Výhodné sporenie pre dieťa
Ahoj maminky...ppradte prosím kde vyhodne založit malej sporenie... má 3rocky a chcela by som jej začat sporit peniazky...len chcem bez zivotnej poistky čisto len sporenie...alianz prosim nie...ked chcem mesacne napr.30eur sporit... dakujem vám za rady
@babetko13
V prima banke. Ty mozes posiela cez IB peniaze,dieta nie. Mozes len vyberat v hotovosti. Podla mna fajn zabezpecene,ze ked je dieta vacsie (a ma pristup na IB),tak neposle peniaze kde komu.a este sa mi paci, ze ked tam posielas alebo vkladas peniaze kedy ty chces.posles posles,neposles neposles.proste klasicky ucet. Ale zas nic navyse od banky nedostanes...
Mne ozaj neslo o nejake ich uroky a bla bla,tie su minimalne, ale aspon nemam potrebu siahat na tieto peniaze. Stane sa,ze ja jej nevlozim nic alebo dostane od babky peniaze,tak sup na ucet 🙂 jej a minule sme v praci dostali odmenu,tak su na malej ucet :D ha a su tam doteraz 🙂
A teraz k 8 narodeninam dostala kartu.postupne ju chcem ucit narabat s financiami, dam jej limit napr.10€ na mesiac a nech si s nimi hospodari 🙂 (casom)

@aduska121
@babetko13 dakujem za info