icon

Zistite, čo je trading a ako funguje?

26. jan 2024

Poslednú dobu sa všade skloňuje slovo Trading a s ním súvisiace pojmy, všade na mna vyskakuju rôzne stránky či akadémie na to zamerané
Vie mi niekto jednoducho laicky po lopate vysvetlit čo to vlastne je a o čo tam ide?😃 všetko to na mna vždy pôsobí veľmi všeobecne nekonkrétne až záhadne podobne ako všetky ponuky prace kde človek nevie vôbec o čo konkrétne ide len vie že ma perspektívu zarobiť 😊😂

Viem že aj ženy sa tomu venujú a rada som v obraze chcem ísť s dobou tak ak tu je niekto kto si tieto veci ide a chcel by sa podeliť zodpovedať mi tieto otázky budem vďačná 😊 pretože keď si o tom niečo pozerám nerozumiem tomu sú to už asi veci pre tých čo o tom niečo vedia ale ja hľadám ten úplný základ.

Je to niečo čomu sa môže venovať a naučiť aj človek ako ja ktorý nevie o tom vôbec nič alebo je to určené skôr pre ekonomicky založených ľudí typu ekonómovia účtovníci nejakí finančníci ?😃 viem len že sa tam ,,niečo robí,, a môže tam byt riziko spojené s peniazmi že o nejaké človek príde ale tak rovnako môže prísť aj pri stávkovani tiež sa vložia nejaké peniaze s vedomím že buď o ne prídem alebo získam viac.

Kľudne sa o tom môžeme pobaviť aj v správe
Ďakujem a teším sa na vaše komenty

Strana
z2
jaroslav81
26. jan 2024

Zaregistrujes sa u nejakeho brokera, vlozis si na ucet peniaze a mozes sa hrat na investorku z WallStreet. Je to v podstate jednoduche. Z dlhodobeho hladiska na tom nezarobis takmer nic, skor asi prerobis podobne ako na stavkovani, ale ked sa chces len hrat a mat novu skusenost, pripadne sa pochvalit kamaratke na kave ze skusas trading tak v pohode...tiez som tak skusal kadeco, aj trading, aj krypto aj stavkovanie...

lubka_95
26. jan 2024

Moj manzel sa tomu venuje, konkretne forexu (menove pary) a poviem ti je to naozaj tazke… on sa tomu venoval asi 10rokov popri skole a praci kym sa to naucil tak aby bol z tym ako tak spokojny a isiel na burzu… jedna rada: nedavaj do toho tvoje usporene peniaze ale peniaze co mas navyse a nebude ti luto ked o ne prides resp musis byt pripravena ze ich mozes stratit… urcite ako uz vyssie pisali najskor skus demo ucet u brokera a nedavaj hned do toho realne peniaze lebo o ne prides a to na 1000%… a tito vsetci co to ponukaju ze ta to naucia a neviem vo to je blbost lebo oni maju z toho peniaze a tebe nikto nezaroci ze budes mat uspech a zarobis

tehulka2011
Autor odpoveď zmazal
panda21
26. jan 2024

@tehulka2011 sakra. Poznám dve baby, čo s ním boli v skupine kedysi a celkom sa im darilo.. Chcela som vyskúšať, ale teda, dostala si ma na pochyby.

erika5025
Autor odpoveď zmazal
tina.olbreitova
24. apr 2024

@panda21 išla si do toho s nimi nakoniec?

Strana
z2