Zablokovanie účtu kvôli exekúxii bez varovania
Zdravím.Vie mi niekto poradiť ako postupovať neviem si rady sama....dnes som zistila že máme zablokovaný účet-dôvod exekúcia skoro ma trafilo a bez ničoho žiadny exekútor Nás nekontaktoval nič vôbec.....veď okrem manželovej výplaty nám na účet chodí materská,výživné rodinné prídavky to ako si môžu dovoliť.....bývame v podnájme tri deti z toho dve školopovinné noo neviem čo mám robiť.Ďakujem za každú radu.
@maialeo, tie staré diskusie sú dávno zodpovedané, aj právnikom. To, že sem tresknes nejaký nezmysel od veci zďaleka neznamená, že to niekomu pomôže. Je tvoja vec, čo a kam napíšeš, len ma láskavo vo svojich kecoch neoznacuj, žiadnu radu som si nepýtala, popisovala som situáciu, ktorá nastala a bola vyriešená už v čase diskusie. A bola odpoveďou na otázku, či sa také môže stať. Áno, môže. Žiaden ďalší dodatok nie je treba. Ani po troch rokoch.
@kociar ahoj a tie peniaze sa ti vratili naspäť? Či?
@petra19972001 Zdravím....neviem na ten môj prispevok som dávno zabudla tak neviem ako ste sa k nemu dostali....
Peniaze mi nikto nevrátil z exekútorom nebola reč....nejak sme to prežili založili účet na syna ....splatili sme exekúciu aspoň si myslím.....ďakujem

@benit exekútor je povinný oznámiť VOPRED, čo ide exekuovať. Uvádza sa to v exekučných výzvach, len to treba čítať. Takže áno, exekútor oznamuje vopred.