Záleží vám na tom, koľko zarába váš partner?
Zdravim vas,
chcem poprosit hlavne zeny o nazor a odpoved na moju otazku.
Dajme tomu ze ste slobodne,spoznate muza a vyzera to tak ze vam to klape.Zalezi vam na tom kolko zarobi?Ci ma auto?Zaujma ma aky plat by mal mat konkretny muz nato aby ste sa snim vobec bavili.Dajme tomu ze zarobi cez 1500 Eur netto na zivnost je to dostacujuci plat alebo aspon tych 2500 EUR?Ja sa bavim zo zenami v bare a stretavam dva tipy zien:
1 typ-chce aby muz zarobil co najviac ak nema vlastny byt ani onho nezakopne
2 typ-zena ktora chce muza ktory pije,fajci je vulgarny a drzy pritom nezarobi ani polovicu co ja...
dost by ma zaujmal nazor najme zien na tuto temu ak sa nejaka vyjadri tak budem rad
zelam pekny den....
@marcelatje áno,ale to je opačný protipól tých ktoré mám na mysli....to sú tie chudatka,čo sliapli do h*vna a Tteraz nevedia ako sa toho celoživotného smradu zbavit lebo 2+2 sú stále iba štyri😉
@salfusco ja by som skôr povedala, že život ženy je o láske... o láske partnerskej, o láske manželskej, o láske rodičovskej atď. Ak je žena milovaná a má dostatok skutočnej a pravej lásky, vtedy je šťastná... teda aspoň ja to tak vnímam a je to môj pohľad na všetko o čom sa tu bavíme v tejto diskusii...
@fullhd Ja preferujem partnera, ktory je sebestacny a snazi sa. To je jedno v com. Pisat knihu, rozbehnut podnikanie hocico. Jasne, nejaky prijem mat musi, zase zivit by som ho nechcela. Ale popravde ma skor odradi priemerny chlapik ktory zarobi 1000 v cistom a vecer ide do baru ako typek, ktory zarobi 600 v cistom, ale po veceroch pise knihu/rozbieha podnik/hocico.
@0silvia0 veru za 11 rokov co sme spolu s muzom sme si presli vselicim aj casom ked sme boli uplne bez penazi a nemali ani na listky na vlak.museli sme predat telefon aby sme sa mohli vratit k svokre.ale boli sme iba mi dvaja bez deti.chvilu sme pobudli u svokry a potom sup do cr kde sme obaja pracovali ja dodnes som tam zamestnana.a to sme byvali v dome kde bola len elektrika suchy zachod joj to muz vzdy musel ist somnou hlavne v noci kupel v detskej vanicke a sprcha krhlickou vzdy ma potom v naruci preniesol do postele.joj veru radi na to spominame.
Inac chudak chlapec co zalozil tuto diskusiu... asi ani nevedel do coho liezol 😂😂😂😂
Nie baby, fakt sme tomu dali 😂😂😂 ano peniaze su sice dolezite (z lasky sa nenajeme), ale nie su vsetko... a nikdy nas materialne veci neurobia take stastne ako laska ☺️
@tortelinka super 🙂 tak konecne aspon o niekom viem
@stella333 Z tých zien co ja poznam prevazne podnikaju a robia v pravnej oblasti. Napr. partnerka advokatskej kancelarie v BA ma hodinovy tarif 250eur. Vela zalezi od VŠ aku kto vystuduje a samozrejme aj od toho ako si to kto oddrie. Da sa vystudovat a celu skolu sa zabavat a da sa mat popri skole 2 prace a po skonceni studia ziskat job snov.
Ale nevravim, ze je idealne ak zena zije (a zvlada vsetko) bez muza, to bol len postreh k tomu, ze sa to da prezit bez utapania sa v biede...
Myslim, ze ziadne materialne veci lasku nenahradia.
@fullhd ponal si to vseobecne, ale mam pocit, ze skor potrebujes riesit nejaku konkretnu zenu, co nema zaujem? To sa tazko da takto vseobecne napisat predsa. Mnoho ludi sa dava dokopy vo veku, kedy este bohvieco nemaju alebo su studaci a asi velmi neriesia, ci zarabaju vela, ci ako...Ja myslim, ze pre normalnu zenu toto nie su smerodajne veci, co si opisal, ani tie dolezite. Dolezite su ine veci a vlastnosti.
@missdiva Len sa mi nechce verit, ze zeny, kt. podnikaju, ci maju pravnicku prax sa nemusia tomu venovat a maju tolko volneho casu, aby rozvazali deti do skol, skolok, na kruzky a travili s nimi vsetky prazdniny. Teda same zvladaju to co niekedy maju problem zvladnut dvaja. Lebo ja co som poznala zeny, kt. podnikali tak tam toto suplovali stari rodicia (ak teda dieta nechceli zverit cudziemu cloveku).
@stella333 Jasne, ze vela volneho casu nie je ale ked si panom svojho casu, zatriedis si ho tak aby si stihal pre teba tie najpodstatnejsie veci. Je to dost o tom ako si kto nastavi priority, niekto si zamestna opatrovatelku a niekto radsej cloveka v praci, na ktoreho prenesie viac pracovnych povinnosti aby mohol vozit deti a byt s nimi pocas prazdnin.
@stella333 tak záleží aj v čom podnikáš ... napríkald taký auditor berie za audit v priemere 5 000 EUR u stredne velkej spoločnosti , nebavíme sa o veľkej štvorke . Audity nie sú celý rok , rovnako aj daňový poradcovia ...stredne veľké spoločnosti okolo 3000 EUR, veľké okolo 4500 EUR.
daňoví ...mäkké i
Audit aj zostavenie DP trvá asi tak 5 - 7 pracovných dní .
@maminuska aj tak su otcovia nenahraditelni vo vychove malych detí a nie je to len o nununu...napr.toto deti s matkou nezažiju 😀 😀
a ja si myslim, ze je kazeho vec ako si zivot zariadi. ci s chlapom ci bez. ci so zenou alebo bez. je uplne kazdeho vec, hlavne zeny, ak sa rozhodne mat dieta sama alebo sa vyda.
ked sa vyda zle, rozvedie sa v tom lepsom pripade a zisti, ze jej je lepsie bez toho chuja a aj zrazu ma viac penazi a hospodari sa jej lepsie ako ked mala na krku neschopaka. niektore zeny nedokazu od takeho odist a trpia roky, ale je to ich volba. a potom su pary, ktora su stastne a v pohode aj malymi prijmami.
zi a nechaj zit.
@stella333 tu ide o to že počas exponovaného obdobia zarobíš 50 tis EUR a viac ,celé leto nerobíš , si s deťmi cestuješ. Mám kamarátku auditorku , ktorá pol roka robí viac a potom pol roka nerobí ...tieto povolania to umožňujú . Ja myslím že z 50 tis za rok sa dá krásne existovať a to zväčša hovorím o tom minime ... bavíme sa však tu o kvalitných ľuďoch , lebo však v každej profesii sa najdu babráci .
@fullhd no tak ja som typ 3 ked som sa zoznamila so svojim terajsim partnerom moj syn mal pol roka, cize som bola slobodna mamicka. Jedine co mna zaujimalo bolo ako prijme moje dieta on bol v tom case nasho zoznamenia nezamestnany ja na MD cize tu sa o tom,ze som s nim bola pre prachy neda ani hovorit, to ma nezaujimalo , asi hladas v nespravnych vodach tu svoju polovicku
@salfusco ja si myslím že otcovia sú nenahraditelní vo výchove, preto nežijem sama a mám manžela ktorý sa deťom venuje. Ale čo s debilom ktorého má žena vedľa seba ? Načo ti je taký chlap ktorý nezarobí , doma sa nepretrhne , deťom venuje tak pol hodiny denne.. to je guľa na nohe pre takú ženu .
Ideálny stav je keď matka a otec vychovávajú deti spolu . Lenže ak budú muži rozmýšľať tak ako si ty uviedol ..., čiže ak žena nielenže sa bude starať o deti ale bude plniť aj úlohu živiteľa a nie prispievateľa tak potom k čomu je ten muž pre tú ženu ?
@maminuska taki sa potom pri rozvode biju do prs ako im na detoch zalezi, ako ich chcu vychovavat. uplne bezne vo vacsine pripadoch. najskor sa chlap nestara, lieta po kurvach, necha sa zivit zenou, nepomaha, na deti de facto kasle a ked sedi v sudnej sieni, hadze oci ako labrador a rozprava srdcervuco ako miluje svoje deti a ako chce byt s nimi co najviac a podielat sa na vychove. do toho momentu, kym sa nezacne preberat tema vyzivne a to uz zase deti az tak nepotrebuju a zenska to chce pre seba a bla bla bla. a vacsina tychto pripadov dopadne tak, ze ten super tatko horko tazko posle vyzivne aj to s komentarom aka je exmanzelka nenazrana a deti si vidi horko tazko raz do mesiaca. tak takyto chlap je fakt na hovno a gula na nohe aj po rozvode. osina v riti.
@salfusco dolezitost otca vo vychove je nepopieratelna. No casto sa treba rozhodnut co je lepsie - zly alebo ziadny otec..

@katarinapekna myslim ze ovela viac mamiciek by zapaltilo "otcovi" abyich nechal na pokoji 😀 😀 😀 😀