icon

Zablokovanie účtu kvôli exekúxii bez varovania

kociar
31. máj 2019

Zdravím.Vie mi niekto poradiť ako postupovať neviem si rady sama....dnes som zistila že máme zablokovaný účet-dôvod exekúcia skoro ma trafilo a bez ničoho žiadny exekútor Nás nekontaktoval nič vôbec.....veď okrem manželovej výplaty nám na účet chodí materská,výživné rodinné prídavky to ako si môžu dovoliť.....bývame v podnájme tri deti z toho dve školopovinné noo neviem čo mám robiť.Ďakujem za každú radu.

Strana
z2
maialeo
21. aug 2022

@benit exekútor je povinný oznámiť VOPRED, čo ide exekuovať. Uvádza sa to v exekučných výzvach, len to treba čítať. Takže áno, exekútor oznamuje vopred.

luliu
21. aug 2022

@maialeo reagujes na 3 roky starú tému.....

maialeo
21. aug 2022

@luliu no a? Niekomu to pomôže tak či tak.

vroni
21. aug 2022

@maialeo, poprosím ta, aspoň netrep. Jasne, pôjdem do bankrotu kvôli 35 eurovej mylnej exekúcii. Keď už reagujes po troch rokoch, tak aspoň čítaj, na čo reagujes.

maialeo
21. aug 2022

@vroni opäť pre veľký úspech mojej odpovede opakujem, že sa tieto staré diskusie môžu niekomu hodiť aj teraz. To, že si ty robila cirkus kvôli 35 eurovej exekúcii je tvoja vec. Niekto môže mať horší problém a práve tu nájde odpovede.

vroni
21. aug 2022

@maialeo, tie staré diskusie sú dávno zodpovedané, aj právnikom. To, že sem tresknes nejaký nezmysel od veci zďaleka neznamená, že to niekomu pomôže. Je tvoja vec, čo a kam napíšeš, len ma láskavo vo svojich kecoch neoznacuj, žiadnu radu som si nepýtala, popisovala som situáciu, ktorá nastala a bola vyriešená už v čase diskusie. A bola odpoveďou na otázku, či sa také môže stať. Áno, môže. Žiaden ďalší dodatok nie je treba. Ani po troch rokoch.

benit
21. aug 2022

@maialeo pozri na rok danej temy. Fakt neviem co som pisala s nechce sa mi to cele citat. Si sa dnes zle zobufila, alebo ti exekutor nieco zablokoval?

petra19972001
16. aug 2024

@kociar ahoj a tie peniaze sa ti vratili naspäť? Či?

kociar
autor
16. aug 2024

@petra19972001 Zdravím....neviem na ten môj prispevok som dávno zabudla tak neviem ako ste sa k nemu dostali....
Peniaze mi nikto nevrátil z exekútorom nebola reč....nejak sme to prežili založili účet na syna ....splatili sme exekúciu aspoň si myslím.....ďakujem

mira0611
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2