icon

Ženy majú možnosť privyrobiť si, no stále sa sťažujú

mariapuskasova
23. máj 2015

Uz mi to nedalo. Vela zien tu pise ako si privyrobit alebo ako usetrit... keby naozaj chceli tak maju dost penazi... a to kazdy.... ponuka prac je nekonecna no baby najprv by ste museli chciet. Niekto tu pise ze uz nema ani na to najpodstatnejsie no ked mu napisete ako sa da zarobit tak vam povie ze on na to nieje... ako sorry keby som sa mala tak biedne ako niektore pisete tak berem hned prvu ponuku ktora mi pride pod ruku... nehovorim ze v dnesnej dobe je to lahke ale za vyskusanie nedam nic... mozno si teraz povie mnoho z vas ze jej je dobre ma penazi... no nemam zijeme z 800 eur a mame hypoteku a aj pozicku no nestazujem sa hladam a robim co mozem... no hlavne sa nestazujem a ked mi dakto ponukne nieco nepoviem ze na to niesom... ako fakt uz nechapem sme narod co sa vie iba stazovat a nic pre zlepsienie nevieme urobit... som s toho normalne vytocena kazdy sa iba stazuje a nik nic nerobi.... 😠 joj boze...

darina24
9. jún 2015

@lucia466 ja nerýpem, ty si niaka hádavá.len som tiež podotkla ako si aj ty mňa mohla uraziť že načo si robím 3deti, tak aj ja som podotkla ako čítam z tvojich riadkov že načo máš rodinu keď si vorkoholik.si predstav že deti sa mi aj vnoci budia, nepotrebujem sa na ne dívať, ale vedia že som vnoci doma.prepáč, ale stále neviem čo ti dáva toľko pocitu nadradenosti nadomnou. Čo si niaka superžena, alebo čo?vážne, skús si.po sebe prečítať tvoje príspevky ešte raz, aj to ako si tu písala že ja tu vyskakujem ako pajác! Ukludni sa, dobre?

lucia466
9. jún 2015

@ukulela viem velmi dobre co je to dojcenie, dojcila som na poziadanie syna t.j. niekedy 10x denne niekedy 5x denne v chorobe 20x denne. Nam sa to upravilo az nastupom do skolky v dvoch rokoch , vtedy sa dojcil rano po skolke, navecer aj 2x. Pre mna to prekazka nebola ale preto ze som mala vtedy uz len nocne. Keby mam kvoli praci odstavit dieta od materskeho mlieka jasne ze toto neurobim preto ta chapem. Ale zas da sa bars co robit aj ked dojcis nevravim teraz nastup do povodnej prace. Ale to je o tom ci ma zena tu potrebu. Ak muz zarobi a ona sa nenudi tak naco.
@mircalla hej toto su zaujimave pripady 🙂 najlepsia bola jedna kocka kt.sa nevedela dockat porodneho prispevku ze bude za to novy gauc 🙂 toto som zazila tiez 🙂

libka1
9. jún 2015

@lucia466 tak novy gauc sa vzdy zide 😀 ked sa dlhodobo nechystas do prace tak aby bolo sa kde vyvalit 😀

lucia466
9. jún 2015

@darina24 pocuj myslim ze si si vybrala nespravnu na rypanie. To co som napisala za tym si stojim. Ak nemas na to tri deti si nerob. Ak mas na to aby mali normalny zivot a neriesila si fin.problemy tak si sprav aj sedem.
Neviem ty si si vsimla ze sa tu s niekym hadam??
Superzena?? Len za to ze som toho nazoru ze ak sa chce da sa zarobit aj na rodicaku? Ved tu su dokazom aj ine zeny nie iba ja.
Jasne ze deti sa v noci budia- nocne som robila od dvoch rokov syna kedy mi prespal celu noc, ked bol chory v praci som nebola, logicky.
Takze tebe o co ide ak smiem vediet? To ze tu nejajkam nelamentujem to ti kole oci? Alebo? Urazila som niekoho snad? Nadavam niekomu? Myslim ze slusne komunikujem .

lucia466
9. jún 2015

@libka1 tak toto ma nenapadlo , aby sa malo kde lezat 😀 ale asi to tak bude ako pises. Mna skoro piclo ked som to pocula na vlastne usi. Este ze ten prispevok davaju tusim len po tretie dieta inak to by bol konec sveta 😀

libka1
9. jún 2015

@lucia466 no jasnacka... a ked si doma na rodicovskej, manzel nezamestnany, este si na nom doobeda ked deti neotravuju aj sexik date 😀 gauc je super vec!

darina24
9. jún 2015

@lucia466 vporiadku-sedí to že slušne konunikuješ tu s mamičkami ktoré pridali príspevky s tým že brigádu majú, ale prečítaj si sama po sebe ešte raz ako komunikuješ so mnou a potom sa tu všetky na tom bavia.dotklo sa ma to ako povýšenecky mi odpovedáš.ja som sa do debaty zapojila po prečítaní od autorky tejto témy, lebo ma zaujímalo čomu sa stíha venovať a hneď v úvode urážala ženy na RD, že sedia na zadku.poberať rodičovský príspevok nieje nič nepochopitelné, na riti určite nesedím.aj ja slušne komunikujem, len sa vám nepáči že nestíham popri deťoch niaku brigádu. Ale aj ľutujem jedno že som venovala čas písaním do takejto diskusie.nech sa ti darí😉

lucia466
9. jún 2015

@libka1 ty si psycho 😀
Inak na fb je jedna stranka kde obcas fotia prispevky tu z MK ze ake su tie zeny hotove pediatricky, odbornicky na ockovanie, maju pocas rodicaku titul google univerzity, curaju do sody (na zistenie pohlavia !) , piju CDS ( superliek-bielidlo podobne savu) pisu tam ake su zeny na MK negativne a stale ofucane,tisice ludi si to tam cita a komentuje. Doteraz som sa nad tym len pousmiala ale teraz mam pocit ze tu su ozaj neni statne zeny a chodia sem len fnukat,rypat do seba.
Ale ved ja zasa prchnem 🙂 v auguste sa narodi dcerka a potom vam to tu uz nebudem morit 🙂
A nereaguj na mna lebo som namyslena nadradena ci ako a hadam sa! 🙂

leeenka26
9. jún 2015

@siska53 ale ved jasne, netreba to brat osobne. Ja som si tiez s malym ako babatkom uzila svoje, vtedy treba tak ci tak byt s dietatom doma, ale akonahle vyrastol a zacal byt samostatnejsi a je z neho podareny poslusny chlapec tak uz sa to pekne da. Ale chodila som opatrovat aj bez neho. A chodila som aj upratovat domacnosti. Vzdy sa nejako da, ak to moj zdravotny stav dovoli, preco nepomoct muzovi. Je to niekedy o hubu postihat vsetko ale nestazujem si, som spokojna a velmi. Nech si kazdy robi to co zvlada stiha a co mu situacia dovoluje. Ti, co na to nie su odkazani, to maju jednoduchsie. Nikomu nebranim vystazovat sa, ale take zeny co len ufkaju a nemaju dovod tie by sa mali zamysliet.

libka1
9. jún 2015

@lucia466 jasne ze som psycho, keby som nebola nechodim na MK 😀 😀 😀
do tej skupiny na FB sa pridam, lebo sak co nas maju co osocovat, idem ich najst a vytmavim im to...

sardinka32
9. jún 2015

Toto je inak dost odveci a zbytocna tema.

lucia466
9. jún 2015

@darina24 ja som necitala diskusiu celu od zaciatku, neviem co ti autorka ani pisala. Ved ak nemas potrebu si zarobit popri rodicaku nikto ta ani nenuti predsa. Ja sa nad takymi zenami ani nepozastavujem. Pozastavujem sa nad tymi co peniaze ozaj potrebuju ale skutek utek, zrazu tristo vyhovoriek preco to nejde.

spirit16
9. jún 2015

@lucia466
No tak Ti ludia, co fotia rozhovory z MK a maju potrebu to komentovat, musia byt viac mimo, nez tie zeny na ktorych sa smeju ;)

libka1
9. jún 2015

@sardinka32 vobec nie, ja som sa tu mnohe dozvedela...napriklad ze sa da curat do sody kvoli zisteniu pohlavia, to som doteraz nevedela a uz viem...

lucia466
9. jún 2015

@spirit16 tie odfotene prispevky nie su iba o pobaveni ludi, ale na vystrahu, ze co dokaze s normalnou zenou urobit to, ze je tri roky doma na rodicaku a kvaka len cez net, mimo real zivota.
@libka1. Teraz neviem ze ci ak peni je to dievca alebo chlapec. Ale niekde to tu na MK najdes 🙂 aj savo ako pouzit miesto tehu testu ci si ci nie si.

libka1
9. jún 2015

@lucia466 ja teda dufam ze uz nebudem riesit cikanie do sody, ja som uz svoje kvoty na materstvo naplnila, ale nie je to zle vediet, svagrina by chcela dieta, tak nebudem svina a poradim jej ked pride na lamanie chleba 😀

lucia466
9. jún 2015

@libka1 jasne a porad jej aj cikanie do sava. Ved naco kupovat tehu test za 1,50 ked za 1,30 ma savo 😉
Ale to uz odbocujeme, zasa nas tu ukrizuju.

libka1
9. jún 2015

no nic, idem ja chrnet, bo musim vsetky tieto informacie riadne zafixovat do pamate a clovek sa vraj najlepsie uci pred spanim 😀
peknu noc vsetkym bez ohladu na to ci maju alebo nemaju brigadu 😉

lucia466
9. jún 2015

@libka1 to bol klinec 🙂
Ja idem kukat na synka ako spi 🙂 pekne sny

sardinka32
9. jún 2015

@libka1 No tak toto som tu na MK uz niekde zachytila 😉 Mne skor pridu smiesnejsie temy, ked sa niekto 5 minut po styku pyta, ze "co myslite, mozem byt tehotna?"...vsak si pockaj, kym Ti vynecha menzes, ocikaj test a zistis.

libka1
10. jún 2015
moni73
10. jún 2015

Tato tema bola zalozena jednou mladou mamickou, ktora nechape.... ktorej podla vsetkeho chybali peniaze a rozhodla sa to riesit MLM a zostala cela prekvapena, ze jej okolie, ktore tiez nema penazi nazvys toto jej nadsenie nezdiela, tym padom jej velmi nepomoze zarobit. a tak hodila vsetky zeny do jedneho vreca ako zeny lenive a neschopne.
To, ze sa ludia stazuju je uplne prirodzene. nejdu vam obchody, nahneval vas manzel, sef, hneva vas stat? neznamena to vzdy, ze je potreby radikalny rez: seknut s podnikanim, vymenit manzela, zamestnanie, odstahovat sa.
System v tomto state je zly a ak nesuhlasite, tak potom asi zijete v inom state ako ja 😉 . zene s praxou v danom obore ponuknu na pohovore nastupny plat 500eur. v ba! jedna sa o kvalifikovanu pracu. tato zena je slobodna matka a ma dieta v skolopovinnom veku. pracovna doba je od 10-18. je leniva, ak ju nezoberie? stazuje sa a hlada dalej...

tanickaskorokubikova
10. jún 2015

@lucia466 napíš mi prosím do ip ten fb rada sa pobavím 😀

fidka79
Odpoveď bola odstránená
tanickaskorokubikova
10. jún 2015

Baby ja len na margo tých čo ste písali že vám muži pracujú do 18tej a že chodia domov pred 19tou a že sa nedá... Môj muž tiež pracuje do 18tej a tiež chodieva domov pred 19tou ale to nieje výhovorka veď predsa tým padom začínajú o 10tej. Ja chodievam raz do týždňa upratovať od 6tej do 9tej ráno. Všetko sa dá len treba chcieť

tranquillo
10. jún 2015

@tanickaskorokubikova nie všetci, napr. aj môj chodí z domu pred pol siedmou a večer o siedmej, každý deň cestuje 60 km tam a späť. Takže som s malou celý deň sama. Tým sa samozrejme nechcem sťažovať, len konštatujem. Tiež si privyrábam, ale len preto, aby mi príliš "nehrabalo", nedá sa vždy, lebo malá spí denne 2x 45 minút, ale niečo robiť musím v rámci psychohygieny, lebo by som zcvokatela. A krpaňa to jednoducho tiež musí pochopiť.

lulula1990
10. jún 2015

@mariapuskasova...áno,súhlasím že zarobiť na materskej sa dá,keď sa chce,keď je príležitosť a čas...ponúk je veľa,od dristov ako super zarobiť,Avon,Oriflame,poistky a kadečo iné,ale toto naozaj nie je pre každú, skôr uspejú ambiciozne a ukecaný zeny,ktoré to proste baví. Takýchto ponúk je veľmi veľa,tých serióznych už menej,preto sa ženy sťažujú. To že Vám zákaznícka odmietla Vami ponúkaný MLM systém,preto nemusíte hneď zakladať novú tému, mohli ste to brat profesionálne,keď už ste taká odborníčka. Neznášam takéto dristy, nie každý môže robiť MLM

spirit16
10. jún 2015

Zeny, tak zacinam chapat ten odpor voci MLM. Prave som dostala "ponuku" od cloveka, ktori zrejme nic o MLM nevie a jeho ponuku mi predstavil stylom, ze ja budem registrovana niekde na vrchole pyramidy. Ked vam niekto MLM predstavuje ako pyramidu, tak ten clovek nievie o com hovori a bud ho zamerne niekto dezinformoval preto, aby ho zaregistroval, alebo to vobec nepochopil.
Ak vam niekto hovori, ze je treba sa registrova na zaciatku, ked system prichadza sem, pretoze vtedy budu vsetci registrovany pod vami a vy budete zarabat velke love, tak samozrejme toto tvrdenie je velky blud a chapem, ze ludia, co sa na toto dali namotat, tak su na MLM na... hnevany.
MLM je praca ako kazda ina. Musis makat a vzdelavat.
V reali to funguje tak, ze bud si super obchodnik a teda mozes robit takmer akykolvek MLM, ale sa nadchnes produktami a potom to ide "akoby" samo.
Do MLM sa mozes zaregistrovat kedykolvek, zalezi len na tom ako sa tomu budes sam venovat.
Nie su to neseriozne ponuky, da sa zacat tym, ze si postupne zacne privyrabat.
Ale samozrejme zacat to robit s vidinou toho, ze Ta to hned od zaciatku bude vylozene zivit a najma ak o MLM nic nevies je hlupost.
Na druhej strane mamincky na materskej maju prave idealne podmienky, aby si takto vedeli privyrobit.

ericok
13. jún 2015

Maminky, ponukam moznost slusneho privyrobenia aj popri materskej, oblast kozmetika a zdravie, s firmou ktora je na trhu 30 rokov, seriozne.
Pokial mate chut a zaujem zmenit rozpocet, kludne ma kontaktujte☺
Stehlikova.erika84@gmail.com

espanola89
Odpoveď bola odstránená