icon

Zrušenie účtu vo VÚB banke cez víkend

12. apr 2025

Je to normalny postup, ze som bola dnes vo vub, chcela som zrusit ucet, ktory uz nevyuzivam a mi povedali, ze cez vikend sa to neda, len cez tyzden od 9 tej do 17 tej , ked aj tak maju otvorene do 20 tej? Normalne som nahnevana z tamad odchadzala ako ma "vyhodila" z tamad, ze sa neda... cez tyzden tam neviem ist, kedze som v robote do 18 tej.. uz nech to mam za sebou...

Strana
z2
gov
Odpoveď bola odstránená
autor
12. apr 2025

@maranco ja uz mam ine ucty, tento nevyuzivam a chcem zrusit...

gov
Odpoveď bola odstránená
lenka188
12. apr 2025

@gov chapes ale, ze v tomto pripade pravdepodobne pochybila pobockova pracovnicka? Ze nie je dovod preco by ziadoat o zrusenie ucu nemohla byt zadana cez vikend? Tam nemusi byt ziaden otvoreny kontakt. Zada sa ziadost a cez pracovny den ju niekto z centraly spracuje. Polnisova s tym nema naozaj nic spolocne 😀 a poplatky sa tiez nezvysuju kvoli nejakej Polnisovej. Skus si pozriet kolko taka priemerna banka zaplati na bankovom odvode. 100 000 eur Polnisovej je prd vo vesmire oproti bankovemu odvodu.

gov
Odpoveď bola odstránená
maranco
12. apr 2025

Žiadosť o zrušenie môžeš poslať aj poštou na centrálu a podpis dať overiť na obecnom úrade.

lenka188
12. apr 2025

@gov 1. Uplne irelevantne k otazke autorky
2. Nemas ziadnu kompetenciu posudzovat kolko je kto opravneny komu zaplatit.
3. Ak si myslis, ze 100 000 niekomu ma za dosledok vyssie bankove poplatky, tak nie, nema. Opat, 100 000 eur je pre banku ako VUB prd vo vesmire. Aj ked tebe sa to zda vela.

gov
Odpoveď bola odstránená
ljzozv
13. apr 2025

@maranco to je síce fajn návrh, ale prečo by som mala ja ako zákazník vybavovať navyše úkony, keď už som v tej pobočke bola. 😒
Ja by som išla asi tiež cestou sťažnosti na centrálu.

ekira1
13. apr 2025

@gov takže v tom je problém, neskutočne závidíš, že Polnišová je šikovná a na " hlúposti" dokáže zarobiť a ty neschopný tie peniaze musíš splácať 20 rokov. Ale ani za toto Polnišová nemôže, že dokáže zarobiť a ty nie. Ani len účet si nedokážeš vybaviť taký, aby poplatky neruinovali tvoj biedny rozpočet..

mircalla
13. apr 2025

@lenka188 Tyka sa to toho, ze sa to zada a aj tak je tam vypovedna lehota, tak neviem aky s tym maju problem. Teda suhlasim, co si napisala

gov
Odpoveď bola odstránená
nelka93
13. apr 2025

@mircalla ja som v banke robila a napríklad doniesť umrtny list na zrušenie účtu nestačilo, muselo už prebehnúť dedicske a následne to posudzovala centrála, čiže áno dalo sa to len cez týždeň. Nazývať ľudí podradnymi nie je okej.

mircalla
13. apr 2025

@nelka93 Ja som nechcela zrusit ucet, citaj s porozumenim, ucet sa po umrti blokuje. pisem o blokovani uctu, nie o ruseni, tato info ide sice z matriky banke, ale pre istotu som si to sla overit, ci je blokovany
Nevies ani precitat, co som napisala....a takyto ludia robia v banke. Ja som dedicske riesila za posledne 2 roky dva krat, viem ze ucet sa rusi az na zaklade uznesenie o dedickom konani a vysporiadani dedicskeho..
Kde som pisala daco o ruseni?

lenka188
13. apr 2025

@gov Postrehol si, ze sa tu bavime o tom, ci je mozne zadat ziadost o zrusenie uctu cez vikend? Zaloz si skupinu "nepaci sa nam vyska honoraru Polnisovej" a skus spisat peticiu a poslat do VUB 😉tam budu tvoje komentare uzitocnejsie, lebo aktualne z nich autorka nema nic okrem uplne nepodstatnej informacie, ze sa ti nepaci vyska honoraru a Polnisova celkovo.

jvasenka
13. apr 2025

v slsp mi povedali to iste že iba cez týždeň a dokonca iba do 15h aj to sa treba vraj objednať😵‍💫

ekira1
13. apr 2025

@gov v úvodzovkách je to preto, že si to tak nazval ty. Inak je to úplne normálna reklama a dostala honorár aký uznali za vhodné. Teba úplne trepe závisťou, tak nepozeraj reklamu, zruš si tam účet a poraď sa so psychológom ako pracovať s tvojou závisťou. A vlastne to tu ani nikoho nezaujíma..

fifa14
14. apr 2025

Ja som mala pred par rokmi podobnu skusenost v slsp... Boli sme tam 17,30 v pobocke v OC a tiez mi povedala, ze ona moze zadat poziadavku, ale bude spracovana az v nasledujuci pracovny den, lebo sa im taketo veci schvaluju na centrale a ta spracovava po-pia 9-17. Cize aj ked to zadala, tak papiere vedeli vystavit az nasledujuci den a musela som znova prist.

maranco
14. apr 2025

Už keď budeš rušiť účet nezabudni si zobrať kópiu potvrdenej žiadosti. Už tu jeden písal že zrušil účet v banke, odcestoval do zahraničia a žiadosť sa "stratila", skutok sa nestal, účet mu nezrušili. On si ten papier nezobral.

Strana
z2