Účet bez poplatkov
Vďaka
mbank
mBank
@koniarova ja osobne pri mbank nemám kartu pri mkonte, lebo som nemienila sledovať či zaplatím kartou xy eur alebo nezaplatím, tak som kartu zrušila. Ale účet mi ostal. A mám účet vo fio, kde kartu mám a kde nesledujem či miniem 500e alebo 5e za mesiac pri platbe kartou. Lebo fio mám bez poplatkov a viac menej bez podmienok.
@koniarova vo FIO môžeš mať k jednému účtu 2 karty bez poplatku (napríklad 2× pre seba, alebo jednu sebe, druhú manželovi), ak potrebuješ tretiu a ďalšiu kartu, tak jednorázový poplatok 3.50€.
Mastercard Debit má 2 výbery mesačne bezplatne z akéhokoľvek bankomatu na svete, vieš ju dať aj do Google pay, Apple pay
Visa Classic má neobmedzený počet výberov z akéhokoľvek bankomatu na svete, zatiaľ ju NEVIEŠ dať do Google pay, Apple pay
Majú dosť podrobné nastavenie kariet, denné a týždenné limity, krajiny kde sa môže/nemôže použiť karta, spôsoby platby.
mám slsp space účet bez poplatku. podmienka je mať zadané 3 trvalé príkazy.
@niekto2hy včera pridali aj VISA karty pre Google Pay, Fitbit Pay aj Garmin Pay
https://www.fio.sk/spolocnost-fio/media/tlacove...
365 banka, Fio banka, Mbanka, Revolut 🙂 ja mám prvé dve a ešte UniCredit, tam tiež nič neplatím. Mám v pláne si konečne dokončiť registráciu aj v Revolut banke, kvôli cestovaniu.

Fio banka