icon

Životné poistenie

jarka0812
5. okt 2012

Neviete mi prosím niektorá poradiť, ak by som chcela zrušiť životné poistenie a v minulosti som si uplatňovala daňovú úľavu, musím aj po novom niečo vrátiť?
A ešte mám otázku: Máte životné poistenie? A čo vaše deti? Vládzete to platiť počas MD?

lamada181
29. jan 2013

@czechzuzanaba ako viac t3 -4 eura na 10 000 eur

czechzuzanaba
29. jan 2013

@lamada181 baby doprcic tak du to najit, odkad to ja mam toto 🙂 Doufam sem nevypustila nakou kacicu, ale fakt sem na tomto skoncila s tou pojistkou a nakonec sem ani nic kvuli tomu nezalozila, tak doufam sem neco neprehlidla 🙂

lamada181
29. jan 2013

@czechzuzanaba pre srandu som zapla kalkulacku poistna suma 20 000 eur rocna platba 16 eur to si videl 12 mesiacmi fakt je to malinko hovorime o kritickom ochoreni a za 50 eur co som citala sa da spravit pekna zivotka a urazovka len tak 🙂

czechzuzanaba
29. jan 2013

@lamada181 ja jsem zas nasla tu ponuku, a tam mam v radku Kriticke choroby na castku 30000 EUR mesicni platba 35 EUR... 😕
A jeste mi teda nejde do hlavy, proc existuje pripojisteni na Kriticke choroby, kdyz teda nejsou ve vylukach? To nedava smysl. Tak kdyz se pojistim na smrt, a neni to ve vylukach, kdo se este bude pripojistovat?

lamada181
29. jan 2013

@czechzuzanaba kriticke ochorenia su rakovina, mozgova prihoda ....... proste choroby ktopre clovek necaka len tak
a smrt mas smrt urazom co davam kazdemu klientovi a smrt ci zomres na mrtvicu ci na starobu to je jedno
30 000 eur kriticke ochorenia 25 eur rocna platba

czechzuzanaba
29. jan 2013

@andreah25 a hned dalsi ponuku co jsem tenkrat mela - tam mam zase na sumu 20000 EUR sumu 21.40 EUR na kriticke choroby. Nechapu.

czechzuzanaba
29. jan 2013

@lamada181 takze kdyz si nepripojistim ty Kriticke choroby a manzel zitra dostane infarkt?

lamada181
29. jan 2013

@czechzuzanaba vsetko zalezi do veku klienta od rizikovej skupiny a na ako dlho to chce a od toho sa viaze aj suma za rocnu platbu ved ak ches posli mi nejake udaje ip a prepocitam ti to konkretne a uvidis len tak so srandy ok

lamada181
29. jan 2013

@czechzuzanaba ja ti to takto vysvetlim ak omne to bolo povedane ked som s tim nerobila bude mi plnene aj so smrti a bude mi plnene aj s kritickeho ochorenia a este aj s progresie tak to uz je pekna sumicka

lamada181
29. jan 2013

@czechzuzanaba neviem ci mi daju za pravdu iny ale je to tak

czechzuzanaba
29. jan 2013

@lamada181 jsi si jista, ze do smrti urazem se pocitaji tyto kriticke choroby?

lamada181
29. jan 2013

@czechzuzanaba poistenie smrt nie smrt urazom

czechzuzanaba
29. jan 2013

@lamada181 no v obou dvou tech nabidkach mam Trvale nasledky urazu a potom Smrt urazom. Pritom dve rozdilne pojistovny. Obe se jmenuji Zivotni pojistky. Tak ja uz su z toho uplne jelen. 🙂

lamada181
29. jan 2013

poslem ti ip

katarina104
29. jan 2013

kriticke choroby podľa mňa blbosť, poisťovňa si vždy nájde výhovorku,treba pozrieť poistné podmienky ble 😝

lamada181
29. jan 2013

@katarina104 ale aj pre vsetkych
a nieje to blbost moja nenajde si zaidnu vyhovrku ak vyplnis pravdivo dotaznik, atd preco citaj dole

kriticke ochorenia
poistnou udalostou je diagnostikovanie vymenovanych kritickych ochoreni alebo kritickeho stavu v priebehu trvania pripositenia v dosledku choroby alebo urazu, cakacia doba pocas ktorej nevznika narok na poistne plnenie je 6 mesiacov
poistnou udalostou pripoistenie zanika ale klientovi je vyplatena plna vyska
vymenovane krititcke ochorenia / stavy ú operacie
rakovina , bypass, infarkt, zlahanie obliciek - posledne stadium , mozgova prihoda, operacia aorty , slepota, nahrada srdcovej chlopne , transplantacia zivotne doleziteho organu, skleroza multiplex, ochrnuite, AIDS : hiv nasledkom krvnej trasfuzie, aids: profesne ochorenie , alzhaimer, .........

katarina104
30. jan 2013

@lamada181 ale treba si pozrieť aj výluky z poistenia...

lamada181
30. jan 2013

@katarina104 vyluky vies ked pravdic odpovies v dotazniku tak preco kazda positvna ma nieco napriklad viem ze allinaz mal chrbat manzelovi nepreplatili vysokcenu platnicku a dali to ako chrbat alebo nieco ine zalezi ako ktora poistovna vies napriklad s poistnve ktore nekriju infarkty to treba sa prost epopitat ake ochorenia su kriju ktore su vo vylukajach

tatrankamoja
30. jan 2013

@liz_lemon píšeš od veci, ale na podobné výkyvy som si už u teba zvykla.

vierockanm
30. jan 2013

@jarka0812 ahojik moje dieta ma farbicku je to fajn produkt, mame osobneho financneho poradcu a on sa stara o nase uvery poistky vsetko ak chces dam ti naneho kontakt

liz_lemon
30. jan 2013

@tatrankamoja ja som vzdy odveci, a nicomu nerozumiem, za to ty si vhodny kandidat na nobelovu cenu za ekonomiu, prosim ta kedy sa stanes ministerkou financii? alebo aspon guvernerkou NBS, ved pochybujem, ze by sa niekto lepsie rozumel financnictvu lepsie ako ty, no este ta odbornicka, co si presla vsetky ponuky v Dolnom Kubine, ti dost konkuruje, ale ved vy si to nejak rozumne podelite, a mali by ste zaviest nejaky gulag pre vsetkych, ktori s vami nesuhlasia, nech si neotvaraju usta, nevzdelanci akysi, ved poistky su perfektne, vsetko a kazdy musi byt poisteny, beda tomu, kto sa nepoisti!!!
inak nie ste vy dve rodina s tym slizkym Lelkesom? ten ma podobne skvele napady, aha http://www.sme.sk/c/3763389/juraj-lelkes-kazdy-...
mohli by ste spolu chodit po Slovensku a sirit osvetu, len pozor na ten sliz, co za vami pojde :D

pre nechapavych: toto bola opat ironia

lamada181
30. jan 2013

@vierockanm farbicka je dobra vec a velm idobry produkt ktroy dobre chrani deti a aj investicie a neico podobne aj lienka

megyjoel
30. jan 2013

@tatrankamoja vsimla som si, normalne to tu kazdemu znechuti....asi radsej diskutovat na inu temu, ale to ona ma na vsetko svoj pesimisticky nazor....nevsimajme 🙂

ipllp
31. jan 2013

ja len pre tych co nadavaju na poistenia.Neinformovanost neospravedlnuje.Takze ak si das urobit prvu poistku na cokolvek a neporovnas, mozes neskor banovat. Moja skusenost..Hovorite ze zarabaju na vas? Ja makam v robote od rana do vecera, a 15 teho dostanem len co zostane po odvodoch.minimum.Kto vsetko na mne zarobil? Vcera som sa docitala ze kazdy pracujuci da zdravotnej poistovni rocne 1800 eur. Nastastie k lekarovi idem len na preventivnu prehliadku a u zubara si platim...My mame poistenia vsetci, sice najzakladnejsie ,ale mame.Mali sme aj drobne urazy a nebol problem ,vyplatili ....

karideni
21. feb 2013

Mi mame z alianzu farbicku a lienku z AXA sme spokojny s oboma,lienku robim aj ja 🙂

miriam3791
23. mar 2013

@miskaska to,že sa Vám poradca vyhrážal,že Vám nebude robiť servis,je od neho nepekné.Na druhej strane,na začiatku ste sa asi predsa dohodli,čo Vás také poradenstvo bude stáť-nikto,ani Vy predsa nerobí zadarmo,kde by sme prišli.Ak ste s ním spokojná a pomohol Vám niečo vyriešiť,prečo ste mu za to nezaplatili???Tie kontakty mu môžete dať aj v čase,nie okamžite,ale za prácu chcú ľudia väčšinou zaplatené...

miriam3791
23. mar 2013

Aj ja robím finančného poradcu,v dnešnej dobe je to o dôvere ľudí a o dobrých odporúčaniach.No s každým klientom sa treba dopredu dohodnúť na tom,čo za túto službu chcem.Ak pomôžem rodine vybaviť hypotéku,úver alebo len poistenie bez toho,že by dotyční vyšli z domu,nezaslúžim si plat v podobe odporúčaní?A ked im ešte aj dokonca ušetrím na mesačných výdavkoch 20 - 100 eur,prečo by ma neposunuli dalej...Ak má niekto záujem o finančné poradenstvo,môžete ma kontaktovať.Okresy Kežmarok,Poprad,Levoča,Sp.Nová Ves.Ďakujem.
🙂

lusssy007
Odpoveď bola odstránená
slobyf
19. jún 2013

Prečítal som si veľa rôznych príspevkov z oblasti poisťovníctva. Všetky tieto príspevky zapadajú do scenára Finančnej prevencie, ktorú si nájdete daním názvu do Google a následne kliknete na to slovo. Názor si musíte urobiť sami.

dodik1989
8. júl 2013

@miskaska tak ten dotyčný finančný poradca ťa len balamutil aby z teba vytiahol čo najviac peňazí. Išlo mu viac o jeho zárobok ako o to, čo je pre teba najvýhodnejšie a čo potrebuješ. Správny odborný poradca sa nepotrebuje obohacovať ale je zástancom kréda " náš klient, náš pán"