Detská lekárka, ktorá nemá problém s neočkovaním - okres Galanta
Ahojte viete mi odporučiť detskú lekárku v okrese Galanta,ktorá nebude mať problém s tým že nechceme dať očkovať naše dieťa ?máme 3mesačnú dcéru a odvtedy čo dostala prvú dávku hexy a prvú dávku prevenaru ma problémy,nechce jesť ani späť je podráždená,Plačlivá a viac bordelu nechceme aby dostala ale naša lekárka hneď na začiatku povedala že ona nebere rodičov ktorí sú "antivaxeri"
Pred očkovaním sme jej dali spraviť TrecKrec test a podľa toho je možné ju očkovať.Ale odvtedy sa úplne zmenila a ďalšie chceme odmietnuť ,jej zdravie je nám dôležitejšie ako tá pokuta ktorú nám dajú za odmietnutie očkovania
Prosím poraďte nám
@vikusjk nie nepýtali zatiaľ.ešte keď sa mala nenarodila a priateľka bola u nej sa informovať ,vtedy povedala že ona nebere takých rodičov ktorí sú antivaxeri.mi sme neboli až tak proti tomu až kým sme nezačali čítať o tých očkovacích látkach a možných vedľajších účinkoch a nevšimli sme si aj na našej dcére že sa chová inak od tej doby odkedy je zaočkovaná
@nicolas19 a to chovanie inak nemôže byť len obdobie? Lebo moje dieťa presne vtedy ako malo byt zaočkované (nemohlo, kvôli chorobe), tak úplne sa zmenilo, bolo nervózne a uplakane a teda trvalo to nejaký čas.
@777januska777 do 12:00vsetko v poriadku jedla koľko treba,o 13:00 už bola zaočkovaná a presne za tú hodinu by zmenila chovanie?nemyslím si
@nicolas19 máš takto dieťa naučené na čas?
Tak vitaj. Dieťa ma každú chvíľu nejaké fázy, zrazu nechce jest čo dovtedy jedlo, po 3 mesiaci sa mení spánok.
Moja doslova spavala 3 hodiny pravidelne zrazu ledva trištvrte hodiny a môžem písať ďalej.
Okolo 8 mesiaca separačna úzkosť. Fakt náročné
Druhá dcéra bez nejakých väčších zmien
Obe majú všetky očko plus bexero.
To není vôbec tým!
@nicolas19 Dobry den ja mam tiez tento problem ja som mojho syna nechala 2 krat zaockovat a teraz na toto tretie som uz nesla pretože ho uz nechcem dalej ockovavat okrem toho ma aj exem.
@nicolas19 co keby ste to skor skúsili rozdeliť. Neviem ako sa uz volaju ale ak boli do dvoch nožičiek, tak dr suhlasil a davali sme vzdy len do jednej nohy a za 4 tyzdne do druhej. Maly nemal nikdy horucky lebo telo si pekne poradilo
@nicolas19 Neziaduce ucinky sa vacsinou prejavia neskor ako hodinu po ockovani. Treba o tom ale informovat lekarku, podrobne ake zmeny v chovani ste evidovali, lebo su deti, ktore su citlivejsie a chorlavejsie a ockovane by potom nemali byt.
@nicolas19 v 3-4 mesiacoch sa spravanie babatka meni, potom znova v 6tich mesiacoch. Je to prirodzene. Babatko zacina viac vnimat, objavovat svet. Ak iba nechce jest a je podrazdena, nechce spat, nemusi to byt hned prejav ockovania.. pozrite si o spankovej regresii 😉 nam zacala z nicoho nic v 3 mesiacoch revat od 17.00 do 20.00 preslo ju to po mesiaci, vyskusali sme asi vsetko.. nebola vtedy ockovana...
Nechcem to zlhcovat, v rodine mame to jedno dieta z 10.000, ktore malo neziaduce ucinky, dost vazne, ale podrazdenost, nechutenstvo a nespavost moze byt v podstate cokolvek 🤷🏻♀️

@nicolas19 ak je váš súčasný pediater spádový, teda k nemu patríte, musí vás mať aj ked ďalej nebudete očkovať, to že budete musieť trpieť pindy okolo neočkovania, tak jedným uchom dnu druhým von