icon

Ženy majú možnosť privyrobiť si, no stále sa sťažujú

mariapuskasova
23. máj 2015

Uz mi to nedalo. Vela zien tu pise ako si privyrobit alebo ako usetrit... keby naozaj chceli tak maju dost penazi... a to kazdy.... ponuka prac je nekonecna no baby najprv by ste museli chciet. Niekto tu pise ze uz nema ani na to najpodstatnejsie no ked mu napisete ako sa da zarobit tak vam povie ze on na to nieje... ako sorry keby som sa mala tak biedne ako niektore pisete tak berem hned prvu ponuku ktora mi pride pod ruku... nehovorim ze v dnesnej dobe je to lahke ale za vyskusanie nedam nic... mozno si teraz povie mnoho z vas ze jej je dobre ma penazi... no nemam zijeme z 800 eur a mame hypoteku a aj pozicku no nestazujem sa hladam a robim co mozem... no hlavne sa nestazujem a ked mi dakto ponukne nieco nepoviem ze na to niesom... ako fakt uz nechapem sme narod co sa vie iba stazovat a nic pre zlepsienie nevieme urobit... som s toho normalne vytocena kazdy sa iba stazuje a nik nic nerobi.... 😠 joj boze...

Strana
z10
emma_932
18. mar 2016

dievcata, necitala som diskusiu, len by som vam rada odporucila jednu FB stranku o privyrobeni si popri MD. https://www.facebook.com/biznismamky.sk/?ref=bo...
pekny den

lulutsija
19. apr 2016

Chcete si finančne prilepšiť popri práci, alebo ste na materskej dovolenke? Ponúkam Vám možnosť privyrobiť si z domu, sami si určujete kedy budete pracovať a ako dlho. Potrebujete k tomu len PC. Už prvý mesiac si môžete zarobiť 30 – 50 € a neskôr to môže byť váš hlavný príjem. V prípade záujmu ma kontaktujte.

tlak
19. apr 2016

@lulutsija ano rada by som si privirobila

lulutsija
19. apr 2016

@tlak poslala som spravu 🙂

zuzanafili
19. apr 2016

@lulutsija aj ja by som mala zaujem

lulutsija
19. apr 2016

@zuzanafili poslala som spravu 🙂

petulda333
19. apr 2016

@lulutsija aj mna zaujima o co ide dakujem

lulutsija
19. apr 2016

@petulda333 poslala som spravu 🙂

beatrice1607
19. apr 2016

@lulutsija aj ja mam zaujem. 🙂

lulutsija
19. apr 2016

@beatrice1607 poslala som spravu

snoffy
19. apr 2016

Ahojte. Ponúkam možnosť trošku si privyrobiť. Ide o predaj kvalitnej prírodnej kozmetiky, nemusíte sa nikde registrovať, platiť za katalógy, nič nestratíte, môžete iba získať, zarábate od začiatku a koľko, je to len na vás. Ak niekoho zaujíma pošlete správu napíšem bližšie info

tlak
19. apr 2016

@snoffy mam zaujem

suzy750
13. sep 2018

Zdravim . Chcela by ste získať 40 dolárov mesačne za niečo čo robíte aj teraz ? Samozrejme časom aj viac ale všetko pekne pomaly 🙂 Jedna sa o aplikáciu ktorá je zdarma 🙂 Ide o zarábanie na reklamách ktoré sa vám budú zobrazovať po odomknuti telefónu . Netreba ich ani prezrieť pokiaľ vás neoslovi ale aj tak sa vám zaráta . Stačí sa zaregistrovať cez tento link : https://bannersapp.com/referral?code=crutcher . Nepotrebujete žiadnych ľudí na vybratie vašej odmeny 🙂 Ak by ste mali otázky neváhajte ma kontaktovať na e-mail : m.dobosy1@gmail.com .

Strana
z10