Zaplatili by ste za poškodené okuliare svokre?
Ahojte, bola som s dcérou (11m) u svokry. Svokra mala na stole nové drahé okuliare, dcéra sa po nich viac krát natiahla, vždy som ju zastavila, potom som okuliare dala tam kde nedočiahne ale to by nebola moja svokra keby nespravila presný opak toho čo ja a hneď začala, že "ona mi ich chce len podať" alebo "si ich chce len pozrieť, na tu máš moja môžeš" a okuliare jej dala v tomto momente som svokre povedala že keď sa niečo stane tak nech za mnou potom nejde. Ako som aj predpokladala tak sa stalo, dcéra okuliare zlomila, nič nečakane keď jej ich dala na hranie, a svokra teraz chodí a pýta peniaze na nové, no ani nerozmýšľame žeby sme jej ich dali, ja som dcére zakazoval hrať sa s nimi aj som ich dala mimo dosah, ona jej ich vložila priamo do ruky. Svokra sa stále oháňa že ale veď som tam bola a mám dávať pozor na dieťa a že nevedela že dcéra sa nevie správať ku drahým veciam. Dali by ste jej tie peniaze v takejto situácii? My sme za nie
Akoze vam tu niektorym dobre prepina ked pisete, ze by ste peniaze dali. Za prve, nemala jej tie okuliare davat a za druhe, nie je jej ani trocha kokotne pytat peniaze za nieco, co jej chybou pokazilo vnucatko, male babatko? Moja mama by sa od hanby prepadla nieco take vobec z huby pustit. Nedala by som jej ani cent ani spolocnost babatka
Za tychto okolnosti by som jej ziadne peniaze nedala 🤷🏼♀️ upozornila si ju, dala vec prec z dosahu…
Mňa udivuje, ze takáto osoba s takýmto zmýšľanie ako pani svokra existuje 🙈🙈🙈
Možno babka chcela nové okuliare, tak dala malej, nech sa hrá a keď zlomí, veď vy jej potom musíte kúpiť nové 🫣. Babka veselu kašu je na raňajky? Veď aj somár vie, že ani nie ročné dieťa nerozlišuje cenu veci. Boli to jej okuliare, ktoré si ty odložila. Viac to nerieš, keď jej ich ona múdra dala na hranie. Nič neplat!
Ja mam 19 mesačného syna a nosím okuliare a nemá dovolené sa ich chytať. Ale upozorňujem ho denno denne. Zase ma obdobie ze by sa s nimi chcel hrať. U babky ma tiež zakázané, lebo potom chce všade. Proste nie, to keď bude chcieť dovolí jej aj horúci hrniec chytiť lebo chce? Ani nahodou by som jej nič nedala, je to jej chyba.
@margotka17 presne! Aj mne toto napadlo. Chcela nové okuliare a vymyslela to takto. Oni zaplatia a bude mať nové.
Nie, sama si o to povedala.
v ziadnom pripade, s usmevom by som jej zrekapitulovala, ako to bolo a ukoncila to tym, ze to ma ako ponaucenie do buducna, ze take veci detom do ruk nepatria.
ps: to je svokra na nezaplatenie... najprv ti chce robit naprieky a potom skonstatuje, ze dcera sa nevie spravat k drahym veciam 😅🤪 Ona asi caka od 11m dojcata, ze bude mat rozum dospeleho cloveka... tapa jedna🙈
11 mesačná sa ma vedieť správať? Čoo?
A samozrejme jej nič neplat
Urcite nie...dala jej ich sama je to male dieta nevie uaudit čo je alebo nieje drahe pre ne he vsetko hračka 🤦

Nie nedala mame skoro podobný problém ja pravidelne upozorňujem. Svokru nech dá okuliare preč z gauča postele a stolu že sa môžu zlomiť položím ich na policu kuchynský stôl a podobne vysie mesta kde dcéra nedotiahne a stále to robí a dá jej ich aj do ruky a povedala som že keď sa pokazia že jej nedám ani cent