icon

Zrušenie účtu SLSP kvôli novým podmienkam

zuzinka888
Včera o 15:20

Ahojte, zaujima ma ci tu niekto zrusil učet v SLSP- kvoli novym podmienkam k uctu zadarmo. Lebo mna uz naozaj seru- mam 3 trvale prikazy, platim cca mobilom 600€ mesacne no aj tak mi stiahli poplatok

Strana
z2
anonym_951ab3
Včera o 20:18
@vikisisi

@anonym_951ab3 csob má Smart účet bez poplatku a bez podmienok t.j. aj keby si celý mesiac nič neprijala, nič neplatila neplatíš

@vikisisi aha, tak mne dali k hypoteke smart ucet premium s beznym poplatkom 12 eur, ale ked splnim podmienky neplatim nic. Nevedela som, ze je aj ucet bez poplatku 😏

vikisisi
Včera o 20:48
@anonym_951ab3

@vikisisi aha, tak mne dali k hypoteke smart ucet premium s beznym poplatkom 12 eur, ale ked splnim podmienky neplatim nic. Nevedela som, ze je aj ucet bez poplatku 😏

@anonym_951ab3 môžeš si to zmeniť cez appku, ale nebudeš môcť bez poplatku vyberať z cudzích bankomatov

vikisisi
Včera o 20:50
@biba_18

@vikisisi platby cez net sa ti do toho rátajú

@biba_18 aha tak to neviem, z tých podmienok to nebolo zreteľne

marca12
Včera o 20:53

Akoze aj mna prekvapili tym,ze nutia platit mobilom. Ale tak SLSP je jedna z najlepsich bank,nemienim prechadzat do bank,ktore ponukaju ucet zadarmo. Ma aj vela vyhod. Napr. Slsp ihned odosiela platby. U inych bank sa ludia stazuju,ze platby neprechadzaju okamzite. Je to doveryhodna banka,ma pobocky,dobru infolinku atd. Fio ta mozno nalaka na ucet zdarma,ale to je tak vsetko,co tam dostanes.

marca12
Včera o 20:57
@anonym_248f80

Ja takto planujem odist z tatrabanky. Ked nam skonci v lete fixacia na hypo, tak od hadzam. 7 eur za ucet je chore

@anonym_248f80 Je to sluzba a co je dnes lacne? Za vsetko sa plati,bohuzial.

weleda123
Včera o 21:01
@marca12

Akoze aj mna prekvapili tym,ze nutia platit mobilom. Ale tak SLSP je jedna z najlepsich bank,nemienim prechadzat do bank,ktore ponukaju ucet zadarmo. Ma aj vela vyhod. Napr. Slsp ihned odosiela platby. U inych bank sa ludia stazuju,ze platby neprechadzaju okamzite. Je to doveryhodna banka,ma pobocky,dobru infolinku atd. Fio ta mozno nalaka na ucet zdarma,ale to je tak vsetko,co tam dostanes.

@marca12 okamžité platby sú po novom povinnosťou pre banky na základe nariadenia EÚ, pokiaľ viem (aj keď si nie som celkom istá dátumom, dokedy majú čas to sprístupniť)

pattinka
Včera o 21:04
@anonym_7c7d3f

toto su podmienky SLSP, neverim, ze ich mate splnene, a strhli vam poplatok, lebo inak by kazdy pricetny clovek isiel do banky reklamovat, a nie sa stazovat na nete

@melisssssa platit cez GP a AP je najbezpecnejsie, zjavne nemas ani ponatia, ake podvody existuju, ked platis iba plastom
@anonym_7b25d0 smejem sa tomu, co si ponukla, fakt "super" banky, porozmyslaj, preco su asi tak zadarmo
@anonym_d7d89c CSOB, to je tiez hrozna banka, nie je vsetko len o tom, ze je zadarmo, lebo tieto zadarmo banky neponukaju sluzby v takej kvalite ako velke banky

@zuzinka888
@anonym_7c7d3f takže nieje podmienua mobilom alebo hodinkami ? V podmienkach majú napisane alebo alebo platbu kartou nad 450 eur. Tiež spĺňam všetky tieto podmienky a poplatok za január mi bol strhnuty z účtu

marca12
Včera o 21:07
@weleda123

@marca12 okamžité platby sú po novom povinnosťou pre banky na základe nariadenia EÚ, pokiaľ viem (aj keď si nie som celkom istá dátumom, dokedy majú čas to sprístupniť)

@weleda123 Ved prave,ze ma to tak byt,ale nie je. A slsp to ma od zaciatku ako to vyslo.

anonym_00d838
Včera o 21:12
@pattinka

@zuzinka888
@anonym_7c7d3f takže nieje podmienua mobilom alebo hodinkami ? V podmienkach majú napisane alebo alebo platbu kartou nad 450 eur. Tiež spĺňam všetky tieto podmienky a poplatok za január mi bol strhnuty z účtu

@pattinka ale platby len kreditkou, nie debetkou, lepšie citaj

anonym_b29478
Včera o 21:13
@pattinka

@zuzinka888

@pattinka keby si splňala podmienky tak ti neúčtujú poplatok...
a kreditka nie je platobná karta ktorá sa vydáva bežne k účtu 😉

baskustek
Včera o 21:14
@pattinka

@zuzinka888

@pattinka ale to je myslelé kreditnou kartou a tú asi nemáš. Máš len klasickú platobnú kartu

weleda123
Včera o 21:16
@marca12

@weleda123 Ved prave,ze ma to tak byt,ale nie je. A slsp to ma od zaciatku ako to vyslo.

@marca12 áno, lenže na to, aby to spojazdnili museli kompletne prerobiť svoje systémy. Preto veľké banky ako SLSP alebo VÚB boli schopné to spustiť hneď (lebo prostriedky na to majú) a menšie banky potrebovali viac času na zakúpenie a spojazdnenie nových softvérov, atď. A teraz som si to overovala - k októbru 2025 zaviedla okamžité platby Poštová Banka ako posledná na Slovensku, takže by to už aktuálne malo fungovať y všetkých.

weleda123
Včera o 21:18
@pattinka

@zuzinka888

@pattinka tiež tak. Ale vraj sa tam klasická platobná karta neráta. Čo mi teda aj sedí, keďže plastovou platí muž a ja platím mobilom. Väčšinu nákupov robí on, takže za január som nesplnila tento limit skrz tejto podmienky.

anonym_248f80
Včera o 21:42
@marca12

@anonym_248f80 Je to sluzba a co je dnes lacne? Za vsetko sa plati,bohuzial.

@marca12 akurat, ze mne ten ucet netreba. Okrem hypo ho nepouzivam

anonym_f047e9
Včera o 22:07
@pattinka

@zuzinka888

@pattinka aj my spĺňame podmienky a tiež nám strhli poplatok, nenecháme to tak pôjdeme do banky, zatiaľ sme nemali čas isť

anonym_00d838
Včera o 22:08
@anonym_f047e9

@pattinka aj my spĺňame podmienky a tiež nám strhli poplatok, nenecháme to tak pôjdeme do banky, zatiaľ sme nemali čas isť

@anonym_f047e9 najskôr si skontroluj, či ti ho na druhý deň nevrátili. A ak nie, tak ste podmienky nesplnili.

anonym_a1265e
Včera o 22:24
@baskustek

@pattinka ale to je myslelé kreditnou kartou a tú asi nemáš. Máš len klasickú platobnú kartu

@baskustek kedy to zmenili na kreditku?Aj posielali nejakú správu, info do appky?Ja som vo VÚB a nechcem to meniť, ale muž je v slsp a tiež nadával, že platil za účet tak to bude asi tou kreditkou.SLSP ťaží akurát z toho, že tradícia, prvá veľká banka.Inak veľmi neprofesionálne správanie voči klientom otec tam zrušil ucty, keď zistili, že zdedil veľkú sumu to mu vedeli vyvolávať a, keď si potreboval vybrať a nahlásil výber ťahali ho 20 km na pobočky na druhú, lebo v prvej mu nedajú, lebo mu dajú iba v nákupnom centre vsetko vybral a prešiel inam a je pokoj.A podobne som pochodila aj ja, keď mi ukradli peňaženku a doklady to som sa sťažovala u riaditeľa a začali sa oháňať vnútornými predpismi iba raz som si mohla vybrať peniaze na doklady z polície nechali ma bez peňazí nikdy viac.Mohla mi to pracovníčka povedať pri prvom výbere vybrala by som si väčšiu sumu

anonym_b29478
Včera o 22:26
@anonym_a1265e

@baskustek kedy to zmenili na kreditku?Aj posielali nejakú správu, info do appky?Ja som vo VÚB a nechcem to meniť, ale muž je v slsp a tiež nadával, že platil za účet tak to bude asi tou kreditkou.SLSP ťaží akurát z toho, že tradícia, prvá veľká banka.Inak veľmi neprofesionálne správanie voči klientom otec tam zrušil ucty, keď zistili, že zdedil veľkú sumu to mu vedeli vyvolávať a, keď si potreboval vybrať a nahlásil výber ťahali ho 20 km na pobočky na druhú, lebo v prvej mu nedajú, lebo mu dajú iba v nákupnom centre vsetko vybral a prešiel inam a je pokoj.A podobne som pochodila aj ja, keď mi ukradli peňaženku a doklady to som sa sťažovala u riaditeľa a začali sa oháňať vnútornými predpismi iba raz som si mohla vybrať peniaze na doklady z polície nechali ma bez peňazí nikdy viac.Mohla mi to pracovníčka povedať pri prvom výbere vybrala by som si väčšiu sumu

@anonym_a1265e veď jedna z možností platby kreditkou bola vždy...
Jedine čo sa zmenilo tak pri debetnej karte iba platby mobilom / hodinkami

anonym_4c70d3
Včera o 22:26
@weleda123

@weleda123 okamžité platby sú povinné pre všetky banky najneskôr do 9.10.2025
Takto ich zavádzali na Slovensku
2/2022 SLSP, VÚB, Tatrabanka, Raiffeisen
5/2024 FIO banka
11/2024 Primabanka
1/2025 Unicredit Bank
5.10.2025 Poštová a 365 bank
8.10.2025 mBank a ČSOB

anonym_00d838
Včera o 22:32
@anonym_4c70d3

@weleda123 okamžité platby sú povinné pre všetky banky najneskôr do 9.10.2025
Takto ich zavádzali na Slovensku
2/2022 SLSP, VÚB, Tatrabanka, Raiffeisen
5/2024 FIO banka
11/2024 Primabanka
1/2025 Unicredit Bank
5.10.2025 Poštová a 365 bank
8.10.2025 mBank a ČSOB

@anonym_4c70d3 ČSOB na to, že sa radí k veľkej štvorke je so službami vždy na chvoste. Veď ešte nie tak dávno nemali okamžité platby ani medzi vlastnými účtami. Akoze trapas 🙈

anonym_4c70d3
Včera o 22:36
@anonym_00d838

@anonym_4c70d3 ČSOB na to, že sa radí k veľkej štvorke je so službami vždy na chvoste. Veď ešte nie tak dávno nemali okamžité platby ani medzi vlastnými účtami. Akoze trapas 🙈

@anonym_00d838 veľmi dlho nemali ani notifikácie v mobilnej aplikácii o platbách kartou a pohybe na účte, pridali to len pred pár mesiacmi

Strana
z2