Detský zubár v Trnave bez príplatku

riki_77
5. okt 2016

čafte,
neviem komu s touto info pomôžem, ale náš zážitok bol kool 😀
mali sme problém syn nevedel v zubnej ambulancii spolupracovať proste sme s tým neskoro začali asi... a niektorý zubári mi radili oblbovak a dáky Hlohovec vraj tam pracujú v narkóze... totoal nechutne...(nikoho netrápi čo narkóza v mozgu robí)
A v tej TT detskej zubnej ambul. sme zvládli na prvý raz sadnutie si do kresla a omacal všetko okolo a to že sme to na 1x nedali ma netrápilo vysvetlili nám toho odst na môj vkus až moc, keby menej vysvetľoval bolo by fajn, aj keď nás vystríhal pred chybou, pozor na lacalut aktív zubnú pastu!!! ( to kreslo je rozprave a puštaju tam na kresle rozprávky, kto si aké veci na tablete donesie), ale na 2x to islo komplet. no k zubárovi nás ešte nepustili povedali, že najprv par návštev do detského kresla na takú navykačku. teraz uvidíme čo to bude pri vrtami.

(p.s. bez zamrnčania nám civilisti zapálene ďasno, a teraz to je zahojené a papa bez problémov.) taka blbá skúsenostne na záver: okolie budovy je des, ale kto prekoná ten odpor vonkajšieho vzhľadu potom príde do iného sveta .... ten kontrast je ohromný.... kto nezažil nevie. prikladám foto z googlu.