Zrušenie účtu SLSP kvôli novým podmienkam
Ahojte, zaujima ma ci tu niekto zrusil učet v SLSP- kvoli novym podmienkam k uctu zadarmo. Lebo mna uz naozaj seru- mam 3 trvale prikazy, platim cca mobilom 600€ mesacne no aj tak mi stiahli poplatok
@zuzinka888 ja tam plánujem ísť. Spĺňam všetky podmienky a aj tak sťahujú poplatok. Nehovoriac o zmene úroku na sporení bez toho, aby aspoň píplo upozornenie alebo niečo.
Sporenie d8vno nie je treba. Ak si mala platby mobilom 600eur a 3 trvale prikazy, tak by si nemala mat poplatok. Pozri si to v aplikacii, je tam sekcia Moja odmena. Tam ti ukaze, co ti chybalo.
@zuzinka888
ja mám iba 450€ elektronické platby ... 😒
@zuzinka888 Neviem, čo sa rozčuľuješ. Ak splníš podmienky, tak máš účet zadarmo. Ak nie, tak platíš poplatok. Jednoduché. Ak sa ti nepáči, vždy máš možnosť zrušiť účet a otvoriť si tam, kde je bez poplatku. Ja mám aj v SLSP aj vo Fio.
@zuzinka888 tak to reklamuj. Ak si podmienky splnila nemajú ti prečo účtovať poplatok
V moja odmena ti čo píše ?
Som na tom rovnako a nijak to neriesia, poriesim si nahlasenie zmeny uctu kde treba a odchadzam prec zo Slsp.. vraj čsob ma teraz zadarmo garantovane dozivotne vedenie uctu
Prečo sa na tych darmožráčov proste nevykašlete a nejdete inam? Fio, MBank, Unicredit
Od nového roka sa menili podmienky, nestačí platiť obyčajnou kartou. Treba platiť mobilom, hodinkami, Apple Pay alebo google Pay. Sporenie už nie je podmienka
Áno ,aj ja mám v pláne odísť...tiež mi strhli poplatok,snáď prvý krát v živote...všetky peniaze som si prehodila do fio banky a v slsp mám ešte trvalé,keď to dám na poriadok účet zruším..mňa to nasralo skrz to ,že nemienim platiť mobilom ani hodinkami...
@zuzinka888 ani by mi nenapadlo. Písala som do inej témy, podmienky spĺňam, poplatok neplatim a som spokojná so sluzbami aj s aplikáciou. Ja kladiem dôraz na ochranu a menšie banky v tomto jednoducho nevedia konkurovať väčším. Ostávam.
Som na tom rovnako a nijak to neriesia, poriesim si nahlasenie zmeny uctu kde treba a odchadzam prec zo Slsp.. vraj čsob ma teraz zadarmo garantovane dozivotne vedenie uctu
toto su podmienky SLSP, neverim, ze ich mate splnene, a strhli vam poplatok, lebo inak by kazdy pricetny clovek isiel do banky reklamovat, a nie sa stazovat na nete
@melisssssa platit cez GP a AP je najbezpecnejsie, zjavne nemas ani ponatia, ake podvody existuju, ked platis iba plastom
@anonym_7b25d0 smejem sa tomu, co si ponukla, fakt "super" banky, porozmyslaj, preco su asi tak zadarmo
@anonym_d7d89c CSOB, to je tiez hrozna banka, nie je vsetko len o tom, ze je zadarmo, lebo tieto zadarmo banky neponukaju sluzby v takej kvalite ako velke banky
toto su podmienky SLSP, neverim, ze ich mate splnene, a strhli vam poplatok, lebo inak by kazdy pricetny clovek isiel do banky reklamovat, a nie sa stazovat na nete
@melisssssa platit cez GP a AP je najbezpecnejsie, zjavne nemas ani ponatia, ake podvody existuju, ked platis iba plastom
@anonym_7b25d0 smejem sa tomu, co si ponukla, fakt "super" banky, porozmyslaj, preco su asi tak zadarmo
@anonym_d7d89c CSOB, to je tiez hrozna banka, nie je vsetko len o tom, ze je zadarmo, lebo tieto zadarmo banky neponukaju sluzby v takej kvalite ako velke banky
@anonym_7c7d3f v čom je čsob hrozna? Podla info co mam patri k top 4 bankam na sk, TB, SLSP, VUB, CSOB. CSOB nema vedenie uctu zadarmo len tak, tiez treba splnit podmienky, inak aj 12 eur stoji ucet.
Uz je vedla nova tema 🙂
@anonym_7c7d3f prečo by som nemala mať ani poňatia ,skrz to ,že mi vyhovuje platba kartou v plaste?
Ako haló? Teraz napr.všetci dôchodci ,ktorým je každé euro dobre šup platiť hodinkami ,aby splnili podmienky? Mne dokonca stále vyhovuje platiť aj v hotovosti..
@anonym_7c7d3f prečo by som nemala mať ani poňatia ,skrz to ,že mi vyhovuje platba kartou v plaste?
Ako haló? Teraz napr.všetci dôchodci ,ktorým je každé euro dobre šup platiť hodinkami ,aby splnili podmienky? Mne dokonca stále vyhovuje platiť aj v hotovosti..
@melisssssa pre dôchodcov táto podmienka neplatí, haló
@zuzinka888 ja som už tiež odišla zo SLSP neskutočne poplatky, že platba mobilom hodinkami 🤦
@melisssssa pre dôchodcov táto podmienka neplatí, haló
@anonym_00d838 to som nevedela,že neplatí...ale nemení to nič na tom ,že nie každému tieto podmienky musia vyhovovať...
@anonym_00d838 to som nevedela,že neplatí...ale nemení to nič na tom ,že nie každému tieto podmienky musia vyhovovať...
@melisssssa ale za tym je snaha o zvysovanie bezpecnosti, aj ked zjavne to niektorym nedochadza
@anonym_0d3bf0 vseobecne sa tieto banky radia k najvacsim a najsilnejsim na trhu. Skoro vzdy to tak bolo. A su aj najdrahsie pochopitelne.
@melisssssa ale za tym je snaha o zvysovanie bezpecnosti, aj ked zjavne to niektorym nedochadza
@anonym_00d838 je to možné...ja som si riziko minimalizovala vypnutím bezkontaktných platieb,platím len cez pin kód...a zásadne nedrzim všetky peniaze na hlavnom účte..
@zuzinka888 to je uz v podstate tak jedno...od marca menia poplatky aj iné banky....postupne všetky tym prejdú..resp.máš možnosť napr. prejdenim do inej banky účet bez poplatku na nejaké obdobie a potom bud zase zmenis alebo ta to dostihne tak či tak
@anonym_7c7d3f v čom je čsob hrozna? Podla info co mam patri k top 4 bankam na sk, TB, SLSP, VUB, CSOB. CSOB nema vedenie uctu zadarmo len tak, tiez treba splnit podmienky, inak aj 12 eur stoji ucet.
@anonym_951ab3 csob má Smart účet bez poplatku a bez podmienok t.j. aj keby si celý mesiac nič neprijala, nič neplatila neplatíš
@anonym_7c7d3f vieš zas nie každému vyhovuje SLSP totiž ak niekto nemá rodinu alebo rád objednáva cez net, tak nasilu musí platiť mobilom mi príde na hlavu
Ja takto planujem odist z tatrabanky. Ked nam skonci v lete fixacia na hypo, tak od hadzam. 7 eur za ucet je chore

A sporenie máš? Lebo aj to by si mala mať