Kam odchádza Mudr. Smolík?
Keďže si myslím že by bolo vhodnejšie aby bola diskusia aby sme mohli viac krát reagovať v rámci toho že odchádza, tak som ju založila.
Vraj odchádza od septembra niekam do Ružinovskej nemocnice, kto má viac info? 😉 🙂
@junkfoood akurat, ze to je vec, ktoru nikdy nevies dopredu🙂 a tie pristroje vzhladom na garanciu nadstandardnych sluzieb tam musia mat, ci ma problem 5% pacientiek alebo 90% (cim netvrdim, ze by mi to nevyhovovalo, naopak, ja som totiz chodila v podstate len na preventivky - len na to sono som chodila castejsie kvoli hrcke).
@ivanka.7
@junkfoood ja som tam chodila ked bol ešte poplatok 150€ ročne aj za praktického a gynekologa dokopy. Nebola som tam často, ale vždy ked som potrebovala mi vyhovovalo objednávanie načas. tiež som bola spokojná ako s dr praktickou tak aj so Smolíkom. Jeden rok ked mi vyšli zlé vysledky cytologie sa dá povedať že som poplatok využila naplno. Teraz sa mi zdá ten poplatok dosť vysoky. A ked tak premýšlam ked pojdem niekam na polikliniku, a budem potrebovať objednať načas tak si môžem v dnešnej dobe už priplatit 10€ a možno miniem menej ako tých 150. ale zas je pravda že človek nikdy nevie, čo ho čaká. Mne sa však nepáči tá výmena lekárov. Za ten čas čo som tam tak praktická lekárka je už tretia. A toto mi moc nevyhovuje.
@bv_alexandra ide to dole vodou tusim vsade... 🙂
@junkfoood to je pravda, no to je zas iná debata 😀 😀 😀 ja po včerajšej poradni s malým uvažujem aj nad vymenou detského lekára. 😒
tAK SOM bola na kontrole u Lužinského. Názor na neho taký nijaký. Papiere čo som chodila dva týždne po prepustení si ani nepozrel že čo mi bolo. Inak taká normálka. Ale je to iné ako so Smolíkom a jeho sestričkou. 🙂
dobry den prajem strašne moc potrebujem pana doktora miroslava smolika on je ten najlepši doktor žensky .Ak niečo noveho budete vedieť napyšte my dakujem
Ahojte dievcata. Ako som uz raz pisala, rozhodla som sa po uhradeni rocneho poplatku a otehotneni skusit MUDr. Luzinskeho. Zaciatocny dojem nebol uplne zly, aj ked na MUDr. Smolika nema 🙂
Ako moje tehotenstvo pokracuje, stale viac sa uistujem, ze pan doktor Luzinsky ma iny pristup - je v pohode, ale vobec sa nema rad s pristrojmi, ultrazvukom a k nemu pridruzenou obrazovkou, pocitac asi bude spanielska dedina. Pri mojom prvom tehotenstve, ktore som absolvovala s panom doktom Smolikom, sa mi velmi pacilo, ze som stale pod dohladom, babatko mozem vzdy vidiet - sledovala som ako rastlo, na pamiatku ostali aj ulozene zabery a videa. Ano, viem, ze to nemusi byt, teraz mi vsak akasi pridana hodnota za tie platby chyba. Nic naviac, klasicka kontrola, fotky sme odbili nefunkcnostou zariadenia a technikovou zaneprazdnenostou a na velke, rozumej morfologicke, ultrazvuky chodim inam (makoniec pre nedohodu medzi mnou a kramarmi si platim... - viem, moja volba, ale...).
Dufam, ze toto tehotenstvo skonci stastne a dobre a potom veru s Probiosom koncim, MUDr. Luzinsky ma natolko neoslovil.... Tot moje dojmy - zelam vela stastia pri vybere lekara so zariadenim.
Ahojte,
ja som uz parkrat bola u Dr. Luzinskeho na vysetreniach v tehotenstve a musim povedat, ze je uplne v pohode. So Smolikom som nebola velmi spokojna - chodila som k nemu pri prvom tehotenstve a okrem jeho podla mna nezmyselnych zakazov a prikazov (prelezala som zbytocne 3 mesiace s vylozenymi nohami a v nemocnici povedali, ze to vobec nebolo nutne) mi vadilo aj to, ze za fotku babätka z ultrazvuku si vzdy bez ostychu vypytal 2 € a za nahratie videa na USB kluc tusim 6 € bez akehokolvek dokladu, ako keby nemal na kavu. Luzinsky tomu nechcel verit a fotky dava samozrejme zadarmo. Tot moja skusenost.
Babulky inak som veľmi , ani neviem ako by som to opísala .... tiež som chodila k doktorovi Smolíkovi, myslím že je v poho lekár, nakoľko som nemala problémy, tak neviem posúdiť či je taký dobrý alebo nie 🙂
Noo bola som na kontrole u dr lužinského a podľa mňa v pohodke. Rozmýšľame nad druhým mimčom tak aj uvažujem čo ďalej ..... dali ste mi chrobáka do hlavy :D
@jullia Nemozem posudit ako to bolo v Probiose, pretoze tam som sice k Smolikovi chodila, ale nebola tehotna (resp. len na prvej tehotenskej prehliadke a tam som dostala foto uplne samozrejme bez vypytania a zadarmo), ale obecne si odo mna Smolik nikdy nic extra nevypytal - ani v Probiose ani v Kochu teraz. A co sa tyka zakazov a podobne - opat mozem len z vlastnej skusenosti a ja som v tehotenstve ziadny problem zatial nemala (okrem chudokrvnosti) ale o zakazoch nemoze byt ani reci, jedine co mi zakazal bol alkohol, cigarety, adrenalinove sporty a saunu 🙂 (nic z toho som nerobila ani predtym, takze nic :D). Naopak, ked som chcela niekam cestovat alebo si niecim nebola ista, tak skor on ma pohanal/pohana do "normalneho" zivota.
Ahojte, pridam sa do tejto diskusie, mám velmi dobre skusensti s Dr Smolikom, prešla som k nemu po vyjadreniach mojej prvej lekárka, keď som otehotnela a mala na začiatku spinie, hneď mi povedala ako sa nemam tešiť, že kľudne môže ísť potrat a do 3 mes. nie je nič iste.... Takze som bola veľmi statna keď som k nemu prestupila. Úžasný prístup, všetko mi vysvetloval a tehotenstvo prešlo úplne v pohodicke. Bola som veľmi nešťastná, ked som počula, že ho vystriedal Dr Luzinsky. Nemala som s ním skúsenosti, no a teraz som opäť tehotná, hneď po zistení mi urobil ultrazvuk, odber krvi. Výsledky neboli veľmi ok, tak ma chcel mat pod dohladom, aby nešlo o mimomaternicove teh., čo má dost vystresovalo, ale zároveň potešilo, že nic nenechá na náhodu.... Teraz ked uz mám potvrdené tehotenstvo som bola prekvapena, že sa so mnou nerozpraval,vobec nic nepovedal, žiadne inštrukcie o vitaminoch, čomu sa vyhýbať atd.... Takze momentálne mám zmiešané pocity, no uvidim čo bude o další mesiac, ale nechcem chodiť na prehliadky s tým, že čo sa neopytam nebudem vedieť...síce je to moje druhé tehotenstvo, ale predsalen bolo to pred sietimi rokmi 🙂
Dnes mi prišlo do mailu tak vám to davam sem:
Vážená klientka,
dovoľujeme si Vám týmto oznámiť, že 01. 03. 2012 nastúpila do gynekologickej ambulancie v Ružovej doline 21 nová gynekologička MUDr. Klára Mladá. Pevne veríme, že svojím prístupom a bohatými skúsenosťami si veľmi rýchlo získa Vašu dôveru a záujem o poskytovanú odbornú starostlivosť (http://www.probios.sk/mudr-mlada-klara-od-01-03...).
V gynekologickej ambulancii na Jarabinkovej 1 naďalej ordinuje MUDr. Vladimír Horák (http://www.probios.sk/mudr-horak-vladimir).
V prípade neprítomnosti sa títo gynekológovia budú vzájomne zastupovať. Všetky aktuálne informácie o zastupujúcich lekároch a našich službách nájdete na http://www.probios.sk/.
Kocky poznate niekto tuto lekarku?Aj mne to poslali probios na mail uz je to trapne, to akoze mam mat kazdy pol rok noveho gynekologa?Sa to tam meni ako na beziacom pase.....
Dievčatá ja som strašne rada, že som po rokoch z Probiosu išla preč je to tam des
ja chodim do probiosu a chodila som k smolikovi a teraz k tej MUDr. Mladej, a zatial som spokojna.
Chodim teraz od februara k Dr. Smolikovi /pracuje u KOCHa - ordinuje v ruzinovskej poliklinike/. Som maximalne spokojna.
@bv_alexandra :ahoj, prosim ta aku stranku ma Mdr.Smolik?Dakujem za info
MUDr. Mlada odchadza z probiosu.....neviete niekto kam odchadza?
ahojte, za čo všetko je potrebné platiť u p. Smolíka? resp. čo je hradené ZP? Klasické prehliadky a vyšetrenia? Nemám chut tam pri kazdej navsteve nechat 50 eur len za to ze sa na mna pozrie 🙂 dakujem.
Ahojte. Ja si momentalne hladam noveho doktora - tiez som bola v Probiose, ale kvoli Mudr. Mladej, ale ta velmi casto meni posobiska a uz na to nemam nervy 🙂 Uz som skoro napevno rozhodnuta, ze pojdem k Mudr. Smolikovi, len by som sa chcela opytat, ako to tam v jeho ambulancii vyzera.. Nevadi mi zaplatit si rocny poplatok,no skor ma zaujima, ci vybavenie tej ambulancie nie je ako spred 20 rokov a maju tam vsetky potrebne zariadenia. Ked uz mam platit, tak nech to stoji za to. Mudr Mlada z Proboisu sla na polikliniku Vajnorska a tam to vyzeralo naozaj zle.. myslim ze ani sono nemali v ambulancii..
O Mudr. Smolikovi som citala asi len same dobre veci, tak snad som si ho dobre vybrala.. Dakujem
Ahoj! CHodila som k nemu asi 8 rokov, ale teraz ma fakt hrozne sono, po Probiose som bola sklamana, ze nemam ani poriadne sono fotky mojho druheho babetka. Inak vsetko vyborne! 😉 Teraz som zmenila jednak preto, ze sme sa prestahovali a po druhe preto, ze sa mi ten poplatok prilis vela ked k nemu mienim chodit tak na preventivku a dost.
hmm tak to je dost zle.. :( A co to znamena ze ma hrozne sono?
@viciouss no, ze uz nemam fotky zo sona na USB, o videu ani nehovorim. Pre druhu dcerku mam len 3 velmi zasumene fotocky vytlacene na tom papieri, co coskroo vybledne. Proste zasumene, rozlisenie ubohe oproti tou sonu, co mal v probiose. Pekne som videla babo len na sone v Kochovi na Partizanskej, ale tam sa chodi len 2x za tehu a nemam z toho ziadnu fotocku na pamiatku. A ked som po porode dlho krvacala, tak som mala dojem, ze na tom sone nic nevidi a len "hada", ze tam este asi nieco bude ked tak dlho krvacam 😒 No proste je to poplatok ako hrom, ale sono je stara masina.
@viciouss naposledy son u neho bola februar 2013, od aprila som uz prehlasena blizsie. No ale vsak nech sa vyjadria aj ine zienky. Ja som isla za nim do Kochu len preto, ze som bola uz tehotna, ked som zistila, ze presiel tam. A to sa mi fakt nechcelo experimentovat s novym gyndosom. Zase ten Koch nie je ziaden zazrak, ja som mala blbe skusenosti s obsluznym personalom, ale lekari boli vsetci uzasni a mili, vsetkych by som ohodnotila 100%. Tak neviem, to je na zvazenie kazdeho.

@tamoulik no v podstate to vyjde rovnako ako probios..pretoze tam sa platilo 100 a za sono prsnikov sa priplacalo a tu to mas v cene..takze je to na rovnako..inak mne sa to zda tiez vela..myslim, ze by mal byt sadzobnik rozdeleny pre take baby, co chodia raz rocne na preventivku a hotovo a potom pre take, ktore su tam varene pecene a maju nejake problemy..