icon

Rady na začiatok v tvorbe kabeliek: Stojí to za to?

kolka94
Včera o 13:32

Potrebujem poradiť do akej tvorby sa mám pustiť a či sa mi to vôbec oplatí chcela by som vedieť váš názor na tieto kabelky či sa mi ich oplatí vyrábať alebo nie ďakujem 😊

Strana
z4
andreatytler
Včera o 23:38

@kolka94 Verabaj vankuse. Obliecky na vankuse. To ludia kupuju stale. Robila som v obchode ako tesco kde sa predavalo vsetko mozne a vankuse boli najpredavanejsia vec. Ak hackovane tasky, tak pre deti.

lasona
Dnes o 05:09

Mne sa páčia tie tasky co si dala, ta pistacia je velmi pekna. Otázka by bola cena. Viem kolko je s tym prace, ale tiez si nemozem dovoliť dat horibilnu sumu za kabelku. Väčšinou kupujem tasky cez v....d za cca 10 eur.

anonym_f3ac79
Dnes o 05:25

@anonym_5cff63 Ja som pochopila, že hľadá, aké kabelky robiť. Pýta sa, čo háčkovať, o čo by bol záujem.
Autorka, veci pre bábätká idú najlepšie, pretože hlavne prvorodičky kúpia všetko, takže tie koše sú dobrý nápad. Ak sa dá uháčkovať aj čapica štýlu kukla pre deti, teda aj na krk, tak to by mohlo mať šancu v zime.

anonym_10d2aa
Dnes o 05:45
@kolka94

@anonym_10d2aa ako ho vzbudzujem? Čím konkrétne? Lebo ani raz som nepovedala že je to moja tvorba 😊

@kolka94 nie nepovedala, úplne stačí, keď ľudí necháš v mylnej predstave a neuvedies ani jeden krát veci na pravú mieru, keď píšu čosi iné

jancejance
Dnes o 07:15

@kolka94 takéto kabelky a tašky sú veľmi ťažké, ak chceš ešte nejaký pekný vzor tak spotrebuješ aj väčšie množstvo materiálu-šnúr. Mám dve tašky a popravde, nenosím ich kvôli ich hmotnosti- radšej si vezmem ľahkú koženkovú tašku

mmia96
Dnes o 07:22

Tieto kabelky sú celkom pekné, ale ja osobne by som si ich zobrala maximálne tak na dovolenku, k moru, na pláž, nejaký výlet, do práce a len tak do mesta by som ich nevyužila. A ako píšu ostatné baby, takéto kabelky vieš zohnať hocikde na internete a trh je presýtený. Podľa mňa sa to neoplatí.

moonlight1210
Dnes o 07:59

Pouzitelne denne kabelky musia mat velkost bliziacu sa velkosti A4. Alebo kusok vacsiu ako A4. Takze rozmery +/- 26x35x8.
Aby sa tam dala dat vacsina, co zeny zvyknu so sebou nosit, a este ostalo miesto na prilezitostne veci.

Material potrebujes lahky, pevny, oderuvzdorny, stalofarebny na slnku, nepustajuci farbu. Vnutro vymysliet tak, aby i pri tej velkosti drzalo tvar (aspon ciastocne - takze minimalne spevnene dno).

Dokopy by nemal hotovy vyrobok prekrocit vahu 500g.
Vsetko tazsie (kabelky, co vazia same o sebe, prazdne, cez 600g), ked este nalozis vecami, ma hned cez kilo, kilo a pol a to nosit denne na pleci je neprijemne.

Ale hackovane obliecky na vankuse stale letia.
Mozes vytvarat rozne vzory, farby, geometricke vzory, krajkove vzory, reliefne vzory, strapcove vzory, … je toho po nete mnoho, najdes vela inspiracie.

Ked das cenu okolo 15-20€, tak sa budu podla mna predavat. Klasicka velkost vacsinou byva 45x45.

A strasne vela zavazi aj fotka hotoveho vyrobku, ked ho spravne naaranzujes do prostredia, ktore si predstavujes, ze by ho skvele dotvoril. To vie ludi navnadit, ze presne takuto atmosferu chcu doma mat.
Kludne viac tvojich vankusov pri sebe ako kolekciu. Ludia potom mozu chciet kupit aj 2-3 kusy naraz.
S tym ti pomoze uz AI.
Nafotis svoje hotove vankuse a zadas prompty. Pripadne nahras aj fotku pozadia, ake si predstavujes, ze by na nom vankuse vynikli a AI ti to uz skombinuje.

blackcat8885
Dnes o 08:17

Sú pekné ale dnes každý niečo vyrába a ľudia šetria podľa mňa. Js som roky robila svadobné výzdoby a posledne 2roky nič preto už nerobím. Neoplatí sa to pre pár €.

anonym_4f1eaf
Dnes o 08:40

Ani ja by som si taky kabelku nekupila. Skor kozenu kvalitnu kabelku.

Ale mozno pre male dievcatko, keby je v mini prevedeni, ruzova a este by tam bolo nieco zaujimave. Tak to by ma skor oslovilo

anonym_6bedeb
Dnes o 08:59

Tá druhá je pekná, vedela by som si predstaviť ju nosiť. Len problém týchto hand made vecí je ten, že sa predávajú strašne draho a ľudia nie sú ochotní toľko zaplatiť. Radšej si potom objednajú podobný kúsok zo Sheinu alebo z fast fashion obchodov

margotka17
Dnes o 09:40
@kolka94

@anonym_0a36a6 tak je to pravda doba temu nás prevalcovala a čo sa týka práce som na materskej a momentálne sa ešte nechystám do práce a nemám problém to robiť aj popri zamestnaní ja som tu neprišla tieto kabelky predávať len zistiť názor ľudí a ich vkus 😉😊

@kolka94 presne viem, o čom píšeš. Chcela si len vedieť názor, nápad na niečo, čo ťa posunie dopredu. V lete v meste často vidím s takými kabelkami, či ruksacikami ľudí na zmrzke či prechádzke. Veľmi sa mi páčia detské ruksaciky v tvare žabky, lienky, včielky. Ide leto, čas jarmokov, určite vyskúšaj ísť na jarmok. Mám kamošku, ktorá robí obrazy servitkovou technikou a darí sa jej, chodí na všetky jarmoky. Držím palce 👍.

anonym_d78ac7
Dnes o 13:53
@kolka94

A aké kabelky by ste si vy kúpili? Aké by boli využiteľné? Tašky na kočík? Napríklad? 😊

@kolka94 kvalitné kožené

kolka94
autor
Dnes o 15:45
@anonym_f3ac79

@anonym_5cff63 Ja som pochopila, že hľadá, aké kabelky robiť. Pýta sa, čo háčkovať, o čo by bol záujem.
Autorka, veci pre bábätká idú najlepšie, pretože hlavne prvorodičky kúpia všetko, takže tie koše sú dobrý nápad. Ak sa dá uháčkovať aj čapica štýlu kukla pre deti, teda aj na krk, tak to by mohlo mať šancu v zime.

@anonym_f3ac79 ďakujem je to veľmi dobrý nápad 😊 cením si vašu radu

kolka94
autor
Dnes o 15:54
@margotka17

@kolka94 presne viem, o čom píšeš. Chcela si len vedieť názor, nápad na niečo, čo ťa posunie dopredu. V lete v meste často vidím s takými kabelkami, či ruksacikami ľudí na zmrzke či prechádzke. Veľmi sa mi páčia detské ruksaciky v tvare žabky, lienky, včielky. Ide leto, čas jarmokov, určite vyskúšaj ísť na jarmok. Mám kamošku, ktorá robí obrazy servitkovou technikou a darí sa jej, chodí na všetky jarmoky. Držím palce 👍.

@margotka17 ďakujem 😊 aj mne sa páčia dcérke som urobila v tvare slonika modrý so svetlo ružovými veľkými ušami 😊

kolka94
autor
Dnes o 15:55
@moonlight1210

Pouzitelne denne kabelky musia mat velkost bliziacu sa velkosti A4. Alebo kusok vacsiu ako A4. Takze rozmery +/- 26x35x8.
Aby sa tam dala dat vacsina, co zeny zvyknu so sebou nosit, a este ostalo miesto na prilezitostne veci.

Material potrebujes lahky, pevny, oderuvzdorny, stalofarebny na slnku, nepustajuci farbu. Vnutro vymysliet tak, aby i pri tej velkosti drzalo tvar (aspon ciastocne - takze minimalne spevnene dno).

Dokopy by nemal hotovy vyrobok prekrocit vahu 500g.
Vsetko tazsie (kabelky, co vazia same o sebe, prazdne, cez 600g), ked este nalozis vecami, ma hned cez kilo, kilo a pol a to nosit denne na pleci je neprijemne.

Ale hackovane obliecky na vankuse stale letia.
Mozes vytvarat rozne vzory, farby, geometricke vzory, krajkove vzory, reliefne vzory, strapcove vzory, … je toho po nete mnoho, najdes vela inspiracie.

Ked das cenu okolo 15-20€, tak sa budu podla mna predavat. Klasicka velkost vacsinou byva 45x45.

A strasne vela zavazi aj fotka hotoveho vyrobku, ked ho spravne naaranzujes do prostredia, ktore si predstavujes, ze by ho skvele dotvoril. To vie ludi navnadit, ze presne takuto atmosferu chcu doma mat.
Kludne viac tvojich vankusov pri sebe ako kolekciu. Ludia potom mozu chciet kupit aj 2-3 kusy naraz.
S tym ti pomoze uz AI.
Nafotis svoje hotove vankuse a zadas prompty. Pripadne nahras aj fotku pozadia, ake si predstavujes, ze by na nom vankuse vynikli a AI ti to uz skombinuje.

@moonlight1210 ďakujem je to veľmi premysleny nápad porozmýšľam nad nim 😉

kolka94
autor
Dnes o 15:56
@anonym_f3ac79

@anonym_f3ac79 ďakujem cením si váš nápad a skúsim si niečo popozerať po nete nejake návody a uvidím či sa do toho pustím 😉

kolka94
autor
Dnes o 15:57
@andreatytler

@kolka94 Verabaj vankuse. Obliecky na vankuse. To ludia kupuju stale. Robila som v obchode ako tesco kde sa predavalo vsetko mozne a vankuse boli najpredavanejsia vec. Ak hackovane tasky, tak pre deti.

@andreatytler ďakujem za nápad a postreh návod ľudia najviac letia v obchodoch 😉

kolka94
autor
Dnes o 16:00
@anonym_d6bd7b

@kolka94 nepocuvaj tu niektore co si prisli len kopnut do teba. Len ta zhodia, pricom ony same by nevedeli ani dat latku cez latku tymi svojimi negrajnymi paprcami ale kritizovat budu.Nechala by som si poradit trebars najnovsie trendy cez AI trosku s nou o tom podebatit nech ta usmerni a uvidis co by ti poradila ak ta tento smer zaujima.Tak nejak aby to bolo originalne a bola si skor vynimka na trhu s niecim podobnym aj keby to neboli priamo kabelky ale teda toto hackovanie

@anonym_d6bd7b hej ďakujem skúsim to cez tu AI možno by mi naozaj niečo poradila už som rozmýšľala aj nad vianočnými guľkami na stromček videla som pár videí a dosť ma to zaujalo boli pekne a originálne a taktiež už to tu baby spomínali prestieranie na stôl 😊 ďakujem za dobrý nápad vážim si to 😊

s1s4
Dnes o 18:49

necitala som komentare vyssie ale ak chces zacat vyrabat s vidinou zisku ale nemas v tom zalubu, kasli na to, ak mas zalubu tak sa do toho pusti, v najhorsom pripade ti to ostane doma a budes to pouzivat ty pripadne mozes darovat niekomu blizkemu
na kazdy tovar sa najde kupca, nech je to cokolvek
ja osobne som podobne chcela vyrabat ale nemala som vtedy cas, je to za mna velmi pekne a tie male su aj prakticke 🙂 len musis zvolit vhodny material

Strana
z4