Zamietli nám úver
11. mar 2021
Pred mesiacom priateľov schválili hypotéku na byt lenže nie celú sumu chyba nám 7 tisíc už v troch bankách n zamietli tento úver už som zúfalá neviem skade zobrať 7000 tisíc neviete poradiť dáku banku alebo aj nebankovku kde by nám schválili úver ha do financovanie hypotéky ďakujem
Predošlá
Strana
z3
Tak ja by som Vám najlepšie poradila zatiaľ to nechať tak. Priateľ si musí (žiaľ na dnešnú dobu je na chlapa 630€ málo hľadať oveľa ale oveľa lepšie zamestnanie) Ja viem je to veľmi ťažké. Dačo dosporíte peniažkov, ty pôjdeš tiež do práce a úver Vám potom dajú. Len to chce čas. Neboj určite to zvládnete.
@bory195 dobrý deň, mohla by som poprosit kontakt na poradcu ? Dakujem
Predošlá
Strana
z3

Ja mam pocit autorka, ze si financne vrlmi negramotna. Posudok je najlepsie mat realny a ked uz nerealny tak od niekeho, s kym banka spolupracuje... Pretoze banky maju svoje financne mapy a svoje limity. A ta financna poradkyna - priatelka vystavitela falosneho posudku, ze nevie preco vam 3 rozne banky zamietli uver?
Mate 1000€ vlastne zdroje a nikoho kto by vam pozical... Najskor ste mali mat vsetko predschvalene... Este ze mate lenustnu dohodu na ten byt a teda o rezervacnu zalohu nepridete. Kfe byvate teraz? Setrite ty si najdi robotu ved ako chcete 3ja vyzit zo 650 po zaplateni splatky hypo, splatky uveru, energii, mobilov, tv netu? Ostane vam na jedloa neocakavane okolnosti? Banky vidia, ze na dalsiu splatku vam proste nevychadza...