Vyžili by ste s 850 EUR mesačne?
Ahojte ženy, predstavte si, že máte príjem v čistom 850 eur.
Nemáte hypo, náklady na byt máte 260 eur - platby správcovi, 40 eur elektrika, 30 internet + TV, 50 eur benzín, 25 telefón, 30 lieky a doplnky. Dohromady je to nejakých cca. 435 eur. Chcete si ešte 100 eur mesačne ušetriť, čiže vám zostane 315 eur/m.
Vyžili by ste s týmto sama?
Vyzila by som, ale bolo by to skor prezivanie.
Vyzit sa s tym da, ak sa clovek uskromni, ale skor je to za mna prezivanie
Samozrejme … ale este by som znizila net+ tv+ telefon…
Z mesiaca na mesiac by som vyžila ale bála sa vysokých neočakávaných výdavkov.
Jeden človek v pohode, ušetríš aj viac ako 100
V pohode,ale mala by som ešte jednu robotu
@minenkaa nemala by si ešte jednu robotu, toto by bol tvoj ID a robiť by si nemohla, lebo by si nevládala.
ked clovek musi, tak vie z toho vyzit, nie je to vsak na ziadne rozhadzovanie, vylety, alebo nakupny extra.
Vedela by som vyžiť. Telefón platím 10 eur mesačne, tv nemám, len internet za 13 eur mesačne napríklad. Ale chýbalo by mi vedieť ušetriť na cestovanie. Ale ak si na ID a nevládzeš pracovať, tak asi ani toľko neprecestuješ predpokladám
pár mesiacov by sa to dalo zvládnuť.ale dlhodobo určite nie . pretože stále prichádzajú nejaké mimoriadne výdavky a človek chce aj žiť, nie každý mesiac počítať, koľko si môže vziať eur do obchodu..
Vedela by som vyžiť. Telefón platím 10 eur mesačne, tv nemám, len internet za 13 eur mesačne napríklad. Ale chýbalo by mi vedieť ušetriť na cestovanie. Ale ak si na ID a nevládzeš pracovať, tak asi ani toľko neprecestuješ predpokladám
@drianaa nie necestuješ, iba k lekárom a na rehabky pravidelne, plus infúzie apd.
A sama? Iba ja? Bez deti?
30 internet a TV ? 25 telefon ? Preco ? Net mam za 18, tv je v cene. 25 za telefon je tiez vela.
Za elektriku platime 35 a to sme dvaja a stale ide umyvacka, pracka a pecieme vela.
Vieš z kolkych eur žijú dôchodcovia? A musia.
Samozrejme vyžila som aj s dvomi deťmi v striedavke …
Podľa mňa sa z toho vyžiť dá, veď to už máš peniaze čisto na papanie a to si myslím, že na mesiac úplne v pohode stačí
Zaujimave výdavky, počítaš každe euro ale za mobil,tv a elektrinu vyhadzuješ. Na tychto položkách vies usetriť tak 50e čo máš nákup stravy na niekoľko dní
Vyzila, najviac z rozpoctu berie hypoteka, kedze ju nemas, tak si za vodou. Vzdy sa da este najst nejaka brigada na prilepsenie.
Jasné, že vyžila, si na ID, keď nemôžeš pracovať, tak sa asi ani netaraš kade tade, stačí ti na jedlo bohate
@anonym_autor vyžila by som ale robila by som všetko preto, aby sa môj príjem zvýšil.
@anonym_autor si troll, ze?
@anonym_autor
40 elektrina?Varíš na elektrine?
25 telefón?? Čo voláš denne do Ameriky?
30 internet + TV?
úplne zbytočné výdavky
@rozculena Presne. tiez poznam jednu, naozaj malo penazi, ale telefon ma na kredit, co je drahsie, ak viac vola. Nejaky zakladny pausal a nevykecavat sa, to by jej uplne stacilo.
@anonym_autor vyžila by som, ale nechcela by som.
Ano. Ked to nevies, tak si najdi inu robotu alebo sa uskromni.
@anonym_autor
40 elektrina?Varíš na elektrine?
25 telefón?? Čo voláš denne do Ameriky?
30 internet + TV?
úplne zbytočné výdavky
@rozculena varím na elektrine presne tak. Mám 33 eur paušál za 25 eur, podarilo sa mi vydealovať, čo je fajn. Internet + TV = ANTIK 18,40+8,20 = dohromady 26,60.
ja nie
Realne som 2 roky zila z menej. Toto je zvladnutelne

V pohode,ale mala by som ešte jednu robotu