icon

Zo zdravotnej poisťovne mi zavolali, že nemám zaplatených 9 dní z roku 2015

14. sep 2022

Ahojte.Mate s tym skusenodt,idu mi to dat ako samoplatcovi z r.2015,no a az teraz to zistili asi.Neviem,bola som sa za tu dobu viackrat informovat a vraj som vysporiadana,tento tok mi doslo vyuctovanie,ze nic nedlzim.Dufam,ze nefostanem pokutu...

rusalinka
14. sep 2022

a určite si si istá, že ti to volala poisťovňa?... teraz je podvodov ako maku...

viestta
14. sep 2022

Poisťovňa posiela papier

autor
14. sep 2022

@rusalinka
@viestta podla t.c. mi to vyhladalo vzp

deti95060810
14. sep 2022

ja mám skúsenosť že tam majú obrovský neporiadok... Mne najskúr tvrdili že dlhujem za 3 mesiace, po niekoľkých mesiacoch už tvrdili že len za 3 týždne, a nakoniec to bolo pár dní...
Skúšali to na mňa aj že ma vyzvali na zaplatenie, že mi poslali dop. list a keď som povedala že nech mi ukážu kto list prebral - už bolo zrazu ticho a že len chceli poslať - ale neposlali... Takže moja skúsenosť nedaj sa...

autor
14. sep 2022
elenka74
14. sep 2022

Nepamätáš si, čo bolo v r. 2015? Pracovala si alebo si bola na ÚP? Alebo ak si bola ako samoplatca, nemáš odložené potvrdenia, že si to vyplácala?

autor
14. sep 2022

@elenka74 ved to,ze vtedy som mala taky interval medzi zamestnaniami a neviem,odkedy mi dal zmluvu ten zamestnavatel dalsi,odkedy ma prihlasil...Nemam uz doma tu zmluvu.

autor
14. sep 2022

Bol to len mesiac,co som tam bola,nez som si nasla sucasnu pracu.Nezda sa mi to.No skusim to niekde pohladat este,ak ked uz netusim,kde este...Pri stahovani o dva roky neskor sa postracalo kopu takychto dokumentov.

autor
14. sep 2022

No nic,nejak poriesim.Dakujem Vam.

nafka0483
14. sep 2022

Skus poprosit socialnu poistovnu o vypis.
Zamestnavatel prihlasuje aj-aj cize podla tych datumov by si vedela aj ako mas zdravotku.

lubmar
14. sep 2022

Aj mne prisiel list od nich, ze dlhujem na poistnom za obdobie x rokov dozadu. Tak som tam volala, ze vtedy som bola chvilu nezamestnana ale platila som si to sama, sekom, ale mleli si svoje, nic nemam uhradene, a mam okamzite doplatit, esteze som seky mala odlozene, po kolegyninej skusenosti, ktora tam kedysi robila, a opisovala nam, aky v tom maju neskutocny bordel. Tak som poslala fotokopie, ktore by uz kazdy normalny clovek davno vyhodil, a ani obraz ani zvuk, ziadne ospravedlnenie, nic. Je to jedna hnusna banda.

autor
14. sep 2022

@lubmar ved to...ja uz vobec netusim,ci z co skm platila kedy,len to viem,ze mi tvrdili,ze to mam ok par rokov dozadu,cize to teraz niekedy zistili,ze im to nesedi.

autor
14. sep 2022

@lubmar samozrejme,odlozene nemsm nic ohladne nejakych platieb do zdravogky.

autor
14. sep 2022

@nafka0483 jo,to mozem asi🙂

enya00
14. sep 2022

Ja som mala z roku 2005,cely mesiac ..prislo mi to pred cca 3r a platila som nejakych 24€ bez pokuty...

autor
14. sep 2022

@enya00 aspon,ze tak😊 vdaka

xqwertyx
14. sep 2022

Môjmu bratovi tak raz prišlo ze ma nezaplatené za nejaké obdobie, že to má doplatiť. On mal vtedy bordel v papieroch, nevedel dohladať, nevedel sa s nimi dohadat ze nemajú pravdu, tak nakoniec zaplatil a po nejakom čase mu prišlo ze ma preplatok (za to isté obdobie, za ktoré mal predtým nedoplatok), tak ze mu preplatok vrátia, ale už zdaneny 🤦‍♀️. Svinarcina riadna tie poisťovne.

slavkadi
14. sep 2022

No ešte tri roky a bolo by to premlčané 😁 Každopádne by som si počkala na papier, alebo ak máš aktivovanú schránku na slovensko.sk môžeš mať výzvu aj tam.

autor
17. sep 2022

Dakujem Vam