icon

Rady na začiatok v tvorbe kabeliek: Stojí to za to?

kolka94
Včera o 13:32

Potrebujem poradiť do akej tvorby sa mám pustiť a či sa mi to vôbec oplatí chcela by som vedieť váš názor na tieto kabelky či sa mi ich oplatí vyrábať alebo nie ďakujem 😊

Strana
z4
maca1984
Včera o 13:38

Opäť napíšem... nie sú škaredé, ale ja by som nekúpila ani jednu. Pre mňa sú nevyužiteľné.

tenerifka
Včera o 13:42
@maca1984

Opäť napíšem... nie sú škaredé, ale ja by som nekúpila ani jednu. Pre mňa sú nevyužiteľné.

@maca1984 suhlasim, je to vela prace a male ohodnotenie, trh je presyteny.....

kolka94
autor
Včera o 13:43
@maca1984

@maca1984 a aké by boli pre teba využiteľné? Ako taká kabelka musí vyzerať? 😊

maca1984
Včera o 13:43
@tenerifka

@maca1984 suhlasim, je to vela prace a male ohodnotenie, trh je presyteny.....

@tenerifka aj to. Že je všetkého všade veľa.

Niekto sa nájde kto by si kúpil. Ale nečakala by som žiadny boom.

kolka94
autor
Včera o 13:46

A aké kabelky by ste si vy kúpili? Aké by boli využiteľné? Tašky na kočík? Napríklad? 😊

tenerifka
Včera o 13:46

@kolka94 venujes sa tomu dlho, bavi ta to a chces to ako nieco popri normalnej praci, alebo sa tym chces zivit? Lebo ak je to ten druhy pripad, zamerala by som sa na nieco v suvislosti s jedlom - pecenie, torty, kolace, studene misy..... Zozerie sa hned a na druhy deñ treba znova..... Jedlo je nieco, co sa neustale toci a da sa na tom dobre zarobit, ak si vo velkom meste, dobre sa spropagujes a na zaciatok budes trpezliva bez velkych ocakavani....

maca1984
Včera o 13:47
@kolka94

@maca1984 a aké by boli pre teba využiteľné? Ako taká kabelka musí vyzerať? 😊

@kolka94 hlavne nie pletená či aké sú to.
Ja viem oceniť hand made, aj si rada priplatím , ale takúto kabelku ja proste neviem využiť.
Ale ako píšem vyššie, niekto sa určite nájde.

anonym_b00dff
Včera o 13:50

A toto konkretne kam by som mala nosit? Lebo to ani do prace, ani do obchodu, ani na ihrisko, ani na ples, mozno neviem pre dceru na prve svate prijimanie? Pre mna kabelka ma byt funkcna, odolna a samozrejme pekna a kvalitna.

anonym_2b205c

Dnes su taketo veci lacne, to sa Ti nevyplati vyrabat, len sa narobis a nikto Ti to nezaplati. To radsej sed doma s vylozenymi nohami

kolka94
autor
@tenerifka

@kolka94 venujes sa tomu dlho, bavi ta to a chces to ako nieco popri normalnej praci, alebo sa tym chces zivit? Lebo ak je to ten druhy pripad, zamerala by som sa na nieco v suvislosti s jedlom - pecenie, torty, kolace, studene misy..... Zozerie sa hned a na druhy deñ treba znova..... Jedlo je nieco, co sa neustale toci a da sa na tom dobre zarobit, ak si vo velkom meste, dobre sa spropagujes a na zaciatok budes trpezliva bez velkych ocakavani....

@tenerifka tak rada pečiem ale nie je to moja srdcovka ako háčkovanie nie je to niečo čomu sa chcem venovať ani torty nie sú zaplatené tak ako by mali a ani koláčiky a už je tu aj dosť ľudí si myslím čo to robí takže tiež je to dosť ťažké nahnať si kupujúcich ale ďakujem za odpoveď 😊

kolka94
autor
Včera o 13:51
@maca1984

@kolka94 hlavne nie pletená či aké sú to.
Ja viem oceniť hand made, aj si rada priplatím , ale takúto kabelku ja proste neviem využiť.
Ale ako píšem vyššie, niekto sa určite nájde.

@maca1984 a čo nie je funkčné na hackovanych kabelkách? 😊

nikoletta1712
Včera o 13:52

@kolka94 Ani zadarmo by som ju nenosila, nepáči sa mi a nepoznám nikoho v mojom okolí, kto by niečo takéto nosil🙂

kolka94
autor
Včera o 13:52
@anonym_b00dff

A toto konkretne kam by som mala nosit? Lebo to ani do prace, ani do obchodu, ani na ihrisko, ani na ples, mozno neviem pre dceru na prve svate prijimanie? Pre mna kabelka ma byt funkcna, odolna a samozrejme pekna a kvalitna.

@anonym_b00dff tak názor si cením ale neviem či je objektívny čo sa týka toho kam by si mohla vziať kabelku kľudne aj do práce nič na nej nieje žeby sa nedala používať každý deň 😁

maca1984
Včera o 13:53
@kolka94

@maca1984 a čo nie je funkčné na hackovanych kabelkách? 😊

@kolka94 napr.to, že ja večne nemám dáždnik. Vždy, ale vždy zmoknem hoci príde čo i len 2 minútový dážď. Naozaj nemienim sušiť aj kabelku.

kolka94
autor
Včera o 13:54
@maca1984

@kolka94 napr.to, že ja večne nemám dáždnik. Vždy, ale vždy zmoknem hoci príde čo i len 2 minútový dážď. Naozaj nemienim sušiť aj kabelku.

@maca1984 to je na tom najlepsie že kabelku stačí nastrieľať sprejom na odpudzovanie vody a kľudne ju môžeš tou vodou poliať a mokrá nebude 😉

anonym_b00dff
Včera o 13:56
@kolka94

@anonym_b00dff tak názor si cením ale neviem či je objektívny čo sa týka toho kam by si mohla vziať kabelku kľudne aj do práce nič na nej nieje žeby sa nedala používať každý deň 😁

@kolka94 do práce? Peňaženka veľká, doklady, make up, hrebeň, dáždnik, voňavka, slúchadlá, power banka, skládacia nákupná taška, obed do práce? Či notebook mám do nej dať?

martinkatinka

Ja tiez sijem tasky. Ale tieto, co si tu dala ty, to sa nosilo kedysi. Teraz to uz vyraba kazda druha a velmi sa tym neuzivis.
Na biznis to velmi nie je.
A co take by sa predavalo? Nuz, keby som vedela a vedela by som to vyrabat, tak ti to urcite neporadim 😉a ano, som sebecka 🙄
Kazdopadne, handmade ma obrovsky utlm. Nic sa nepredava. Takze to mozes mat ako konicek.

maca1984
@kolka94

@maca1984 to je na tom najlepsie že kabelku stačí nastrieľať sprejom na odpudzovanie vody a kľudne ju môžeš tou vodou poliať a mokrá nebude 😉

@kolka94 hľadáš prečo áno, ale to prečo nie ignoruješ.
Ok, v poriadku. Ja som ti napísala za seba že ja by som nekúpila ( už len kvôli tomu že je hačkovaná )
Želám veľa štastia.

martinkatinka
Včera o 13:58
@kolka94

@kolka94 rychlo sa ten material opotrebuje, zaspini, neda sa vycistit, ci vyprat. Kabelka sama o sebe je tazka a neforemna. Mne by toto na nej vadilo, preto by som ju nenosila kazdy den.

kolka94
autor
Včera o 13:58
@anonym_b00dff

@kolka94 do práce? Peňaženka veľká, doklady, make up, hrebeň, dáždnik, voňavka, slúchadlá, power banka, skládacia nákupná taška, obed do práce? Či notebook mám do nej dať?

@anonym_b00dff ani nevieš rozmery kabelky a už súdis že tam nič nezmestis? 😊

kolka94
autor
Včera o 13:59
@martinkatinka

@kolka94 rychlo sa ten material opotrebuje, zaspini, neda sa vycistit, ci vyprat. Kabelka sama o sebe je tazka a neforemna. Mne by toto na nej vadilo, preto by som ju nenosila kazdy den.

@martinkatinka nie každý materiál je taký ako píšeš kabelka pekne drží tvar aj jedna aj druhá z fotky 😊

janinah
Včera o 14:00

Mne raz byvala kolegyna uhačkovala tričko z priadze,žiadna padavá handra,kvalitné,nevytiahlo sa ani po praniach ( rucných) také by som brala.

kiki68
Včera o 14:00

Za mna su krasne a mali sme take v butiku, aj napriek cene 69 eur a dalsie okolo 80 eur sa ihned vypredali. Mali sme to asi dve sezony a vsetko to islo hned prec. Vekovy priemer pre toto bol is 35-90 rokov tie zeny. Lebo kopec zien okolo tohto veku nosi v lete modu, co sa k tomu hodi. Aj ja svokre kupujem taketo a mame tiez, to je presne ich styl. Cize ja sama by som vedela hned komu dve kupit. A tieto pastel a beige, white Lettie vzdy. Tie beige a white mame vzdy do vikendu prec, lebo to miestne damy vykupia. Ja zijem sice v AT, ale Podla mna sa to zasadne ten vkus nelisi.

kiki68
Včera o 14:01

Inak co stoji ten ruksak? Ten je nadherny, to by sa svokra potesila

martinkatinka
Včera o 14:02
@kolka94

@martinkatinka nie každý materiál je taký ako píšeš kabelka pekne drží tvar aj jedna aj druhá z fotky 😊

@kolka94 no ok, ked su take super, tak veselo tvor a predavaj. Nevidim nikde problem.

kolka94
autor
@maca1984

@kolka94 hľadáš prečo áno, ale to prečo nie ignoruješ.
Ok, v poriadku. Ja som ti napísala za seba že ja by som nekúpila ( už len kvôli tomu že je hačkovaná )
Želám veľa štastia.

@maca1984 neignorujem len tí podávam informácie ktoré nemáš čo sa týka kabeliek vieš povedať veľa zaporov ale poriadne o tom materiály a kabelkách nevieš nič.. toto je trošku chýba hlavne tu na východe že stačí že jedna baba povedala a tak to je je to pravda lebo to hovorí ona a ja si už nič nemusím zistiť rovno to odsúdil určite to bude presne tak ako tvrdí ona atď strašný kolotoč ale nevadí vážim si názor a ďakujem za odpovede 😊

anonym_e9a160

za mňa pekná - najmä tá druhá. Lenže závisí od ceny - nie som ochotná dávať veĺa e za kabelku a potom cez net kupujem málo vecí. potrebujem si všetko obzrieť , takže jedine ak by si predávala niekde v okolí ZA.

kolka94
autor
Odpoveď bola odstránená
maca1984
Včera o 14:06
@kolka94

@maca1984 neignorujem len tí podávam informácie ktoré nemáš čo sa týka kabeliek vieš povedať veľa zaporov ale poriadne o tom materiály a kabelkách nevieš nič.. toto je trošku chýba hlavne tu na východe že stačí že jedna baba povedala a tak to je je to pravda lebo to hovorí ona a ja si už nič nemusím zistiť rovno to odsúdil určite to bude presne tak ako tvrdí ona atď strašný kolotoč ale nevadí vážim si názor a ďakujem za odpovede 😊

@kolka94 ja som zo západu. A napísala som ti, že ja by som nekúpila lebo je pletená /háčkovaná. To, že sa dá nastriekať a bude vodeodolná, fajn. Avšak, stále je to hačkované a nekúpim.

Maj pekný zvyšok nedeľe a želám veľa kupujúcich.

kolka94
autor
Včera o 14:06
@maca1984

@kolka94 ja som zo západu. A napísala som ti, že ja by som nekúpila lebo je pletená /háčkovaná. To, že sa dá nastriekať a bude vodeodolná, fajn. Avšak, stále je to hačkované a nekúpim.

Maj pekný zvyšok nedeľe a želám veľa kupujúcich.

@maca1984 ďakujem aj tebe pekný zvyšok dňa prajem 😉

Strana
z4