Zobrazovanie titulov pri bankových platbách
Všimla som si jednu vec nie je to nič extra dolezite ale taká trochu zaujímavosť. Mám dlhé roky účet v slovenskej sporiteľni. Keď mi prídu platby od ľudí čo majú titul, zobrazí sa normálne pri mene keď si pozerám platby.
Chcela som to tak mat aj ja, myslela som že to treba niekde nastaviť, pripadne nahlasit. Nenašla som tuto možnosť tak som kontaktovala banku a odpísali mi, že titul sa pri mene v platbách neuvádza. Zmiatlo ma to, veď ostatným som to videla. Odpovedali mi, akoby niečo take ani neexistovalo. Nakoniec som sama zistila, že ti ktorým sa to ukazovalo mali inú banku.
Príde mi to divne, že to takto majú pôsobí to dosť neformálne, nepotrpim si na to ale keď posielam platby niektorým ľuďom kde by sa žiadalo a pôsobilo lepšie, keby tam ten titul mám, tak ho tam nemám 😃a oni áno.
Nepríde mi to ako niečo, čo by si mala banka sama voliť čo vynechaju a čo dajú malo by to byt univerzálne ako zakladne údaje, ani iná banka nemá trebárs tak že prídu peniaze a nebude tam meno človeka ale len nejaký kod.
Neni to pre mna take podstatne aby som teraz zmenila čisto kvôli tomu banku ale ak tu je niekto zo slsp a pod, mohlo by sa to dostať do nejakého návrhu vylepšenia 😂 pre niekoho to napr môže byt dôvod zmeniť banku, pokial je to pre jeho prácu alebo niečo dolezite.
@nila0622 tým som narážala na to, že ja nie som typ keď sa niekde otvorí účet zadarmo, zruším ten môj dlhoročný len preto, že získam 10 eur za otvorenie alebo prestanem platiť mesačný poplatok povedzme 7 eur. Že ja zase ocením iné veci, napríklad aj to čo riešim. Ale nebudem sa vysmievať že sú úbožiaci a lakomci ti, čo idu škrtiť 7 eur mesačne . Nech si každý robí čo chce, nie? Účet tam mám od 15 rokov čo je naozaj dlha doba, všetky transakcie príjmy mi tam chodili čo je výhodou, keď budem chcieť riešiť napr nejaky úver, oproti úctu ktorý si založím a budem on žiadať. Keď si na obchodnej úrovni vymieňam platby s osobami, od ktorých ten titul vidím, v niektorých pracovných prípadoch to pôsobí formalnejsie, nie sú to vždy ľudia s ktorými sa predstavím osobne, ukážem im môj OP a poviem môj životopis 😄😄 proste to pôsobí nechcem povedať dôveryhodnejšie, ale áno tak ako v istých sférach sa vyzaduje nejaký dress code a podobne, takisto sa môže stretnúť osoba ktorá je milionár a príde vo vytahanom tričku na stretko a druhý čo ma menej príde v dress code. Skratka hodí sa to niekde, to viem len ja a chcela som tuto možnosť keď uz ten účet mám a využívam ho aj na takéto účely. A vôbec sa mi nechce len kvôli tomu meniť banku, skôr uvítam keď to náhodou slsp raz zmení. A vôbec sa preto nebudem cítiť zle, no predpokladám že všetci ktorým to je smiešne si na to potom dajú pozor a sami to odstránia, aby náhodou to nebolo smiešne keď budú niekomu platiť za tričko a ukáže sa titul 🙂

@biba_18 neviem, nechodia mi veľmi platby zo SLSP + ak, ja neviem či daný človek má titul. Autorka tvrdí, že slsp to neuvádza, že jej to povedali aj v banke. Mne sú tituly pri prevodoch absolútne ukradnuté. Za mna to krásne napísala @sisaka
Takže súhlasíš a autorkou, keďže aj ty vravíš, že v TB nevidia tvoj titul