Zrušenie zelenej elektriny v ZSE
Ahojte,máte niekto skúsenosť so zrušením zmluvy v ZSE zelená elektrina? Ako ju zriadiť to majú všade krásne,stačí keď zavoláte a máte ju,no o zrušení ani slovo🤦♀️ dala som sa oblbnúť v telefóne keď mi volali a nemala som čas sa vykecavať a pani bola tak neodbytná,že ani položený telefón ju neodradil a volala znovu a znovu až kým som teda neprikyvla na zelenú elektrinu. Pri sťahovaní som niekde založila papiere ktoré mi potom prišli a neviem ich nájsť. Viete mi niekto poradiť ako sa toho zbaviť? Či jediná možnosť je ísť priamo do ZSE? Ďakujem krásne 😊
@beata_k Ja som ti dala riesenie. Vyziadat si vopred suhlas. Jednorazovo. Aky problem? Si predsa zakaznik, maju tvoj email. Ci co chces pocut este? Ferove jednanie. Napisem ti riesenie a nasledne napises, ze nemam riesenie? To, co som navrhla je podla mna riesenie. A mala by to mat kazda firma, ktorej si zakaznik, pri vzniku zmluvneho vztahu ci neskor suhlasit s tymto trapnym obtazovanim cez telefonaty. V zaharanici absolutne NEMYSLITELNE. Btw mne moja banka nevola, posiela mi to sms ci mailom, vola mi Orange a tiez mi to dost vadi. Takze mozno by sa zakaznik mohol rozhodnut, akym sposobom nechce byt kontaktovany potom ako im zaplati stovky ci tisicky eur rocne. ZSE doteraz nema ani anglicky hovoriace call centrum. Hanba na 100 rokov, takato firma, to je dokonca u nas unikat
@beata_k Ja za to nemozem, za tam robis. Mala si sa lepsie ucit. Pisem podla mna k veci, davam jasne agrumenty a riesenia. Mas to riesis s firmou? A s kym prosim ta? Kedze kontakt, co mas je call centrum (len slovensky hovoriaci, inak ta neobluzia, jedine ak da majtel splnocnenie) alebo email a to su ti ludia, co ti poslu skopirovanu standardnu odpoved. Ci mam napisak Generalnemu riaditelovi osobny list, ktory skonci v kosi ci bude posunuty prave na to call centrum?
Tiez pracujem so zakaznikmi a musim zvladat vselico, len si to ako ty nepripustam. Ale ked je nieco, co ludom vadi, tak zvazim, ci chcem ludi dalej nasierat
@beata_k Je na tych ludoch, ci su ok vyvolavat. Ak su s tym ok, je to ich praca, musia zvladnat aj zakaznikov, co im jasne povedia, ze si to nezelaju. Ak nie, mozu si najst inu pracu. Ja s tym ok nie som. Preto ked to kedysi davno jedna banka odo mna chcela volat ludom dokonca cez vikend, rovno som dala vypoved. Povazovala som to za absurdne. To, ze ty si stotoznena s praktikami tychto firiem a este ich aj obhajujes....to je tvoja vec. Maju tucne zisky, z teba robia idiota za smiesny plat
Ale nerad tu inym, ci maju s usmevom na tvari vykecavat a tvarit sa, ze ich to zaujima alebo nie.
Ja som tiež mala takto otravu cez telefón,, nepochopila ze nemám čas tak som nakoniec telefón položila na poličku z hovorom a kecala si sama 😅,, my sme rušili zmluvu cez email ale ci to bola zase už si nepamätám a tiež mali len cal centrum,,, emaily som posielala každý deň aj 5x som zákazníčka a na odpoveď co vygenerovali prvý krát to mohli zabudnúť bola som otrava otravná
ja nechapem ako mne jednym kablom poslu zelenu energiu a susedom tym istym kablom z jadrovky. a ta zelena bude lepsie svietit? samozrejme, ze chcem ekologickejsie zdroje energie, ale aby som za to priplacala pre lepsi pocit?
u nas bol osobne panko z elektrarni, chcel mi to dat podpisat medzi dverami na schodoch, tak som ho poslala prec.
@heln asi kábel prefarbia nazeleno 😅😅 ale keď to tak píšem môj vysávač 6 ročný ma zelený kábel čiže ja som v predstihu zo zelenou energiou 😅
Mna tiez takto oblbla cez telefon, zabudla sa zmienit ze to nie je zadarmo 😡
@tehulka2011 🤣 táto povedala aj to ze 2 eura, 5 eur... akoze takto pol dna po hovore dost drahé nalepky a diplom ročne za 60 eur.🙈
@zemiakovysalat
@tehulka2011 Je to uplne nechutne, maju na to strategiu ako ludi zmanipulovat. Okrem toho NIE casto nepovazuju za odpoved, akonahle citia co len malu sancu. Ja ani nechcem vediet, o co ide, rovno poviem, ze nemam zaujem o taketo telefonaty, na co sa spyta, ci moze zavolat iny den a poviem ze nie, ze si to nezelam. Aj tak zavola, ale aspon ze o pol roka s dacim inym.
Ak chcete zrušiť odber,stačí ak sa prihlásite do svojho účtu (VSE,SSE,ZSE),tam vidíte všetko čo odoberáte a tam si viete nastaviť aj zrušenie

@beata_k Uz som sa vyjadrila - nech zvolia ine sposoby. Respektive nech si vopred vyziadaju od zakaznikov pausalne suhlas, ci s tym vobec suhlasi? Staci jednorazovo, to snad neboli ani to nie je taka strasna administrativa, ze? Blbe, ze sa daku kontrolovat nevyziadane maily ale nie nevyziadane telefonaty. O roznych prieskumoch trhu ani nehovorim, vkuse mi niekto vola a to mam utajene cislo a zacne na drzovku rozpravat akoby nic