icon

Výška hypotéky v rôznych bankách

Včera o 19:28

Ahojte, je prosim možné, že schvália rôzne maximalne výšky hypoteky v rôznych bankach?

anonym_cff1ad
Včera o 19:30

@anonym_autor tak kazda ma aj ine uroky napriklad. ze?

anonym_67e5fd
Včera o 19:30

Ano,zalezi aj podla dlzky rokov splacania,napr.slovenska sporitelna ma az do 75r,alebo aj podla urokov aj to vie ovlyvnit vysku hypo.

anonym_44d552
Včera o 19:37

@anonym_autor urok (a hlavne RPMN) sa sklada z viacerych veci... okrem zakladnej sadzby (ktora sa odvija od nejakej referencnej v ECB) je to rizikova prirazka klienta, takze teba konkretne, marza banky (to sa moze lisit ustav od ustavu), posudenie rizika, marketingovy zamer a akcie apod...
Ako moze nove auto alebo maslo stat v roznych obchodoch rozne sumy?

anonym_746f24
Včera o 20:22

Áno, najzhovievavejšia býva Slovenská sporiteľňa (nie vždy najvýhodnejšia). Veľmi záleží aj od bonity klienta, úrokov, príjmov (aj tie každá banka posudzuje inak),…

anonym_bae752
Včera o 21:07
@anonym_67e5fd

Ano,zalezi aj podla dlzky rokov splacania,napr.slovenska sporitelna ma az do 75r,alebo aj podla urokov aj to vie ovlyvnit vysku hypo.

75 rokov ???,môžeš to prosím upresniť lebo ma to zaujíma

anonym_cff1ad
Včera o 21:08
@anonym_67e5fd

@anonym_67e5fd fu, too much risky, do 75. to si kto zoberie na triko?

la_dolce_vita
Dnes o 07:22

Samozrejme, ak napr podnikas, prijem rata kazda banka inak a tiez rating moze byt rozny.

ivanztt
Dnes o 13:49

Ano, aj ked uplne zasadny rozdiel asi nebude.