icon

Stretnutie s kolegyňou môjho snúbenca

31. máj 2023

Ako by ste sa spravali a obliekli, aby ste zene dali najavo, ze ste “lepsia”, ze nech rychlo zabudne na vasho chlapa?
Boli by ste extra mile alebo skor chladne a odmerane?

Caka ma totiz prve stretnutie s kolegynou mojho snubenca, mame ist vsetci spolu niekam von,no neviem ci do prirody ci do mesta. Mam pocit, ze to medzi nimi trocha iskri, viem, ze ona so svojim partnerom nie je velmi spokojna tak mam z nej a jej spravania neprijemny pocit (o jej spravani viem od snubenca, je ku mne uprimny a on tiez vie, ze mi ona vadi aj ked ju nepoznam) Aj preto nas chce zoznamit aby som z nej nemala obavy.

Strana
z2
gabym
31. máj 2023

Ja osobne by som nešla na stretko s niekým kto mi je nesympatický alebo mi je nesympatické správanie 🤔

h2
31. máj 2023

Nevidím absolútne žiadny dôvod na to, aby som trávila čas s nejakou kolegyňou môjho muža a jej partnerom. A už vôbec nie, ak by to malo byť stretnutie za účelom "aby si videla, že ja s ňou nič nemám". Ak by aj k stretnutiu vás dvoch malo prísť, napríklad v rámci nejakej firemnej akcie, celkom určite by som sa nezameriavala na to, aby som jej ukazovala, že som lepšia. Je to úbohé.

danica2711
31. máj 2023

ja fakt nechápem, ako si niekto môže myslieť, že z takýchto násilných zoznamovaní sa môže vzniknúť nejaké priateľstvo. Máš určite vlastné kamarátky, nepotrebuješ takúto "nanútenú". Prečo to tvojmu partnerovi vôbec napadlo? Ja by som to zrušila a vôbec by ma nezaujímalo, že takúto hovadinu mali dohodnutú už dlhšie

muchotrafka298
31. máj 2023

OMG tieto nanutene kamaratstva, ako si budeme rozumiet..alebo nebodaj ma dotycna plan, ze nie je s partnerom spokojna, tak ze by ste si ich vymenili???? Ked Ta bude chciet podviest, tak to spravi bez toho, aby si okom mrkla. Moj ex ma podvadzal, ja som to nevedela, este na moje narodky ked sme boli spolu na vylete (co bol moj darcek) tak vypisoval v tajnych chatoch na Messengeri kadejakym inym zenam a to lezal vedla mna v posteli a ja som spala.....

majkamasar
31. máj 2023

Ja by som sa tvarila ze sa tesim a tesne pred stretnutim by mi zacalo byt zle. A museli by sme zostat doma.

katka700
31. máj 2023

Príde mi to zvláštne. Keby boli dobrí dlhoroční kamaráti tak by sa dalo pochopiť že váš chce zoznámiť.
Takto to vyzerá podozrivo - a teraz vymýšľam a nemusí to tak byť:
Kolegyňa z práce nespokojná so vzťahom, ešte ma partnera ale už hľadá nahradnika
Snúbenec v dlhodobom vzťahu ktorému lichotí pozornosť kolegyne a nebránil by sa paralelnemu vzťahu, však alfa kanci sú v kurze.
Snúbenica čo má byť milá a tolerantná a ešte sa tešiť že ich pán zoznámi.
Autorka obleč a uprav sa najlepšie ako sa dá primerane miestu kde sa máte stretnúť, nie kôli nej či snúbencovi ale kôli sebe. Buď prirodzená a milá ale nie príliš. Pozoruj ako sa správajú a uvidíš na čom si.

jana2679
1. jún 2023

Nečitala som celú diskusiu, No ja by som v trojici nikam nešla, a načo to je dobré? A ešte vo voľnom čase? Však po robote bachnem dverami a hotovo. No toto keby môj snúbenec zorganizoval tak ma picne . Dačo by mi tam nesedelo.

Strana
z2