiu partnerku. Mne je až ľúto, keď to niekto povie, lebo sa ani neviem priznať, aká je realita. Hanbím sa za to. Zato píšem na koníka, lebo ani neviem tú tému otvoriť pred blízkymi. Pritom ja s ním chcem žiť a mať rodinu. Nechcem zahodiť skvelého chlapa, ale zároveň nechcem v 25 rokoch rezignovať na vášeň a mať pocit, že nie som pre svojho partnera sexy.
Navrhla som aj poradňu, ale odmieta.
Čo by ste robili vy? Dá sa toto podľa vás ešte zmeniť? Bude mi ľúto keď v tom ostanem?
Nájdi si nezodpovedného, lenivého, neúspešného, a nespoľahlivého, ktorý bude v tom sexe dobrý a ono sa to vybalansuje.
Nájdi si nezodpovedného, lenivého, neúspešného, a nespoľahlivého, ktorý bude v tom sexe dobrý a ono sa to vybalansuje.
@sevrin Tieto diskusie sú ako cez kopirák -
1. Všetko je idálne len sex je naprd.
1. Sex je idálny len všetko ostatné je naprd. 😂😂
Asi by sa mal vytvoriť nejaký bazár kde si budú môcť ženy čo majú problém číslo 1. vymeniť partnerov zo ženami čo majú problém číslo 2. Zámena manželov ! Nová reality show.
Rezervujem si práva už teraz ! 😎 😀
Asi by sa mal vytvoriť nejaký bazár kde si budú môcť ženy čo majú problém číslo 1. vymeniť partnerov zo ženami čo majú problém číslo 2. Zámena manželov ! Nová reality show.
@jblheart ešte môže byť všetko naprd 😃
Kvalita vztahu sa meria poctom ludi, ktori vas mozu nacapat pri akte. Ked nehrozi, ze mozete do trojky pridat nahodneho zahradnika, kolegu alebo upratovacku, ktori isli okolo, nema to iskru.
@jblheart 😅 nooo to je dobrý nápad
Neviem autorka, možno je taký a ajtak je to vyhra
A možno nieje taký ale je s tebou pre iné veci ako to, že by si pre neho bola extra vzrušujúca ale či je to az tak zlé?to musíš vedieť len ty
@anonym_autor jednoduchá rada.najdi si milenca na takéto úlety,vzrušenie adrenalín.a uvidíš budeš spokojná.Ak ti len toto chýba vo vzťahu..;)
@anonym_autor Ja Ti z vlastnej skusenosti odporucam rozchod. Mala som to tak isto. Vsetko super az na to ze do intimnosti sa mu velmi nechcelo. Mali sme rodinu a predsa po tych 16r. ideme od seba, kedze ma zacal odmietat uplne a este sa tvari akoby o nic neslo. Vraj kopec parov takto bez sexu zije. Vauuu. Mne uz sa sprotivil tymto vsetkym.
@anonym_autor Ja Ti z vlastnej skusenosti odporucam rozchod. Mala som to tak isto. Vsetko super az na to ze do intimnosti sa mu velmi nechcelo. Mali sme rodinu a predsa po tych 16r. ideme od seba, kedze ma zacal odmietat uplne a este sa tvari akoby o nic neslo. Vraj kopec parov takto bez sexu zije. Vauuu. Mne uz sa sprotivil tymto vsetkym.
@anonym_21364d mne najviac vadí že začínam o sebe pochybovať už.
@anonym_autor nepochybuj o sebe-jednoducho v sexe nie ste kompatibilni a to proste nebude robit dobrotu. Moja rada-zist z kratsej cesty, inak budes nestastna a ked mu zahoria o par rokov lytka pre inu tak aj velmi nahnevana. Jednoducho k sebe nepasujete a bez dobreho sexu nie je dobre manzelstvo.
@anonym_autor Ved prave to je na tom to najzradnejsie. Ze pomaly pomalicky ako rocky idu ta da taky muz totalne dolu. Tvoje zenske ja, tvoje sebavedomie pojde ta tam. Naozaj, nie je nic horsie ako ked muz odmieta intimne svoju zenu a este sa tvari, ze vsetko je vlastne v poriadku. A ty s gucou v hrdle pomaly ako zena vädnes a vädnes az uplne vyschnes. Mna po tych rokoch prestalo bavit cakat na bnejaky naznak prejav ze po mne tuzi, ze ma chce, vzdy, ako nejaky pes na kus zradla.
Ked sex funguje, je to 20% vztahu. Ked nefunguje, je to 80%. Stara pravda. Odides tak ci tak. Lepsie bude teraz, ako po svadbe a s 2 detmi. Inak je divne, ze mlademu chlapovi staci zahopsat bez fantazie len sem-tam v posteli. Mne by to vrtalo hlavou.
@anonym_autor utekaj...nikdy sa to nezmení...niektorý chlap je proste taky...ja som s mojim mužom stratila 17 rokov...sex nebol nikdy extra vášnivý, ale ešte ako tak..rokmi to bolo horšie a horšie...pritom má ľúbi, Stará sa o rodinu, syna , nas blahobyt a pod...ale už to takto nešlo...rozišla som sa s nim...kazdy jeden rozhovor na túto tému bol začiatkom hádky...ľutujem ze som to neskončila skôr...si mlada, zaslúžiš si niečo viac....ver. ze v takom vzťahu budeš nešťastná, keď už teraz ta to trapi
Ty máš 25,on 32 a kamaráti,že mladšia partnerka?🤣🤣🤣🤣keby mal 50 a ty 25 ,tak nepoviem.
A ako by ste hodnotili, keby to bolo naopak? Vášnivý spontánny vynaliezavý muž a inak skvelá, ale menej vášnivá, možno v sexe stereotypná až nudná partnerka. Predpokladám, že by bol chrapúň nenásytný nerešpektujúci ženu.
A ako by ste hodnotili, keby to bolo naopak? Vášnivý spontánny vynaliezavý muž a inak skvelá, ale menej vášnivá, možno v sexe stereotypná až nudná partnerka. Predpokladám, že by bol chrapúň nenásytný nerešpektujúci ženu.
@anonym_68a779 nie-rovnako by platilo ze su nekompatibilni a ma hladat dalej - je rok 2026 aj ked to mnohi prehliadli 🙂)
@anonym_autor takto ti to napisem, moj vlasny pohlad. Keby vsetko ostatne, ale naozaj vsetko fungovalo tak, ako ma a bola by som spokojna, nevadilo by mi, ze sex je len vecer a len v posteli v spalni. Vazne. Ale poznala som v zivote muza. Mal naozaj nadstandardny zarobok, mal dve nehnutelnosti, neuveritelne ma obdivoval a vyznaval mi lasku. Stale hovoril, ze tak uzasnu zenu este nikdy nestretol. Ze som jeho bohyna. ALE - sex celkovo o nicom. maly pindur a este aj makky pindur. Mna toto neskutocne dehonestovalo. Pytala som sa ho velakrat, ako je mozne, ze si tak fascinovany, ze ma tak obdivujes, ze tvrdis, ze ma miluje a pritom toto tu takto? Odpovedou mi bolo, ze on je nesmely a on potrebuje zenu dobre spoznat (poznali sme sa par tyzdnov a to denne dost hodin), ze on potrebuje na to psychicku pohodu (tak neviem, narocna praca, asi len raz rocne pocas dovolenky?), no a stale vyhovorka, preco to nejde. ALE - este aj to som bola ochotna zniest. Co mi vsak zacalo vazne vadit bolo, ze mal par dost nechutnych zlozvykov, na ktore som ho opakovane upozornovala, ale neodstranil ich. A tak som to ukoncila. Tak ci onak, zhrniem to. Keby nebolo zlozvykov, keby vsetko ostatne klapalo, ale klapal by aj sex (bolo by fuk, ze iba v spalni), tak to neukoncim.
Tak si autorka fakt dobre premysli, co vlastne od zivota chces. Si mlada, mozno najdes nieco super idealne aj s vasnivym sexom. A mozno v buducnosti natrafis uz len na vyuzivacne hovada. Ak u teba je problem len miesto, kde je sex a "casove rozpatie", kedy sa vykonava, ja osobne toto nevidim ako nejaky extra problem.
Ja ti tiez z vlastnej skusenosti odporucam rozchod. Len sa to stupnovalo a nakoniec som bola frustrovana. Keď som mu povedala, že sa chcem rozísť, zrazu sa snažil. A hádaj. Vydržalo to pár dní. Ste si nekompatibilní.
Dobrý muž neznamená zlý sex a zlý muž neznamená dobrý sex. Len hľadaj ďalej. Je veľa žien, čo toto hľadajú a naopak. Hlavne si nevteep do hlavy, že si neatraktívn prosím ťa.
Ty máš 25,on 32 a kamaráti,že mladšia partnerka?🤣🤣🤣🤣keby mal 50 a ty 25 ,tak nepoviem.
@anonym_2ca864 Ako keby bol vek zarukou niecoho😏
@anonym_autor takto ti to napisem, moj vlasny pohlad. Keby vsetko ostatne, ale naozaj vsetko fungovalo tak, ako ma a bola by som spokojna, nevadilo by mi, ze sex je len vecer a len v posteli v spalni. Vazne. Ale poznala som v zivote muza. Mal naozaj nadstandardny zarobok, mal dve nehnutelnosti, neuveritelne ma obdivoval a vyznaval mi lasku. Stale hovoril, ze tak uzasnu zenu este nikdy nestretol. Ze som jeho bohyna. ALE - sex celkovo o nicom. maly pindur a este aj makky pindur. Mna toto neskutocne dehonestovalo. Pytala som sa ho velakrat, ako je mozne, ze si tak fascinovany, ze ma tak obdivujes, ze tvrdis, ze ma miluje a pritom toto tu takto? Odpovedou mi bolo, ze on je nesmely a on potrebuje zenu dobre spoznat (poznali sme sa par tyzdnov a to denne dost hodin), ze on potrebuje na to psychicku pohodu (tak neviem, narocna praca, asi len raz rocne pocas dovolenky?), no a stale vyhovorka, preco to nejde. ALE - este aj to som bola ochotna zniest. Co mi vsak zacalo vazne vadit bolo, ze mal par dost nechutnych zlozvykov, na ktore som ho opakovane upozornovala, ale neodstranil ich. A tak som to ukoncila. Tak ci onak, zhrniem to. Keby nebolo zlozvykov, keby vsetko ostatne klapalo, ale klapal by aj sex (bolo by fuk, ze iba v spalni), tak to neukoncim.
Tak si autorka fakt dobre premysli, co vlastne od zivota chces. Si mlada, mozno najdes nieco super idealne aj s vasnivym sexom. A mozno v buducnosti natrafis uz len na vyuzivacne hovada. Ak u teba je problem len miesto, kde je sex a "casove rozpatie", kedy sa vykonava, ja osobne toto nevidim ako nejaky extra problem.
@anonym_1030f4 Tak uz vieme, preco bol aj s takym prijmom a 2 nehnutelnostami sam🙂
@anonym_autor takže on je mizerný v posteli a ty si to kladieš za vinu sebe... zlatko, spamätaj sa... on je proste mizerný v posteli (whatever that means, lebo si nebola príliš špecifická)
@anonym_1030f4 Tak uz vieme, preco bol aj s takym prijmom a 2 nehnutelnostami sam🙂
@anonym_7b7048 @anonym_1030f4
Skôr by ma zaujímalo, čo boli tie zlozvyky; existuje nie až tak málo žien, pre ktoré sex ako fyzický akt nie je rozhodujúci, ale viac také to emocionálne spojenie. Ale tie sa zase často dajú do kopy s mužmi, ktorí by sex chceli a často, a to sú tie opačné diskusie než táto...
najväčší problém je, že nepočúva. nema záujem sa o tom vôbec baviť, preňho to haslo a kym mu neoznamiš rozchod, ani to riešiť nebude. Mňa len vždy zaujme, akí su si muži istí, že ked nevyjdu žene v ustrety v oblasti sexu, tak ich neopustí..každa vlastne akoby ustúpi, i keby jej niečo bytostne prekážalo..Namiesto, aby sa tešil, že ešte nedostal kopačky, tak zvyšuje hlas..
@anonym_autor a teraz si predstav ze ho nechas druhej. Stratis kvalitny vztah na ukor sexu. Predstav si ze budes mat super sex s novym ale do zivota bude stat za nic.
@anonym_autor a teraz si predstav ze ho nechas druhej. Stratis kvalitny vztah na ukor sexu. Predstav si ze budes mat super sex s novym ale do zivota bude stat za nic.
@anonym_5bba94 To je akoze bud/alebo? 😃Sprostost. Moze mat aj dobry vztah so super sexom. Neuveris, ale existuje to🙃

Hm, to je tazka situacia. Ale pravdepodobne sa nezmeni, ak sam nechce a ocividne nepristupi na kompromis a ani rozhovory nepomahaju.. musis si uzrejmit, ci vyvazuje vsetko ostatne (ze si rozumiete atd) to, ze je pre teba sex nevyhovujuci. Ak ano, tak s nim zostan. Ak nie a je to pre teba vec, ktora ta casom bude viac trapit, tak to ukonci