Dá sa toto vytvorit háčkovaním?
Cavte kočky, co si myslite o tejto pernikovej chalupke? Da sa vytvorit? Myslite ze Je casovo narocna?
Diki

@bubyy pridam tie foto sem, nejak mi to nejde nahrat do spravy. Hracky konkretne nefotim, takze davam len take, co sa nahodne vyskytuju na fotkach mojich deti 😀
@bubyy kabelka pre dceru
@lindusss2016 ta prvá fotka s tou opičkou (dúfam ze dobre vidím 🙂) je úžasná 😍
@bubyy ano, ta opicka je krasna. Original ma byt este vystuzena drotom, vtedy ma taky pekny zatoceny dlhy chvost, ale ja som spravila verziu pre male deticky bez drotu s kratsim chvostikom. Ale viem spravit cokolvek, o ake zvieratko by si mala zaujem, ci nevies konkretne?
@lindusss2016 tie lapače suu úžasné 😍😍 škoda ze nemáš aj iné pofotene 🙂 koľko by stála ta opička a lapač ak by som chcela ?
@bubyy lapace bezne predavam za 15 - 20€, velmi sa uz nepamatam, ako dlho mi ta opicka trvala 😀 ale spolu by som predala za 25€, tie hracky su dost piplave prace.
@lindusss2016 ved to ti verím 🙂 ale je to nádherná práca napíš mi správu a sa dohodneme 🙂
@bubyy ja mam v profile cely album... pre inspiraciu...
@jankalukasova idem si pozrieť 🙂
@bubyy uz mam aj podstatne novsie veci porobene.. len tam nie su.
@lindusss2016 nádherné, milujem lapače snov, šikovné ručičky 🤗
@jankalukasova nádherné výtvory 😍🙂
@jankalukasova vsetky krasne, ale drak je pecka 👍
@bona69 daujem, uz som ich zopar porobila 😀 nejak som si pierka zamilovala a, celkovo indianska tematika mi je blizka. Nedavno som robila toto, foto odstrihnute, aby som sem nedavala zakaznicku 😀
@jankalukasova no uzasne!! Ta zaba nema chybu! Asi ta to aj bavi vsak?
@zara2012 dakujem 🙂 ano, je to moja zaluba a relax 🙂 mam ich vela porobenych... dcera bude mat coskoro celu zoo 😀

@bubyy tiež hackujem hračky ak by si mala záujem