icon

Začnú ceny nehnuteľností klesať v roku 2026?

3. dec 2025

Myslite ze v roku 2026 zacnu nehnutelnosti klesat?

viktoriakrajnakova
3. dec 2025
@marhulka13

@viktoriakrajnakova ty sa aj liečiš na psychiatrii? Bez urážky, ale tvoje vyjadrovanie hraničí s diagnózou

@marhulka13 ja ti to poviem na rovinu, nehanbim sa za to: áno, som byvaly pacient. Ale uz mam svoj stav pod kontrolou.

marhulka13
3. dec 2025
@viktoriakrajnakova

@marhulka13 ja ti to poviem na rovinu, nehanbim sa za to: áno, som byvaly pacient. Ale uz mam svoj stav pod kontrolou.

@viktoriakrajnakova určite to nie je na hanbu, ale v poriadku určite nie si. Tvoje vyjadrovanie je arogantne, nadradené až priam primitívne.

anonym_39a128
3. dec 2025
@viktoriakrajnakova

@anonym_39a128 Nechce sa mi to pozerať cele, ja som nedavno čitala Kyosakiho Bohaty a Chudý tata, tuto knihu som citala prvykrat v roku 2018 a teraz znova. Ale uvedomujem si že ani jemu sa neda všetko veriť. Predsa len jeho už využivajú skutočny investori aby z vas spravil poslušne ovečky ktore kupia čo vam hodia. Ale oni keď budu vidieť že trh ide dole tak budu predavať vam neskusenym investorom. Oni zarobia, vy prerobite.

@viktoriakrajnakova
Musel som sa zasmiat co tu splietas, ano mam jeho knihu a bol som aj na jeho prednaske a sranda vies musim ta sklamat ono to funguje, ty s tvojimi teoriami is perfektny partner tu k nasmu doktorovi kukurica.

natalka13
3. dec 2025
@viktoriakrajnakova

@vevesh hej okrem ineho investuju do umenia. Aj cena umenia rastie. Ja som umelec tak viem že moje umenie sa kludne moze predať o pár rokov za niekolko miliónov. Takže je lepsie investovať do mojho umenia ako do nejakej nehnutelnosti na slovensku

@viktoriakrajnakova tak tento vtip pobavil🤭

viktoriakrajnakova
3. dec 2025
@anonym_39a128

@viktoriakrajnakova
Musel som sa zasmiat co tu splietas, ano mam jeho knihu a bol som aj na jeho prednaske a sranda vies musim ta sklamat ono to funguje, ty s tvojimi teoriami is perfektny partner tu k nasmu doktorovi kukurica.

@anonym_39a128
Dobre mam na teba dve otazky:
1.Keď si čítal knihy od kyosakiho, tak on povazuje nehnutelnosti za aktivum ci pasivum?
2.kto je doktor kukurica?

viktoriakrajnakova
3. dec 2025
@marhulka13

@viktoriakrajnakova určite to nie je na hanbu, ale v poriadku určite nie si. Tvoje vyjadrovanie je arogantne, nadradené až priam primitívne.

@marhulka13 tak priznavam ze obcas zachadzam aj do arogantnosti ale to je v tom, ze neviem s kym mam docinenia, vacsina ludi tu vystupuje ako anonym, tak je to tazke usudiť kedy je ta arogancia primerana a kedy nie. A druha vec že asi potrebujem fakt oddych, som vyčeroana zo života, fakt potrebujem isť do toho Japonska si oddychnuť

viktoriakrajnakova
3. dec 2025
@anonym_39a128

@viktoriakrajnakova

@anonym_39a128 Dobre asi nevieš odpovedať, ja mám tú knihu v mobile tak ti to tu screenshotnem aby si to mal čiedne na bielom:

natalka13
3. dec 2025
@viktoriakrajnakova

@natalka13 mala som 7 rokov v roku 2007, lebo som skoro rocnik 2000. Ale odpocuvala som rodičov z vedlajsej izby ako hovoria o takychto veciach že je kríza.

viktoriakrajnakova
3. dec 2025
@natalka13

@natalka13 co sa smejes? Veď oni hovorili o krize vo svete a nie krize v manzelstve

anonym_99ff26
3. dec 2025
@viktoriakrajnakova

@anonym_39a128 Dobre asi nevieš odpovedať, ja mám tú knihu v mobile tak ti to tu screenshotnem aby si to mal čiedne na bielom:

@viktoriakrajnakova
Mile dievca vidiet ze nemas ani sajnu co pises , takze ano realestate isiel dole 20-30% ale burza S&P 500 a DJIA isla dole cez 50% viacej bankrotov bolo na burze.

viktoriakrajnakova
3. dec 2025
@anonym_99ff26

@viktoriakrajnakova
Mile dievca vidiet ze nemas ani sajnu co pises , takze ano realestate isiel dole 20-30% ale burza S&P 500 a DJIA isla dole cez 50% viacej bankrotov bolo na burze.

@anonym_99ff26 tak ty mi vysvetli načo ludia chodia obzerať výklady realitnych firiem aby videli kolko sa zvysila cena nehnutelnosti, ked aj tak nechcu ju predavať. Už chapeš? Ludia potrebuju onanovať nad tým ze vlastnia nehnutelnost a ze to je ich zivotny uspech.

matusformanek
Včera o 06:06

@anonym_autor nezačnu. budu len drahšie. Aj vdaka dopytu aj vdaka inflacii

viktoriakrajnakova
Včera o 07:50
@matusformanek

@matusformanek Hlavne ze mas napisane na profile investicny samouk. Ty musis byt riadny expert na nehnutelnosti. :D

viktoriakrajnakova
Včera o 08:27
@matusformanek

@matusformanek ja rozumiem ze na Slovensku su len sami sedlaci co si myslia ze pozrali vsetku mudrost ale fakt by ste mali zacat pocuvat ludi co sa do toho vyznaju a chapu dnešnej dobe. Pre vlastne dobro

anonym_42c576
Včera o 10:18
@viktoriakrajnakova

@matusformanek ja rozumiem ze na Slovensku su len sami sedlaci co si myslia ze pozrali vsetku mudrost ale fakt by ste mali zacat pocuvat ludi co sa do toho vyznaju a chapu dnešnej dobe. Pre vlastne dobro

@viktoriakrajnakova daj nam nejaku radu zcestovaleho a svetaznaleho investora... popis, kolko si za zivot investovanim zarobila... lebo ja mam "track record" dost slusny a hmatatelny - nie iba "teoreticke pindy nezreleho mladi"... 🙂 🙂

anonym_42c576
Včera o 10:23
@viktoriakrajnakova

@viktoriakrajnakova a ty rozumies tomu, ze on hovori o dome / byte kde byvas (lebo ti to nezaraba), ale byty, co prenajimas uz tuto funkciu splnaju? Ak teda pristupime na jeho hru co su aktiva a co pasiva?

viktoriakrajnakova
Včera o 10:29
@anonym_42c576

@viktoriakrajnakova daj nam nejaku radu zcestovaleho a svetaznaleho investora... popis, kolko si za zivot investovanim zarobila... lebo ja mam "track record" dost slusny a hmatatelny - nie iba "teoreticke pindy nezreleho mladi"... 🙂 🙂

@anonym_42c576 ja sa zatiaľ pripravujem na velky biznis. Aby som o par rokov mohla predavať svoje umenie za miliony. Ako v tejto knihe. Viete, v zahranici sa neinvestuje do nehnutelnosti ale do umenia.

viktoriakrajnakova
Včera o 10:30
@anonym_42c576

@anonym_42c576 Ťažko na cvičisku a ľahko na bojisku ty sedlak

natalka13
Včera o 11:08
@viktoriakrajnakova

@anonym_42c576 ja sa zatiaľ pripravujem na velky biznis. Aby som o par rokov mohla predavať svoje umenie za miliony. Ako v tejto knihe. Viete, v zahranici sa neinvestuje do nehnutelnosti ale do umenia.

@viktoriakrajnakova v krize umenie nepredas. obrazy maju hodnotu iba pre majitela. obraz nepotrebujes, byvat a jest ano

larinka552
Včera o 11:15

Jasné, všetko ide hore, banda všivavá púšťa jednu konsolidáciu za druhou, berie soc. dávky, bonusy, ekonomika mrzne a byty? Tie pôjdu určite dole! 🤦 až naprší a uschne pitomci! 😛

misanthropicdann
Včera o 11:16
@viktoriakrajnakova

@viktoriakrajnakova umenie je hlavne na pranie peňazí a na daňové účely.

Fakt veríš ze tie cmaranice sa predávajú za milióny lebo si ten človek tak cení?

tilly
Včera o 11:16

Za Bratislavu. Ak sa nestane niečo mimoriadne, tak nebudú klesať, nebudú prudko rásť, ako tento rok, ale klesať tiež nebudú.
Sú miesta na Slovensku, kde klesať budú aj klesajú. Napr. Senec (byty) išiel trošku dole s cenami.

viktoriakrajnakova
Včera o 11:19
@misanthropicdann

@viktoriakrajnakova umenie je hlavne na pranie peňazí a na daňové účely.

Fakt veríš ze tie cmaranice sa predávajú za milióny lebo si ten človek tak cení?

@misanthropicdann praveže tu celý čas hovorím ze umnie je investícia. Hodnota umenia moze rasť aj klesať.

viktoriakrajnakova
Včera o 11:20
@natalka13

@viktoriakrajnakova v krize umenie nepredas. obrazy maju hodnotu iba pre majitela. obraz nepotrebujes, byvat a jest ano

@natalka13 važne? A potom keď šla cena s nehnufelnistami v roku 2007 dole tak prečo šli aj ceny s umením dole?

anonym_42c576
Včera o 11:27
@viktoriakrajnakova

@natalka13 važne? A potom keď šla cena s nehnufelnistami v roku 2007 dole tak prečo šli aj ceny s umením dole?

@viktoriakrajnakova ty tomu nerozumies... ked je kriza, tak prve idu dole "luxusny tovar"... to, ze k tomu moze ist dole nejaka dalsia postihnuta komodita (to moze byt hocico, co je "postihnute krizou"... v 2007 v Amerike to boli nehnutelnosti... ide o to, ze v krize umenie ide dole prve... lebo to je len pre potechu... to mas rovnake ako golfove palice, coca cola, drahe oblecenie...
Chlieb dole len tak nepojde... zakladne byvanie (nie rekreacne) dole len tak tiez nepojde. V USA bola kriza sposobena specifickymi faktormi (prilisna angazovanost statu)... pozri si The Big Short...

anonym_25972c
Včera o 11:28
@viktoriakrajnakova

@vevesh preto sa zariadim tak aby mne peniaze stupali zatial co inym budu klesať. Preto treba budovať aktiva a nie pasiva

@viktoriakrajnakova kupila som byť za necelých 70000 pred ani nie desiatimi rokmi, má hodnotu 150000 eur. Rozmýšľam, kde by sa mi tak eurá okotili. Okrem toho, čo mám z prenájmu. Samozrejme, že dnes je iná situácia, ale ceny nehnuteľností klesnú v najbližších rokoch minimálne a to len v hlasových dolinách. V BA TT, KE a ďalších väčších mestách môžeš na to rovno zabudnut.

viktoriakrajnakova
Včera o 11:35
@anonym_25972c

@viktoriakrajnakova kupila som byť za necelých 70000 pred ani nie desiatimi rokmi, má hodnotu 150000 eur. Rozmýšľam, kde by sa mi tak eurá okotili. Okrem toho, čo mám z prenájmu. Samozrejme, že dnes je iná situácia, ale ceny nehnuteľností klesnú v najbližších rokoch minimálne a to len v hlasových dolinách. V BA TT, KE a ďalších väčších mestách môžeš na to rovno zabudnut.

@anonym_25972c a odkiaľ más vedomosť že tolko stojí? Napisal ti to znalec?

viktoriakrajnakova
Včera o 11:38
@anonym_42c576

@viktoriakrajnakova ty tomu nerozumies... ked je kriza, tak prve idu dole "luxusny tovar"... to, ze k tomu moze ist dole nejaka dalsia postihnuta komodita (to moze byt hocico, co je "postihnute krizou"... v 2007 v Amerike to boli nehnutelnosti... ide o to, ze v krize umenie ide dole prve... lebo to je len pre potechu... to mas rovnake ako golfove palice, coca cola, drahe oblecenie...
Chlieb dole len tak nepojde... zakladne byvanie (nie rekreacne) dole len tak tiez nepojde. V USA bola kriza sposobena specifickymi faktormi (prilisna angazovanost statu)... pozri si The Big Short...

@anonym_42c576 umenie nie je na potechu. Je to rovnaka investicia ako do nehnutelnosti. Ale na Slovensku sa o takych veviach nevie. Na svetovom trhu sa bežne predá umenie za 100 miliónov od umelcov čo zomreli pred 50 rokmi napriklad. Zijúci umelci stoja menej, okolo pár miliónov dolárov. V našich končinách Česko a Slovensko sa ceny žijúcich umelcov pohybujú len okolo pár tisíc eur, tak do 10 000, tak rozumiem že o tom vela ludí nevie že v zahranici sa investuje do umenia podobne ako do nehnutelnosti, lebo tu nie je umelecký trh.

anonym_42c576
Včera o 12:24
@viktoriakrajnakova

@anonym_42c576 umenie nie je na potechu. Je to rovnaka investicia ako do nehnutelnosti. Ale na Slovensku sa o takych veviach nevie. Na svetovom trhu sa bežne predá umenie za 100 miliónov od umelcov čo zomreli pred 50 rokmi napriklad. Zijúci umelci stoja menej, okolo pár miliónov dolárov. V našich končinách Česko a Slovensko sa ceny žijúcich umelcov pohybujú len okolo pár tisíc eur, tak do 10 000, tak rozumiem že o tom vela ludí nevie že v zahranici sa investuje do umenia podobne ako do nehnutelnosti, lebo tu nie je umelecký trh.

@viktoriakrajnakova s tebou je tazka debata, lebo nerozumies zakladnym pojmom a ekonomickym pouckam. Z umenia sa nenajes, nemozes tam byvat, neodvezies sa... tym padom je to "luxusny tovar"... to ze donho niekto uleje peniaze je nepodstatne... aj drahokam mozes kupit a tiez to nie je zakladna potreba. Kdezto byvanie je naspodu Maslowovej pyramidy...

natalka13
Včera o 12:27
@viktoriakrajnakova

@viktoriakrajnakova po smrti ti tie miliony budu na dve veci