vysokoskolaka poslat na nejake brigady, aspon cast nech hradi sam.. uci sa tym aj samostatnosti a hlavne zacne si trochu viac vazit peniaze.. to by bolo este, zeby ja som chodila na vysku a moji rodicia mi ju platili... normalne ked nebolo sla som aj do nemecka na mesiac zarobit aby som mala na zac. semestra.. a mala som aj super vtedy priatela, dnes uz manzela, ktory mi pomohol nie raz tiez. Najlepsie ked skolakovi to zaplatia rodicia a on im ani neda vediet po pol roku, ze pred 3mes skoncil skolu
vysokoskolaka poslat na nejake brigady, aspon cast nech hradi sam.. uci sa tym aj samostatnosti a hlavne zacne si trochu viac vazit peniaze.. to by bolo este, zeby ja som chodila na vysku a moji rodicia mi ju platili... normalne ked nebolo sla som aj do nemecka na mesiac zarobit aby som mala na zac. semestra.. a mala som aj super vtedy priatela, dnes uz manzela, ktory mi pomohol nie raz tiez.
Najlepsie ked skolakovi to zaplatia rodicia a on im ani neda vediet po pol roku, ze pred 3mes skoncil skolu