Súhlasite, aby na Slovensku existovala len jedna zdravotná poisťovňa?
Ake mate skusenosti so Vseobecnou zdravotnou poistovnou?Suhlasite,aby ostala len tato jedna?
Ja súhlasím, aj tak sú všetky poisťovne o tom istom, takže mne bohate stačí keď bude len jedna.
suhlasim, hlavne aby bola jedna a poriadna..aj tak vsetkym ide len to ako osklbat ludi.. 😖 kruta realita..
ja suhlasim, aby bola len jedna, ALE FUNGUJUCA! pokojne aj VsZP, len teda museli by to poriadne prekopat..
ja suhlasim! lebo napr. tie cakacie doby na operacie a podobne zakroky, co poskytuju ostatne poistovne mimo VsZP su nepravdive! Lebo do svojho poradovnika vas ani nedaju a hned povedia, ze sa neda, cize nikoho na cakacke nemaju. vid moja znama, ktora mala poistovnu sukromnu a potrebuje vymenit kolenny klb a doktor jej na rovinu povedal, ze s touto poistovnou to nepojde! Takze pol roka musela cakat, aby bola mozna zmena poistovne na VsZP a uz len treba dohodnut termin!preco by mali byt poistovne ziskove na ukor nasho zdravia??? 😒
suhlasim!!! nech je jedna a poriadna a pre vsetkych rovnake preplacanie zakrokov/liekov
neni to jedno? dolezite je, aby clovek dostal kvalitnu zdravotnu starostlivost, aby nemusel na operaciu cakat pol roka, aby sa mal pacient lepsie. a je uplne jedno aka zdravotna poistovna to bude. poistovne nechcu lekarom preplacat vykony, vecne sa dohaduju a naco to je dobre. volakedy ziadna poistovna nebola, alebo bola jedna a bol klud.
nie ja navrhuju dve lebo ak bude jedna budeme platit jak mourovatí a nic s tím nenadeláme..ne že bysme meli při dvou nejaké extra možnosti.. :-/

nesuhlasim, v statnom sa ovela viac plytva, staci pozriet tendre a statne nakupy, mam s tym bohate skusenosti zo strany "sutaziacaho"... znamosti, ziadna zodpovednost a postihnutelnost, ziadna kontrola, ziadny pracovny vykon.. to je len par vlastnosti statom vedenych institucii.. vlastne ja by som za uplne opacny pripad, cize vsetko poistenie by bolo sukromne a dobrovolne... abolo by po probleme, momentalne je to maximalne neefektivne a nespravodlive (ved co.. solidarita s miliardarmi, ktori si tie peniaze ukradnu nakoniec musi byt..). Radsej si za nieco kvalitne zaplatim, mozem "kvalitnu sluzbu" reklamovat a inak sa bude spravat riaditel nemocnice/zariadenia, ked budu nespokojny pacienti, ako teraz.. ked mu je to jedno, ci pride sem alebo tam.... ale vsetko je o ludoch 🙂)) niekto radsej cely zivot bude platit darmozracom, len aby "naoko" mal nieco zadarmo (heh..) ako keby si mal sam vybrat na co bude platit a co vyuzije. Ale to je inaaa tema 🙂